- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Sanada demiş ya ebe erken olduysa hamile kalacaksın diye.. geç olsaydıda aynısını söyleyecekti... benim gittiğim ebe geç veya erken farketmez düzensizleşecek sonra hamile kalacaksın demişti..Ama bana geç veya erken düzensiz olcak diye bişey söylemediler senden duydum simdi
Vallahi bende inanmazdım çevremden baskı yaptılar bi git o kadına diye herkes hamile kalmış dediler.. sırf insanlar sussun diye gitmiştim ama Allah razı olsun çok faydası oldu.. benimkide ebe veya hemşire değil annesinden kalma bildiği şeylerle yapıyor ama herkes ebe diyor..Inşallah canım inşallah. Aslında ben ve eşim hemsireyiz bu tarz şeylere pek inanmam ama etrafimdaki herkes yaptırınca bende yaptırım dedim hatta adetlerim bu şekilde olduğu için pişman oldum yaptığıma. Bana yapan ebe veya hemşire değil eskiden annesi yapıyormuş kadının artık o yapiyor
Hamile kaldnmi canmVallahi bende inanmazdım çevremden baskı yaptılar bi git o kadına diye herkes hamile kalmış dediler.. sırf insanlar sussun diye gitmiştim ama Allah razı olsun çok faydası oldu.. benimkide ebe veya hemşire değil annesinden kalma bildiği şeylerle yapıyor ama herkes ebe diyor..
Yok canım kalmadım adetim düzensizleşti sadece.. beni başka biri sandın galiba:)) dünden beri burda yorum yapıyorum ben sadece bende gittim bi zararı yok demek istedimHamile kaldnmi canm
Hımm anladım canm kusura bakma ya dünden beri düzenli giremedim buraya ondan sasirdm cnmYok canım kalmadım adetim düzensizleşti sadece.. beni başka biri sandın galiba:)) dünden beri burda yorum yapıyorum ben sadece bende gittim bi zararı yok demek istedim
Olabilir ama kaynım da ağır işte çalıştığı için çıkmıştı varikosel ameliyet oldu geçtikaynimin 2 ogluda aynı ağır islerde çalışıyolar ve onlardada cıktı sanmam yani benm eşim masa beri işi yapiyotHic oyle dusunmuyorum.Sonradan varikosel olabiliyor ve damar genislemesinden dolayi degerleri alt sınıra çekiyor. Sizin tercihiniz .Ama ola ki biri yorumumu okur ona vesile olur diye yaziyorum.
Bende 3. Günü ve 4. Günü gittin tamam dahada gelme bidahaki aya adet olursan gel olmazsan insallah hamilesndir deduMerhaba bende yaptırdım bu dediginizi adetin 3.günü 5.günü ve7.günü gidiliyor. Hatta 5.günü esinle birlikte ol demişti. Ama malesef hamile kalamadım hatta 4 gün erken adet oldum hiç adetim şaşmazdı. Sonra kadını gördüm eğer erken adet olduysan bu ay hamile kalırsın kesin demişti. Şuan adetim 2 gün geçti kaşık ve bel ağrım var 3 gündür ama idrar testinde negatif cikiyor. Umarım sende ise yarar
Yani kısmet bence ya çokta bağlanmamak lazım böyle şeylere . Bana herkes ben gittim hemem hamile kaldım deyip durdu gittim ve malesef kalamadımBende 3. Günü ve 4. Günü gittin tamam dahada gelme bidahaki aya adet olursan gel olmazsan insallah hamilesndir dedu
Inşallah yarar canm yaYani kısmet bence ya çokta bağlanmamak lazım böyle şeylere . Bana herkes ben gittim hemem hamile kaldım deyip durdu gittim ve malesef kalamadımkeşke ise yarasaydı
Inşallah olur canm.bida bi umutbende yaptırdım ama hiç öyle adwtin 3. 5. günü değildi sadece aç gittim aksamı değerlendir dedi ağır kaldırma dedi.. tabi bana yapan ebe falan değildi yani bir ablaydıbakalım ne olacak inanın merakla bekliyorum bende..
ha bu arada bende eşimde doktora gittik ikimizinde bir sıkıntısı yok yaşında da bir oğlumuz var yaklaşık 9 aydırda 2.için uğraşıyoruz olmuyor
canım hangi şehirdesin kime gittin benimde öyle bir sıkıntım var bana mesaj yazar mısınBende de rahim kayması ve göbek kayması varmış ebe yerine getirmişti.. gerçekten çok faydası oldu ama malesef hala hamile değilim.. çünkü bendeki sorun bitti eşimde başladı şimdi onada çakşır suyu içiriyorum..
Mersinde bir ebeye gitmiştim canım..canım hangi şehirdesin kime gittin benimde öyle bir sıkıntım var bana mesaj yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?