Kızlar kendime bile itiraf edemiyorum ama?

Ya bulsun baska kiz da sen kurtul.. Allahtan tek duam bu sabah sabah.. Sen hala entrika pesindesin yani bence gercekten sorunlarin var. Araba da sahin vs dir varsan gorsen..

Bende 25 yaşımdayım eskiden bende böyle düşünürdüm, bende bunun ailemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, Sürekli eleştirildiğim ve sevildiğimi hissetmediğim için. ama oturdum bir gün aynanın karşısına geçtim, Hayır sen kendine yetersin kim ne olursa olsun ne derse desin sen önemlisin kendin için. Sendne bir tane daha yok dedim. Eğitimde kendini gerçekleştirmiş bireyin özellikleri vardır netten bak, onu koydum karşıma ve ben kendini gerçekleştirmiş bir birey olcam dedim. Kendini düzeltebilirsin. Biraz nefsini yenmen lazım.

Ben karsimdakine aşiri baglaniyorum.ayrilmaya cesaret edemiyorum.hep terk ediliyorum terk etcek cesaretim hic yok.Bagimliyim karsimdakine.takinti yapiyorum.bunu asamadim yardim almadan da asamam sanmiyorum.ama netten arastiricam bi canim asilmoycak bi sey degildir herhalde

Bak bende öyleydim resmen yaaaa 3-4 yıl önceki benden bahsediyorsun cidden bak. Bu bir hastalık bence ama ben kendim aştım. Zaman zaman nadiren bavula sıkıştırdığım kıyafetler gibi çıkmaya çalışsalarda onları bastırıyorum. Bu senin elinde. Ancak sen aşabilirsin bu durumu. Psikoloğa da git tabiki ama gitsende yine değişikliğe sebep olacak olan sensin unutma.

Evet bu hastalik tabi hemde bayaa ciddi bence.cunku hayatimi cidden kotu etkiliyo.bu konuyla ilgili arastirma yapcam.psikologa gitmeyi cok istiyorum belki yarari olur.Hersey bende bitiyo gerci ama icimde biri var surekli bana kotu seyler soyluyo.İste karsimdaki hatali olsa da deme bisey yalniz kalcan.daha neler neler

Benim durumum bence senin eski durumundan kat kat daha kotu :-(

eliffdiyebiri Yok canım seni seven kocaman bir insanın nasıl aklını çelsinler? Boşver sen arabayı marabayı. Takip de etme o kadar herşey olacağına varır, kendine güven.
Yani arabaya bi suru kiz gelmezmo.arabasi guzel bisey.bu adamda para var deyip gelmez mi.Yok etmiycem okadar. Zaten dakikam bitti dicem aramicam da artik

Yani arabaya bi suru kiz gelmezmo.arabasi guzel bisey.bu adamda para var deyip gelmez mi.Yok etmiycem okadar. Zaten dakikam bitti dicem aramicam da artik

Ya gelmesine gelir, hoş sadece içki, giyim, kontür için bile gelebilecek kızlar var bu devirde... Ama önemli olan seninki buna izin verir mi vermez mi? Yani o taraklarda bezi var mı, sana sadık mı? Önemli olan bu. Zorla kızlar arabaya atlayacak değil di mi? Her bmwsi olan aldatsaydı yanmıştık :) Arama cnm boşver...

Sanmiyom.hep kendini capkinim diye anlatiyo ama biseyini yakalamadim ben kac aydir.tabu belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…