Gebeliğe Hazırlık KIZLAR KASIK CEKTIREN VARMI ARANiZDA BUYRUN SOHBET EDELIM FIKIIR ALIŞVERİŞ I EDELIM...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
33
İzmir
Merhaba bayanlar ben anne olmama rağmen 3 yıldır tüm çabalarıma rağmen hamile kalamadım bi yakın akrabamız 7 yıldır çocuğu olmuyordu ve ne denediyse tüp bebek dendi ama bizm burda ebe kadın var bitane kaşık kaldırıyor bakıyor ama çok ise yarıyor akrabamız kasik kaldırmadan sonra hemen hamile kaldı dahada adet olmadı simdi 34 haftalık kizi olcak insallah ama adetli iken gidileck ve ac gidilecek bende bugün kayinvalidemle gittim şükür baktı kadın kasigimi cekerken bacaklarında damarlarında sizi hissedeceksin dedi ve gerçekte n hissettim şükür geldim eve ortada ufak bir sorun varmış yarın bidaha gidicem insallah bu ay hamile kalirim

Bende de rahim kayması ve göbek kayması varmış ebe yerine getirmişti.. gerçekten çok faydası oldu ama malesef hala hamile değilim.. çünkü bendeki sorun bitti eşimde başladı şimdi onada çakşır suyu içiriyorum..

Şaka mı bu :) Nasıl görüyormuş röntgen ışını gözleri mi varmış ebenin :) Mübarek yürüyen rahim filmi cihazı :) Bunlara neden inanıyorsunuz? bitkisel kür dese tamam bir nevi anlarım.Bu bir tesadüf. Öyle şey olmaz çekme itme nedir yahu?

Ben inanıyorum çünkü bi yakınım bu sayede 7 yıl sonra hamile kaldı ne yaptıysa kalamadi ama bundan sonra kaldi

Inşallah eşindeki biterse hamile kalırsın yarın bidaha çağırdı gidicem yine

rabbim yar ve yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda bebişlerinizekavuşursunuz

Ben inanıyorum çünkü bi yakınım bu sayede 7 yıl sonra hamile kaldı ne yaptıysa kalamadi ama bundan sonra kaldi
Bu olaya baglamak dogru degil bence .Allah ol demis olmus. Bilimsel hic bir dayanagi yok .Yanlis bir islem de uygulayabilir.Riske atilmamali .Peki esiniz gerekli testleri yaptırdı mi ?Mesela yeterli hızda ve morfolojide sperm var denildi mi ?Dna hasari var mi ?Bunlarin hepsi cok onemli .

Eşimde sorun yok çünkü 3 tane cocugumz var bilimsel dayanağı olmayabilir ama çoğu kadın hamile kalmış hani deneyne varmi diye sordum burayada hem bişey yapmiyorki sadce kasıklarda n hafif kaldiriyo yani

Eşimde sorun yok çünkü 3 tane cocugumz var bilimsel dayanağı olmayabilir ama çoğu kadın hamile kalmış hani deneyne varmi diye sordum burayada hem bişey yapmiyorki sadce kasıklarda n hafif kaldiriyo yani
Em kucuk cocugunuz kac yasinda ?Sperm degerleri 3 ayda bile degisiyor inanılmaz sekilde .Sizin fikriniz yaptirmissiniz ama tüm tetkiklerinizi yaptirdiysaniz esiniz de yaptirsin

Em kucuk cocugunuz kac yasinda ?Sperm degerleri 3 ayda bile degisiyor inanılmaz sekilde .Sizin fikriniz yaptirmissiniz ama tüm tetkiklerinizi yaptirdiysaniz esiniz de yaptirsin
En küçüğüm 5 yaşında doktora sordum çok nadir olur ki senin 3 çocuğun olmuş eşinde sorun olmaz yani ihtimal verseydi doktor baktirirdi o anda çok ateş önünde ağır işlerde çalışanlar da sorunlar cikiyormus

Hic oyle dusunmuyorum.Sonradan varikosel olabiliyor ve damar genislemesinden dolayi degerleri alt sınıra çekiyor. Sizin tercihiniz .Ama ola ki biri yorumumu okur ona vesile olur diye yaziyorum.

Merhaba bende yaptırdım bu dediginizi adetin 3.günü 5.günü ve7.günü gidiliyor. Hatta 5.günü esinle birlikte ol demişti. Ama malesef hamile kalamadım hatta 4 gün erken adet oldum hiç adetim şaşmazdı. Sonra kadını gördüm eğer erken adet olduysan bu ay hamile kalırsın kesin demişti. Şuan adetim 2 gün geçti kaşık ve bel ağrım var 3 gündür ama idrar testinde negatif cikiyor. Umarım sende ise yarar

Inşallah eşindeki biterse hamile kalırsın yarın bidaha çağırdı gidicem yine
Inşallah canım.. ama seni tebrik ederim 3 çocuktan sonra tekrar bu kadar çok istekli olmak çok güzel bişey.. bende kalabalık bir ailem olsun istiyorum inşallah açılışı yapabilirsek tabi... Allahım isteyen herkese ve bana hayırlı sağlıklı bol bol evlatlar versin
rabbim yar ve yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda bebişlerinizekavuşursunuz
inşallah amin canım Allah razı olsun

Ya banada ebe öyle demişti adetin düzensizleşecek sonra hamile kalacaksın demişti.. ama eşimdeki sorundan dolayı olmuyor hayatımda hiç bukadar duzensizleşmemişti adetim.. bir ay erken geliyor bir ay geç geliyor...

Amin canm nekadar pozitisin maşaallah insallah bakalım simdiyoldayim yine gidiyorum bakicak insallah bidahaki aua adet olmam evet çok istiyoru çok kıymetli oldu bu ya insallah hayirlisiile gelir

Yaa canım insallh eşindeki problemde düzelir. Benimde hiç düzensiz olmazdı korkmaya başladım çünkü düzensiz adette hamile kalmak daha zor nezaman yumurtladigimi falan kaçırırım yada bi problem varda ondanmi diye korkuyorum ama dr.a gittim bişey yok çok sukur

Inşallah canım.. ben 2 ay önce 12 gün gecikmişti adetim doktora gittim adet olamıyorum diye olursun bu kadar gecikmeden bişey olmaz demişti 12 gün sonra adet olmuştum... benimde yumurtalarım tam zamanında çatlıyor ama geç adet olmaya başladım.. bir kaç gün gecikmeleri doktorlar önemsemiyor.. inşallah bu ay son bekleyişimiz olur..

Inşallah canım inşallah. Aslında ben ve eşim hemsireyiz bu tarz şeylere pek inanmam ama etrafimdaki herkes yaptırınca bende yaptırım dedim hatta adetlerim bu şekilde olduğu için pişman oldum yaptığıma. Bana yapan ebe veya hemşire değil eskiden annesi yapıyormuş kadının artık o yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…