Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kişiden kişiye gerçekten çok değişen bir şey. Benim 5-6 aylıkken belli olmaya başlamıştı ama ben istisnalardanım. Çünkü 8 aylık hamileydim daha beni 5 aylık hamile falan sanıyorlardı.
27. Haftadan bildiriyorum azıcık bol giydiğimde hamile olduğumu kimse anlamaz. Evet hanımlar otobüslerde hamile olduğu belli olmadığı için ayakta giden o hamile benim.
15 haftalık hamileyim. Azıcık çıktı zaten 45 kilo ile hamile kaldım ama çıkan göbek mi bebek mi anlam veremiyorum. Karnım da öyle sertlikte hissetmiyorum çünkü. Bende bu konuda çok sabırsızım hemen çıksın istiyorum varlığını hissetmek için ama vücut yapısına göre de değişiyor maslesef.
17+4 haftalık hamileyim son 1 haftada karnım çıktı diyebilirim şuan hamile olduğum anlaşılıyor hatta bence baya belli zayıf bir insanım 55 kilo hamile kaldım 49 a düştüm şimdi 55 im karnım sabah normal akşam çok sert ve gergin. Belli olması beni mutlu ediyor otobüste insanlar anlayıp yer versin istiyorum Henüz kimse yer vermedi zaten ise giderken boş oluyor, karnım büyüdüğünden beri de kalabalık otobüse binmedim