Gebeliğe Hazırlık KIZLAR KASIK CEKTIREN VARMI ARANiZDA BUYRUN SOHBET EDELIM FIKIIR ALIŞVERİŞ I EDELIM...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bana geç veya erken düzensiz olcak diye bişey söylemediler senden duydum simdi
Sanada demiş ya ebe erken olduysa hamile kalacaksın diye.. geç olsaydıda aynısını söyleyecekti... benim gittiğim ebe geç veya erken farketmez düzensizleşecek sonra hamile kalacaksın demişti..

Vallahi bende inanmazdım çevremden baskı yaptılar bi git o kadına diye herkes hamile kalmış dediler.. sırf insanlar sussun diye gitmiştim ama Allah razı olsun çok faydası oldu.. benimkide ebe veya hemşire değil annesinden kalma bildiği şeylerle yapıyor ama herkes ebe diyor..

Hamile kaldnmi canm

Yok canım kalmadım adetim düzensizleşti sadece.. beni başka biri sandın galiba:)) dünden beri burda yorum yapıyorum ben sadece bende gittim bi zararı yok demek istedim
Hımm anladım canm kusura bakma ya dünden beri düzenli giremedim buraya ondan sasirdm cnm

Hic oyle dusunmuyorum.Sonradan varikosel olabiliyor ve damar genislemesinden dolayi degerleri alt sınıra çekiyor. Sizin tercihiniz .Ama ola ki biri yorumumu okur ona vesile olur diye yaziyorum.
Olabilir ama kaynım da ağır işte çalıştığı için çıkmıştı varikosel ameliyet oldu geçtikaynimin 2 ogluda aynı ağır islerde çalışıyolar ve onlardada cıktı sanmam yani benm eşim masa beri işi yapiyot

Bende 3. Günü ve 4. Günü gittin tamam dahada gelme bidahaki aya adet olursan gel olmazsan insallah hamilesndir dedu

Bende 3. Günü ve 4. Günü gittin tamam dahada gelme bidahaki aya adet olursan gel olmazsan insallah hamilesndir dedu
Yani kısmet bence ya çokta bağlanmamak lazım böyle şeylere . Bana herkes ben gittim hemem hamile kaldım deyip durdu gittim ve malesef kalamadım keşke ise yarasaydı

bende yaptırdım ama hiç öyle adwtin 3. 5. günü değildi sadece aç gittim aksamı değerlendir dedi ağır kaldırma dedi.. tabi bana yapan ebe falan değildi yani bir ablaydı bakalım ne olacak inanın merakla bekliyorum bende..
ha bu arada bende eşimde doktora gittik ikimizinde bir sıkıntısı yok yaşında da bir oğlumuz var yaklaşık 9 aydırda 2.için uğraşıyoruz olmuyor

Inşallah olur canm.bida bi umut

canım hangi şehirdesin kime gittin benimde öyle bir sıkıntım var bana mesaj yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…