Programı var kuzum seni yönlendiriyor ordan çalışıyorum çok sagolasinOnun belli teknikleri var diye biliyorum . Benim arkadasım kazanmıştı katip olmuştu adliyede işinden de gayet memnun . Hatta adalet mezunuydu kendisi hukuk tamamlamak için de kursa gidiyordu . Neyse konuyu dağıtmayayım word de yazı yaz sürekli nisana kadar zaten ilerletersin . Onun kursları falan da vardır hızlı yazmanın bir araştır derim .
Kolay geldin canımProgramı var kuzum seni yönlendiriyor ordan çalışıyorum çok sagolasin
Maaş olarak fark ne kadar kuzumİcra için küçük bir şehir veya ilçe düşün derim.
İcra katipligi normal zabıt katipligi gibi masa başı memurluk değil. Mahkemede değil icra müdürlüklerinde çalışırsin haliyle duruşma katibi de olmazsin.
İcra mi zabıt mi dersen bence zabıt. Zira suan sene sonu ve nefes alamıyoruz. İcra memuruyum bu arada.
Su an 2 haftada 40 sn de 33 kelime yazıyorumİcra için küçük bir şehir veya ilçe düşün derim.
İcra katipligi normal zabıt katipligi gibi masa başı memurluk değil. Mahkemede değil icra müdürlüklerinde çalışırsin haliyle duruşma katibi de olmazsin.
İcra mi zabıt mi dersen bence zabıt. Zira suan sene sonu ve nefes alamıyoruz. İcra memuruyum bu arada.
Zabıt katibi ne kadar alıyor bilmiyorum o yüzden maaşta fark var mi bilemiyorum.Maaş olarak fark ne kadar kuzum
Benim bir tanıdığım da icra katibi oldu o da çok yoğun diyordu
Bende öyle dusunuyorum canım çok tesekkur ederim ..icrada çalışan bir arkadaşım var o da zor diyordu ..inşallah hayırlısı olsunZabıt katibi ne kadar alıyor bilmiyorum o yüzden maaşta fark var mi bilemiyorum.
İcranın yollugu vardır ek olarak o da hacze çıkılırsa gelir.
2018de de artık eskisi gibi haciz olmayacağı söyleniyor. O yüzden seçme şansın varsa zabıt derim.
Büyükşehirde icra memuru olmak zor.
Peki başvuru için hangi adliyeyi önerirsinMeraba
Aranan kan bulundu açılın ben katibim :)
Eskiye oranla artık daha çok talep olduğu için zorluyorlar sınavda. İmla kuralları, büyük küçük harf anlam bütünlüğü vs hepsi önemli. Ama güzel haber, f klavye çabuk öğrenilen ve hızlanılan bi klavye. Zaten metinler belli. Gece gündüz yazacaksın. Sosyal medyada falan arkadaşlarınla bol bol yazış. Beklesinler panik yapmabi süre sonra konuştuğum her cümle zihnimdeki klavyeden geçerdi benim. Yerleri parmak hareketleri falan...
Bu arada evet icra katipleri daha yoğun çalışırlar. hacizlere giderler. Stresli ve can sıkıcı bir iştir. Ama maaşı daha fazla.
Tesekkur ederim icra mı zabıt mı yoksa cezaevleri de alım açıyor orayı mı önerirsin canım ?Katip iş yoğunluğu adliyeden adliyeye göre değişir, büyük adliyeler çok yoğundur, kafanızı kaldıramazsınız çalışmaktan, ama küçük adliyelerde ise yoğunluk pek yoktur ve daha rahattır, icra katipliği ise daha yoğundur ..
Elinize bi tane kitap dergi alın oradan metinler yazın ama sürekli yazın. Uzun süreli ara vermeyin çünkü ara verdikçe gerilersiniz, başarılar..
Büyük adliyelerde alım daha çok olur , en çok hangi adliyede alım varsa oralara başvur sıralamaya girme sansın yüksek olur, zabıt katipliğini öneririm canım, ne kadar fazla kelime yazarsan o kadar avantajlı olursun.Tesekkur ederim icra mı zabıt mı yoksa cezaevleri de alım açıyor orayı mı önerirsin canım ?
Birde hangi adliyeye daha kolay gidebilirim
Tamam canım çok sagolasinBüyük adliyelerde alım daha çok olur , en çok hangi adliyede alım varsa oralara başvur sıralamaya girme sansın yüksek olur, zabıt katipliğini öneririm canım, ne kadar fazla kelime yazarsan o kadar avantajlı olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?