• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kaynanamla yasamak istemiyorum

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
48
27
Selam kizlar Yakinda evleniyorum , benim nisanlim kaptan evde 3 Ay kalip 4 Ay seferde oluyor , Suan an seferde dondugunde evlenmeyi dusunuyoruz dugun istemiyoruz . Nisanlim onceden ailesiyle kalmamizin gerektigini soyledi bir kac seneleligine kendi evimizi satin alana kadar para bitirktirmek icin , nisanlim ailesine de bakiyor ne annesin nede babasinin hci bir geliri Yok Ilk Bunu dediginde Tabi askin gozu kor , hayatima girdiginden yani bir Kac Ay seferi cikmamisti bu Konuyu fazla dusunmeden Tamam Dedim . Nisanlim sefere gittiginden beri Annesi beni fazla skiyor hergun ariyor konusuyor ailemin evinde olmama ragmen Telefonuna cevap vermedim diye hemen kalkti evime geldi fazla paranoyaga bagliyor bu drum da Beni Sinir etmeye basladi . Ogullarini Hic dusunmuyorlwr Habire bosuna harcama yapiyorlar Ve evleri de kucuk .
Nisanlima Ben Vazgectim ailenle oturmak istemiyorum demeyi de cekiniyorum . Ama Bence hakliyim da Hani Zaten Yeni evleniyorsun bu virusten dolayi balayi Da Yok insan Yalniz kalmak ister , mahremiyet ister Zaten 1 senenin icinde Sadece 3 Ay beraber Vakit gecirecem ve bu Hic adil degil . Evlilikten korkuyorum acikcasi ama nisanlimi da seviyorum . Onu bu Konuyu sizce Nasil acmaliyim ? Ailesinin beni skmasini beni evlerine hapis etmelerini istemiyorum . Hani annesi gibi olmak istemiyorum . Ninsanlim ilerde univeriste bittikten Sonra calismami istemiyordu Ben istiyordum bazi dini videolari izleyerek Gaza gelip Kabul ettim ama Simdi fark ediyorum ki Ben ev hanimi olamam kafayi yerim . Uzun uzun yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar

Siz her şeye bile bile lades diyorsunuz çalışmak yok ana baba evinde yaşamak var ve senede sadece 3 ay karı koca olacaksınız sizce normal mi bu durumlar adam elinizden şimdiden her şeyinizi almış sınırlamaya çalışıyor sizi kendine ve ailesine mahkum etmeye çalışıyor

Eger kabul etmezsenız evlılıkten vazgecmez merak etmeyın. Ama kabul edersenız 1-0 yenık baslayacaksınız evlılıge.
İnsan kendı aılesıyle anlasamıyor bu devırde

Selam kizlar Yakinda evleniyorum , benim nisanlim kaptan evde 3 Ay kalip 4 Ay seferde oluyor , Suan an seferde dondugunde evlenmeyi dusunuyoruz dugun istemiyoruz . Nisanlim onceden ailesiyle kalmamizin gerektigini soyledi bir kac seneleligine kendi evimizi satin alana kadar para bitirktirmek icin , nisanlim ailesine de bakiyor ne annesin nede babasinin hci bir geliri Yok Ilk Bunu dediginde Tabi askin gozu kor , hayatima girdiginden yani bir Kac Ay seferi cikmamisti bu Konuyu fazla dusunmeden Tamam Dedim . Nisanlim sefere gittiginden beri Annesi beni fazla skiyor hergun ariyor konusuyor ailemin evinde olmama ragmen Telefonuna cevap vermedim diye hemen kalkti evime geldi fazla paranoyaga bagliyor bu drum da Beni Sinir etmeye basladi . Ogullarini Hic dusunmuyorlwr Habire bosuna harcama yapiyorlar Ve evleri de kucuk .
Nisanlima Ben Vazgectim ailenle oturmak istemiyorum demeyi de cekiniyorum . Ama Bence hakliyim da Hani Zaten Yeni evleniyorsun bu virusten dolayi balayi Da Yok insan Yalniz kalmak ister , mahremiyet ister Zaten 1 senenin icinde Sadece 3 Ay beraber Vakit gecirecem ve bu Hic adil degil . Evlilikten korkuyorum acikcasi ama nisanlimi da seviyorum . Onu bu Konuyu sizce Nasil acmaliyim ? Ailesinin beni skmasini beni evlerine hapis etmelerini istemiyorum . ustelim kendisi serferde oldugunda yalniz kalami istemiyor ilerde kendi evimiz oldugundada .Hani annesi gibi olmak istemiyorum . Ninsanlim ilerde univeriste bittikten Sonra calismami istemiyordu Ben istiyordum bazi dini videolari izleyerek Gaza gelip Kabul ettim ama Simdi fark ediyorum ki Ben ev hanimi olamam kafayi yerim . Uzun uzun yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar
Çekinme istemiyorsan istemediğini söyle şimdi söylemezsen çok geç olabilir 😊

Yapamacağinizi düşünüyorsanız çekinmeden belirtmelisiniz..Çünkü evlenip ayrılmaktansa şimdiden ona göre gidisatı belirler belki evlenmessiniz bile. Ayrica ev üstüne ev olmaz. Zaten kaptanmiş bide ailesiyle oturmak için mi evleniceksiniz olur şey değil.
Babası neden calismiyor o da ayrı olay . Evlenme kız boşver 🙊

Pardon ama adam geldiği zaman sevişeceği, kendisi yokken de ailesinde gözü kalmasın diye evleniyor gibi..

