Kızlar karışık duyğular içerisindeyim. Yorum yaparmısınız.

Biliyorum zaten görücü üsulu biz ama çok iyi anlaşıyoruz kafalarımız bir.
Iste sadece mantiken anlasmak yetmiyor bedensel cekim , cinsel uyumda onemli . Gorucu usulu bile olsa flort etmediniz mi hic . Arzulayarak opusmek baskadir opmek icin opmek baskadir mesela ,cinsellik yasamamissiniz ama opusmussunuzdur. Ki yanlis gormediysem ilac aliyor demissiniz randevunun sebebi ortada

doktora neden gitmiyor sertleşme sorunu için?
randevulu seks çözüm değil ki
onu da hapla kotarıyor işte o yüzden spontene yakınlaşmalara bahaneler buluyor.

Saçmalık ... Yani sadece çocuk olsun diye mi evlenmiş sizinle

Acaba ilişki öncesinde bir şeyler izleyip vs. kendini hazırlaması mı gerekiyor? Yani bir problem mi var acaba tıbbi ya da psikolojik?

Nasıl yani mesela hazırlanıp gecelikle yanına gittiniz o halde bile red mi ediyor, bu çok onur kırıcı değil mi ? Alıp karşınıza konuşun diğer türlü halledilmesi çok zor. Yeni evlenmiş birisi için yemek içme gibi bir şeydir cinsellik, sadece çocuk için birlikte olmak planlı yapmak filan çok acayip, bazı sorunları olabilir mi ve sizi kırdığının farkında mı

çok değişik bir durum bunun planı olmaz yani şöyle olur mesela ben yumurtlama günlerini takip ederim o günlerde birer gün yada iki gün arayla ilişkiye gireriz hamile kalmak için harici günlerde haftada bir ilişkiye girdiğimizde olur 3 gün olduğu da olur bu ders,ödev değil ki çok mantıksız

Bu hastalik var plansiz birsey yapmaz oyle kisiler hatta supriz vs sevmezler.. aklima o geldi ama diger yandan esin gay olabilir ya da seni arzulamiyor

ilk cinsel iliskisini 34 yasinda yasadi ise bu adam cinsel sorunlari olmasi cok normal.

esinizle oturup konusun, randevulasmak bu ise cozumse oyle devam edin bir sure, iki taraf da alisana kadar.

ama randevuyu da siz belirleyin yani, bir donem cocuk sahibi olamayacaginiz gunlere randevu verin zaten, ne cocugu daha 4. ayda.

bu sorunu cozmeden hamilelik olusursa artik daha da cozulmez, ikiniz icin de yazik olur.

Kusura bakma ama escinsel olabilicegi geldi aklima, yeni evlilikte sadece cocuk icin sevisen onu da rezervasyonla yapan adamdan suphelenirim ben
Benim de aklıma şey geldi acaba etkilenmiyor da malum hapa mi ihtiyaç duyuyor.
Gün içinde seviseceginin planını yapıp hapını atıyor ve kendini hazırlıyor olabilir

Kızlar sizin sayenizde kendimi toparlayıp sonunda konuştum eşimle. İlk önce biz çocuk içinmi berbaber oluyoruz böyle demiştin peki çocuk olduktan sonra beraberliğimiz olmuyacakmı diye sordum ve Mayısta 35 yaşı olucağı için yaşı nedeniyle baba olmak istediyini söyledi ve doğurgan olmadığım dönemlerde dinlenelim dedi. Çocuk olunca tabikide beraberliyimiz olucak dedi eskisi gibi.
Beraber olacağımız günü önceden planlamamız ise tamamen planlı birisi olduğu içinmiş. (yükselen burcu başak) Plansız hiçbirşey yapamıyormuş. Bilmiyorum bu psikolojikmi yoksa ne anlamıyorum tam olarak ama galiba ağır ve stressli iş temposundan dolayı çok yoruluyor ve aynı gün kendini çok yormamaya çalışıyor
Zaten aff buyurun haftada 2-3 defa ilişki yaşasak bile aynı gece 2-3 defa birlikte oluyoruz bu nedenle biraz uzun çektiği için belki de yoruluyorum

Aşk evliliği olmasa bile bir birimizi çok seviyoruz. Sarılıp uyuruz film izleriz beraber vakit geçirmeyi çok severiz. Hayat arkadaşıyız.

Ben halen hap kullandığını düşünüyorum. Olmayıp olmayıp aynı gece 2-3 kere olması da bunu doğruluyor.
Sebepleri saçma ayrıca.
Sizin bileceğiniz iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…