- 4 Ekim 2012
- 16.174
- 31.568
-
- Konu Sahibi Arzuja2000
Evet aynı mevzuda başka konular da açmış9 ağustosta uye olmus
Fake oldugunu gostermez ki bu. 100'den fazla mesaji var. Istersenjz raporlayin tabi.Evet aynı mevzuda başka konular da açmış
Yok tam tersine fake olmadığı kesin demek istedimFake oldugunu gostermez ki bu. 100'den fazla mesaji var. Istersenjz raporlayin tabi.
Biliyorum zaten görücü üsulu biz ama çok iyi anlaşıyoruz kafalarımız bir.
Hani birileri vesile olmus, evlenmis olmak icin evlenmisler. Ask, tutku, cinsellik ile baslamis bi iliski degil anlminda soylenmis o benceYukarıda, görücü usulü olunca böyle şeyler normal alt mesajlı bir mesaj gördüm, ona yazdım. Size değil.
En azından kazayla hamile kaldım demezİkinci çocuğa kadar mola verirler yaklaşık 3-5 sene arası.
Leoparlı tayt ve gırgırKirmizi ic camasiri dene, jartiyerli falan, baska ne vardi kiz, leoparli olan tayt miydi neydi?
Evde yalnız olanlarımız var bu konuları açmasak mıLeoparlı tayt ve gırgıreğil yere aç bacakları gırgırla hxjdjd
Keşke bizde ön rezerveli sevişsekansızın gelince içim bi gıdıklanıyor :/
Deyil- değilMerhaba kızlar. Yeni evli sayılırım ve cinselliğim istediğim gibi deyil ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer bu gün eşimle ilişkiye giriceksem bunu önceden konuşmamız lazım bu gün yapıcakmıyız yoksa yapmıyıcazmı diye. Ama ben böyle istemiyorum. Canım ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum. Yani eşim hayatındakı herseyi önceden planlayarak yapıyor. Planlamasak bile o gece istersem biraz yaklaşıyorum öpüyorum falan hemen bu gece yapmayalım falan diyo çeşitli mazeretler söylüyo. Ben planlı olunca hiç zefk almıyorum ve orgazmda olamıyorum. Bunu kendine dert etmiyo bile. Benim tatmin olup olmamam sanki onun için o kadarda önemli değil.
Ve en esas sorunum o ki hamile kalma ihtimalim olmayan günlerde ilişkiye girmeyi tercih etmiyo. Soruyorum biz bebek içinmi ilişkiye giriyoruz, büyük çoğunlukla evet diyo.
Ama sorsanızki aranız nasıl. Bir birimizi seviyoruz ve sayqı duyuyoruz. Kavga falan çok az oluyo. Genellikle anlaşan biriyiz. Aynı mizaçlı insanlarız. Beni el üstünde tutan biri ama cinselliğimizde böyle.
Bende yalnızımEvde yalnız olanlarımız var bu konuları açmasak mı
Maşallah en önemli yerleri düzeltmişsinDeyil- değil
Zefk-zevk
Görücü usulü olunca ne oluyor anlamadım. Görücü usulü de tanisma, sevme ve anlaşma şeklinde devam etmiyor mu? Ha nette görüp tanışmışsin, ha bir yerde, ha birileri tanıştırmis ne farkediyor ki görücü olunca?
Yukarıda, görücü usulü olunca böyle şeyler normal alt mesajlı bir mesaj gördüm, ona yazdım. Size değil.
Tavsiye veremez kimse cunku esiniz acikca sadece bebek icin sevistigini soylemis. Yani sizi arzuladigi filan yok . Ki siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bence sizi rahatsiz eden randevulasma degil sizin taleplerinizi hice sayip 5dk da hoppala bitti kismiNeden alay ediyorsunuzki? Ben sizden bu sorunu nasıl hallede bilirim diye tavsiye istiyordum sadece…
Boyle eklerin noktanın virgulun yapamiycim filan şeklinde hataların rahatsızlığını duymam ama birileri miyde zefk buğaz deyil ney yazinca kafa atasim geliyorMaşallah en önemli yerleri düzeltmişsinşimdi konu manalı oldu
Ulan manyak mısın xjshdh
Görücü usulü çocuk için tercih edilmez yalnızBenden başka yazan olmadi sanirim gorucu usulunu. Madem bu kadar merak ettiniz bari alinti yapsaydiniz.
Gorucu usulunu mantik evliligi yapanlar DAHA ÇOK tercih ediyor.
Yeni evliler (4 aylikmiş), yeni evli olup sadece hamile kalabilecegi gunlerde, hamile kalmasi icin planli ilişkiye girmek vs bana çok hissiz geldi.
Gorucu usulu aşık olmuş olan da olabilir tabi ki ama kendi gozlemdigim kadariyla bazi erkekler "vakti geldi cocuk istiyorum bana bir kiz bulun evleneyim" diye tercih ediyor gorucu usulunu, sonuç bu oluyor sonra.
Hani birileri vesile olmus, evlenmis olmak icin evlenmisler. Ask, tutku, cinsellik ile baslamis bi iliski degil anlminda soylenmis o bence
Açıklama için teşekkür ederim : ) Minik bir bebeğim var. Yorumları üstünkörü okuyorum. Bazı yorumlar aklımda kalıyor ama dönüp alintilayamiyorum bazen.Benden başka yazan olmadi sanirim gorucu usulunu. Madem bu kadar merak ettiniz bari alinti yapsaydiniz.
Gorucu usulunu mantik evliligi yapanlar DAHA ÇOK tercih ediyor.
Yeni evliler (4 aylikmiş), yeni evli olup sadece hamile kalabilecegi gunlerde, hamile kalmasi icin planli ilişkiye girmek vs bana çok hissiz geldi.
Gorucu usulu olup karsilikli aşık olmuş olanlar da olabilir tabi ki ama kendi gozlemdigim kadariyla bazi erkekler "vakti geldi cocuk istiyorum bana bir kiz bulun evleneyim" diye tercih ediyor gorucu usulunu, sonuç bu oluyor sonra.
Görücü usulü çocuk için tercih edilmez yalnızbütün erkekler ne istiyor ne bekliyorsa görücü usulü tanışanlar da aynı şeyleri ister ve bekler. Tek fark hatun bulamamıştır o
E kızlar da aynı mantıkla hareket etmiştir inşallah.Bizzat kendi kuzenim aşktan umidi kesince annesine sen kizi bul iyi kiz dersen biraz gorusur evleniriz demişti. :))) Aşk beklentisi vs yoktu yani kizdan.
Cocuk icin evlendigini bildigim insanlar var buna benzer ve bu kişiler pek sadik kalmiyor zaten.
E kızlar da aynı mantıkla hareket etmiştir inşallah.