- 4 Mayıs 2020
- 212
- 79
- 48
- 27
- Konu Sahibi halabirumutvar
Selam kizlar Yakinda evleniyorum , benim nisanlim kaptan evde 3 Ay kalip 4 Ay seferde oluyor , Suan an seferde dondugunde evlenmeyi dusunuyoruz dugun istemiyoruz . Nisanlim onceden ailesiyle kalmamizin gerektigini soyledi bir kac seneleligine kendi evimizi satin alana kadar para bitirktirmek icin , nisanlim ailesine de bakiyor ne annesin nede babasinin hci bir geliri Yok Ilk Bunu dediginde Tabi askin gozu kor , hayatima girdiginden yani bir Kac Ay seferi cikmamisti bu Konuyu fazla dusunmeden Tamam Dedim . Nisanlim sefere gittiginden beri Annesi beni fazla skiyor hergun ariyor konusuyor ailemin evinde olmama ragmen Telefonuna cevap vermedim diye hemen kalkti evime geldi fazla paranoyaga bagliyor bu drum da Beni Sinir etmeye basladi . Ogullarini Hic dusunmuyorlwr Habire bosuna harcama yapiyorlar Ve evleri de kucuk .
Nisanlima Ben Vazgectim ailenle oturmak istemiyorum demeyi de cekiniyorum . Ama Bence hakliyim da Hani Zaten Yeni evleniyorsun bu virusten dolayi balayi Da Yok insan Yalniz kalmak ister , mahremiyet ister Zaten 1 senenin icinde Sadece 3 Ay beraber Vakit gecirecem ve bu Hic adil degil . Evlilikten korkuyorum acikcasi ama nisanlimi da seviyorum . Onu bu Konuyu sizce Nasil acmaliyim ? Ailesinin beni skmasini beni evlerine hapis etmelerini istemiyorum . Hani annesi gibi olmak istemiyorum . Ninsanlim ilerde univeriste bittikten Sonra calismami istemiyordu Ben istiyordum bazi dini videolari izleyerek Gaza gelip Kabul ettim ama Simdi fark ediyorum ki Ben ev hanimi olamam kafayi yerim . Uzun uzun yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar
Nisanlima Ben Vazgectim ailenle oturmak istemiyorum demeyi de cekiniyorum . Ama Bence hakliyim da Hani Zaten Yeni evleniyorsun bu virusten dolayi balayi Da Yok insan Yalniz kalmak ister , mahremiyet ister Zaten 1 senenin icinde Sadece 3 Ay beraber Vakit gecirecem ve bu Hic adil degil . Evlilikten korkuyorum acikcasi ama nisanlimi da seviyorum . Onu bu Konuyu sizce Nasil acmaliyim ? Ailesinin beni skmasini beni evlerine hapis etmelerini istemiyorum . Hani annesi gibi olmak istemiyorum . Ninsanlim ilerde univeriste bittikten Sonra calismami istemiyordu Ben istiyordum bazi dini videolari izleyerek Gaza gelip Kabul ettim ama Simdi fark ediyorum ki Ben ev hanimi olamam kafayi yerim . Uzun uzun yazdigim icin kusura bakmayin arkadaslar