• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar Kararsızım

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
26
Trabzon
Elidor'un iki tane ürünü var birisi saç dökülmesine karşı biri saçı onarmak için. İkisinde de saçları onarmaya yönelik bilmemneler yaptığı yazıyor. Saçlarımda da çok kırık var ve bu aralar niyeyse çok dökülüyor. İkisini kullanamam :) Hangisini almalıyım sizce fikir verebilecek olan var mı? :)

Avonun tüm saç tipleri için saç kremi var o da çok güzel kokuyor bayılıyorum :1: Avonun saç kremleri nasıl sizce? :40:

Herkes bu konudan muzdarip çoook dökülüyor diye.Bende tabi kel kalma korkusu yaşıyorum.Şakaklarda azalma başladı gerçek anlamda sorunumuza çözüm bilen varsa yazsın.Doktorada gittim kontrole gel dedi ilaç bitince diye ama gidesim yok.Bayağı açıldı saçlarım en büyük hazinemdir önem veririm ki çokçok güzel beğenilen bir havası vardı gözemi geldim noldu bilmem:50:

Herkes bu konudan muzdarip çoook dökülüyor diye.Bende tabi kel kalma korkusu yaşıyorum.Şakaklarda azalma başladı gerçek anlamda sorunumuza çözüm bilen varsa yazsın.Doktorada gittim kontrole gel dedi ilaç bitince diye ama gidesim yok.Bayağı açıldı saçlarım en büyük hazinemdir önem veririm ki çokçok güzel beğenilen bir havası vardı gözemi geldim noldu bilmem:50:

Hadi ya :/ Üzüldüm canım umarım güzel güzel saçlarımız olur en yakın zamanda :40:

Back