Kızlar kafayı yicem valla billa :(

Bizimki de öyleydi,normal külotla yürümezdi.Bir az da psikolojik olarak çıkarmak istemiyorlar,acır diye.Yoksa acısa sünnet küloduyla da yürüyemez.
Sünnet kilodu değmiyor diye acımıyor diyor normali değiyo acıyor diyo

Gecmis olsun ama 1 ay normal mi bu ya?
Ilk oglum kanli bicakli oldu dikisli vs. Digeri lazerle.. ama 1 ay uzun geldi bana : (Genelde ilk bir kac gun zordur sonra bi kac haftaya iyilesir aslinda.. cok acitiyomuymus? Iltihap mi olmus?
Eger durumu iyilesmezse gondermezsin babasina oglundan onemli degil ya

Gecmis olsun sma 1 ay normsl mi bu ya? Genelde ilk bir kac gun zordur sonra bi kac haftaya iyilesir aslinda.. siik acitoyomuymus? Iltihap mi olmus?
Eger durumu iyilesmezse hondermessin babasina oglundan onemli degil ya
Yok iltihap değil ödem yaptı olmadı sünnet küloduyla göndericem yapcak bişey yok denize de girmeyiversin

Psikolojik değil dimi?

Ödem 1 aya kalmaması lazım, bence bi doktora daha götürün, zaten 1 haftaya iyileşir şimdiden başlarsanız.

Çocuk cerrahı bulamazsanız ürologa götürün.

Psikolojik değil dimi?

Ödem 1 aya kalmaması lazım, bence bi doktora daha götürün, zaten 1 haftaya iyileşir şimdiden başlarsanız.

Çocuk cerrahı bulamazsanız ürologa götürün.
Başka bi dr başka bi fikir diye korkuyorum iyice kafam karışırsa

Bana da normal gelmiyor ya oğlanı göndermezsem sıkıntı olcak babasıyla ilgili sorunlar var zaten sünnet küloduyla sıkıntı yok.Ama tatile götürcek denize falan girmesinde vs vs sorun olacak dr a ulaşamadım bakalım ulaşırsak herşeyi sorcaz

Bencede bebekken yaptırmak en dogrusu bezin icinde oldugu icin cabuk iyilesiyormus annemler soylerdi. Bir ay çok uzun bir süre başka bir doktora daha gösterin bence geçmiş olsun.

Kac yasinda oglun? Ben ilkini 8 aylikken yaptirmistim digerini 13 aylikken.. kucuk oglan digerine gore daha gec iyilesmisti ee yuruyodu daha hareketliydi vs. Kanamasi filan olmustu mesela

Yeğenim 9 yaşında sünnet oldu. Dikişleri aldırmaya ben götürdüm otobüsle gittik. Dönerken bir süre acıyor teyze dedi oturduk dinlendik sonra sünnet kilodu çarpıyormuş düzelttik devam ettik. Ama dikişler alındıktan 1-2 gün sonra normal küloda geçti yeğenim. Sizin biraz uzun sürmüş.

Kafam karışırsa deme lütfen, 1 ay çok uzun bi süre, mutlaka başka bi doktora muayeneye götürün.
Dr a şimdi ulaştık fotoğraf da attık şişlik daha iyi dedi hatta bikaç gün önce gönderdiğimiz fotoğraf ı attı geri bize hakkaten azalmış :) lütfen rahat oldun hiç birşey sürmeyin geçicek dedi inşallah kızlar ya. Denize de girebilir dedi hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Babasına da sünnet kilodu ile göndericem artık napim gelince de yavaş yavaş normal kiloda geçeriz inşallah

İyi bari gözünüz aydın.

Çok şükür.Çok sevindim.Geçmiş olsun hem sana hem kuzucuğa...

Çok şükür ama hala korkuyorum kızlar başım ağrıyo sürekli düşünmekten

Benim ilk oglumu 30 gunlukken sunnet ettirdim onunda dediginiz gibi sis duruyordur hel simdi nerdeyse 3 yasinda gecti normal bi pipi
Ama ikinci oglumu da ayni sekilde 30 gunlukken sunnet ettirdik onda hic olmadi
Kisinin deri, et kalitesine gore degisiyor bence
Gecmis olsun

Nasil ki bazi sezeryanlar 1 hafta da bazilari 40 gunde
Bazi normal dogumlar hemen bazilari zor kalkiyor onun gibi dusunun merak etmeyin gececektir

Nasil ki bazi sezeryanlar 1 hafta da bazilari 40 gunde
Bazi normal dogumlar hemen bazilari zor kalkiyor onun gibi dusunun merak etmeyin gececektir
Canım gece gece nasıl iyi geldi mesajın Allah razı olsun düşünmekten kötü oldum

2 oğlumu aynı anda yaptırdım. Küçük 2 aylıktı 5 günde iyileşti. Büyük 6,5 yaşındaydı. 10 günde iyileşti. Biz hiç sünnet külodu kullanmadık. Uzun gömlekle gezdi 5 gün sonrada külodunu giydi. Bence başka bir doktora daha gösterin. Şişlik normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…