Kızlar karışık duyğular içerisindeyim. Yorum yaparmısınız.

Deyil- değil
Zefk-zevk

Yukarıda, görücü usulü olunca böyle şeyler normal alt mesajlı bir mesaj gördüm, ona yazdım. Size değil.

Benden başka yazan olmadi sanirim gorucu usulunu. Madem bu kadar merak ettiniz bari alinti yapsaydiniz.

Gorucu usulunu mantik evliligi yapanlar DAHA ÇOK tercih ediyor.
Yeni evliler (4 aylikmiş), yeni evli olup sadece hamile kalabilecegi gunlerde, hamile kalmasi icin planli ilişkiye girmek vs bana çok hissiz geldi.

Gorucu usulu olup karsilikli aşık olmuş olanlar da olabilir tabi ki ama kendi gozlemdigim kadariyla bazi erkekler "vakti geldi cocuk istiyorum bana bir kiz bulun evleneyim" diye tercih ediyor gorucu usulunu, sonuç bu oluyor sonra.

Neden alay ediyorsunuzki? Ben sizden bu sorunu nasıl hallede bilirim diye tavsiye istiyordum sadece…
Tavsiye veremez kimse cunku esiniz acikca sadece bebek icin sevistigini soylemis. Yani sizi arzuladigi filan yok . Ki siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bence sizi rahatsiz eden randevulasma degil sizin taleplerinizi hice sayip 5dk da hoppala bitti kismi

Görücü usulü çocuk için tercih edilmez yalnız bütün erkekler ne istiyor ne bekliyorsa görücü usulü tanışanlar da aynı şeyleri ister ve bekler. Tek fark hatun bulamamıştır o

Hani birileri vesile olmus, evlenmis olmak icin evlenmisler. Ask, tutku, cinsellik ile baslamis bi iliski degil anlminda soylenmis o bence

Açıklama için teşekkür ederim : ) Minik bir bebeğim var. Yorumları üstünkörü okuyorum. Bazı yorumlar aklımda kalıyor ama dönüp alintilayamiyorum bazen.

Görücü usulü çocuk için tercih edilmez yalnız bütün erkekler ne istiyor ne bekliyorsa görücü usulü tanışanlar da aynı şeyleri ister ve bekler. Tek fark hatun bulamamıştır o

Bizzat kendi kuzenim aşktan umidi kesince annesine sen kizi bul iyi kiz dersen biraz gorusur evleniriz demişti. :))) Aşk beklentisi vs yoktu yani kizdan.

Cocuk icin evlendigini bildigim insanlar var buna benzer ve bu kişiler pek sadik kalmiyor zaten.

E kızlar da aynı mantıkla hareket etmiştir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…