Çalışmanım dini durumlarla ilgisi yok, çalıştığınız ortamı, karakterinizi, insanlara karşı duruşunuzu siz belirlersiniz. Bir başkası değil. Dindar bir insan iseniz mahremiyet algılarınıza göre kendinizi yönetebilirsiniz. El uzattıkları zaman tokalaşmak zorunda değilsiniz atıyorum, sizin bakış açınıza saygı duyacaklardır etrafınızdakiler.
Aileniz size ne diyor bu konuda herşeyi kabullenmenize.. Hiç mi dur evladım diyen olmadı.
Bence bir diğer taraftan şunu eklemek istiyorum birlikte cümbür cemaat yaşamak da dini yaşantıda problemli. Bu tuhaf kafadaki insanlar dindar değil toplumsal olarak geri kalmışlıklarını din diye lanse etmeye çalışıyorlar. Eşin yok bir şey ne demeye kalacaksın. Diğer taraftan aile evinde böyle olan evlenince neler eder gör bak..
Ya da görme görme yazık etme.. Şartları düzenle, düzenleyemiyorsan ayrıl.

Sonra o para birikir ev alınır dubleks alalım beraber iyi oldu denir asla kendi evin olduğunu hissedemeden aman gelin bizim yanımızda diyerek türlü türlü davranışlara maruz kalırsınız.

Ayni evde yasamaniz cok zor olur sizin icin gencliginize yazik. Ayrica keselerin bir olmasida kötü hazır parayı harcamak kolay gelir onlara siz bir sey alirken kısabilirsiniz ama onlar kismaz buda size batar ve en sonunda esinizle araniz bozulur. Cok asik degilseniz tekrar dusunun yada nisanlinizi en azindan ayri eve ikna edin

Siz her şeye bile bile lades diyorsunuz çalışmak yok ana baba evinde yaşamak var ve senede sadece 3 ay karı koca olacaksınız sizce normal mi bu durumlar adam elinizden şimdiden her şeyinizi almış sınırlamaya çalışıyor sizi kendine ve ailesine mahkum etmeye çalışıyor
COk haklisin Ama iste askin gozu kor Bunlari dusunemedim ailesinin de beni bu kadar sikacagini bilmiyordum .

Ayni evde yasamaniz cok zor olur sizin icin gencliginize yazik. Ayrica keselerin bir olmasida kötü hazır parayı harcamak kolay gelir onlara siz bir sey alirken kısabilirsiniz ama onlar kismaz buda size batar ve en sonunda esinizle araniz bozulur. Cok asik degilseniz tekrar dusunun yada nisanlinizi en azindan ayri eve ikna edin
[/QUOT
Cok haklisin Hani Zaten Ben Onu bekleyerek fedakarlik yapiyorum sonucta meslegini sectiginde bana sormadi ben Ona hep dedigimde yurt disinda baska uelekerde Calismaya deniyelim dedigimde Hic yaklasmiyor , Her durumda Ilk olarak hep Ailesini dusunuyor beni alistirmaya calisiyor Ufaktan Belki hayatim boyunca bu meslegi yaparim demeler falan

Benim esim bekarken ailesine bir kurus vermezken evlenince bana inat para yolluyodu kardeslerine. Kredi cektirip araba aldirdimda duruldu odemeler artinca. Cok iyi dusun derim meslegide cok sikinti senenin çoğunu kaynananla geciremezsin bence yeri geliyor kendi annemizle kavga ediyoruz

Nisanlima Ben Vazgectim ailenle oturmak istemiyorum demeyi de cekiniyorum . Ama Bence hakliyim da Hani Zaten Yeni evleniyorsun bu virusten dolayi balayi Da Yok insan Yalniz kalmak ister , mahremiyet ister Zaten 1 senenin icinde Sadece 3 Ay beraber Vakit gecirecem ve bu Hic adil degil . Evlilikten korkuyorum acikcasi ama nisanlimi da seviyorum . Onu bu Konuyu sizce Nasil acmaliyim ? Ailesinin beni skmasini beni evlerine hapis etmelerini istemiyorum . ustelim kendisi serferde oldugunda yalniz kalami istemiyor ilerde kendi evimiz oldugundada .Hani annesi gibi olmak istemiyorum . Ninsanlim ilerde univeriste bittikten Sonra calismami istemiyordu Ben istiyordum bazi dini videolari izleyerek Gaza gelip Kabul ettim ama Simdi fark ediyorum ki Ben ev hanimi olamam kafayi yerim . Uzun uzun yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar
Yol yakinken bir seyleri bahane edip icinde ne varsa dök.Boyle olmaz ne demek isteyip çalışmamak istemeyip kv ile oturmak?Sen hayatının kararini veriyorsun seviyorumla kendini cikmaza sokma derim

Evlenme otur kendini anne babanın kahrını çek daha iyi, 4ay koca yok ortada birde çocuk olsa sen bakacaksın tek başına yinede iyi düşün hakkında hayırlısı

Evinizin en çok bulunduğu liman şehrinde olmasını isteyin. Bunu düşündüm ve buna karar verdim madem ki 3 ay kalacaksın evde, o liman şehrinde gemiden inip eve gelebilirsin diyebilirsin. Aylarca denizin ortasında kalmıyorlar elbette ki bir limana yanaşacaklar. En çok neredeki limana yanaşıyorlarsa bu ülkede ordan tutsun evi de. Şartlarını belirtmen lazımdı. Denizciler kolay kolay evlenemez. Kendisini bekleyecek bir eş bulduğuna şükretsin. Âşıksın diye senin bu sevgini kötüye kullanmasın. Açık açık söyle bir an önce. Erteleme bunu söylemeyi. Yok öyle olmaz seni başka şehre güvenemem derse de başka ev tutsun annesigilin evinin olduğu şehirde. Bu şekilde aile olamazsınız. Hizmetçi mi alıyor eş mi. Valla kabul etmezse yoluna gitsin.

Pardon ama adam geldiği zaman sevişeceği, kendisi yokken de ailesinde gözü kalmasın diye evleniyor gibi..

Çalışmanım dini durumlarla ilgisi yok, çalıştığınız ortamı, karakterinizi, insanlara karşı duruşunuzu siz belirlersiniz. Bir başkası değil. Dindar bir insan iseniz mahremiyet algılarınıza göre kendinizi yönetebilirsiniz. El uzattıkları zaman tokalaşmak zorunda değilsiniz atıyorum, sizin bakış açınıza saygı duyacaklardır etrafınızdakiler.
Aileniz size ne diyor bu konuda herşeyi kabullenmenize.. Hiç mi dur evladım diyen olmadı.
Bence bir diğer taraftan şunu eklemek istiyorum birlikte cümbür cemaat yaşamak da dini yaşantıda problemli. Bu tuhaf kafadaki insanlar dindar değil toplumsal olarak geri kalmışlıklarını din diye lanse etmeye çalışıyorlar. Eşin yok bir şey ne demeye kalacaksın. Diğer taraftan aile evinde böyle olan evlenince neler eder gör bak..
Ya da görme görme yazık etme.. Şartları düzenle, düzenleyemiyorsan ayrıl.

Sonra o para birikir ev alınır dubleks alalım beraber iyi oldu denir asla kendi evin olduğunu hissedemeden aman gelin bizim yanımızda diyerek türlü türlü davranışlara maruz kalırsınız.
Cok haklisin ama iste askin gozu kor , dusunmeden yasamadan Kabul etmistim ikna etmisti . Hani Zaten hergun gorusuyorsun bu konunun ustune fazla gitmedim oda fazla acmadi Hani Mesela aklinda ne var Simdiden ev icin ne kadar para gerektigini falan .
Babasinin Aklinda sey vardi kendi evlerinin ustune kat yapsinlar da Her cocugua birer kat yani o Diger katlarin parasida nisanlimin cebinden cikmis , Tabi bu konunjn ustune gidilmedi , konusulmadi Adam oylesine Bi laf Etti . Bende fazla takmadim .
Nisanlimi seviyorum Ama Simdi sefreden dondugunde istediklerimi soyleyecem sonucta seven insan sevdigi icin yapar , yapmasada bana ne sevgisinin yalan oldugunu anlarim . Suan Eskiden Ben kadsr Salak oldugumu daha Yeni fark ediyorum hep safligimdan Iyi niyetimden bu oluyor , kaynanam Simdiden fazla sahipleniyor kendi ailemin yaninda olmama ragmen fazla paranoyaga bagliyor . Bu Kadinin beni bu kadar sikicagini bilmedim Ben hep guler yuzlu Sicak kandil oldugum icin seninde dedigin gibi herseyimi kisitlayarak Anca Otur evde Cocuk bak gibisinden Bide ailesiyle Otur . Annem en basindan Zaten Hic istememisti ama Ben fazla israrci olmustu Babam da Ayni . Icimde o kadar birikti ki ve onceden Kabul e attigim icin Den icin de pismanim

Back