- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 40
-
- Konu Sahibi Lonelypoet
Sünnet kilodu değmiyor diye acımıyor diyor normali değiyo acıyor diyoBizimki de öyleydi,normal külotla yürümezdi.Bir az da psikolojik olarak çıkarmak istemiyorlar,acır diye.Yoksa acısa sünnet küloduyla da yürüyemez.
Yok iltihap değil ödem yaptı olmadı sünnet küloduyla göndericem yapcak bişey yok denize de girmeyiversinGecmis olsun sma 1 ay normsl mi bu ya? Genelde ilk bir kac gun zordur sonra bi kac haftaya iyilesir aslinda.. siik acitoyomuymus? Iltihap mi olmus?
Eger durumu iyilesmezse hondermessin babasina oglundan onemli degil ya
Başka bi dr başka bi fikir diye korkuyorum iyice kafam karışırsaPsikolojik değil dimi?
Ödem 1 aya kalmaması lazım, bence bi doktora daha götürün, zaten 1 haftaya iyileşir şimdiden başlarsanız.
Çocuk cerrahı bulamazsanız ürologa götürün.
Bana da normal gelmiyor ya oğlanı göndermezsem sıkıntı olcak babasıyla ilgili sorunlar var zaten sünnet küloduyla sıkıntı yok.Ama tatile götürcek denize falan girmesinde vs vs sorun olacak dr a ulaşamadım bakalım ulaşırsak herşeyi sorcazGecmis olsun ama 1 ay normal mi bu ya?
Ilk oglum kanli bicakli oldu dikisli vs. Digeri lazerle.. ama 1 ay uzun geldi bana : (Genelde ilk bir kac gun zordur sonra bi kac haftaya iyilesir aslinda.. cok acitiyomuymus? Iltihap mi olmus?
Eger durumu iyilesmezse gondermezsin babasina oglundan onemli degil ya
Kac yasinda oglun? Ben ilkini 8 aylikken yaptirmistim digerini 13 aylikken.. kucuk oglan digerine gore daha gec iyilesmisti ee yuruyodu daha hareketliydi vs. Kanamasi filan olmustu meselaBana da normal gelmiyor ya oğlanı göndermezsem sıkıntı olcak babasıyla ilgili sorunlar var zaten sünnet küloduyla sıkıntı yok.Ama tatile götürcek denize falan girmesinde vs vs sorun olacak dr a ulaşamadım bakalım ulaşırsak herşeyi sorcaz
Başka bi dr başka bi fikir diye korkuyorum iyice kafam karışırsa
Bu sartlarda gitmesin mademCanım babasına gidicek bi hafta kaldı öyle sorun olacak yani sünnet kilodu ile bide denize falan gircek
Dr a şimdi ulaştık fotoğraf da attık şişlik daha iyi dedi hatta bikaç gün önce gönderdiğimiz fotoğraf ı attı geri bize hakkaten azalmış :) lütfen rahat oldun hiç birşey sürmeyin geçicek dedi inşallah kızlar ya. Denize de girebilir dedi hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Babasına da sünnet kilodu ile göndericem artık napim gelince de yavaş yavaş normal kiloda geçeriz inşallahKafam karışırsa deme lütfen, 1 ay çok uzun bi süre, mutlaka başka bi doktora muayeneye götürün.
Dr a şimdi ulaştık fotoğraf da attık şişlik daha iyi dedi hatta bikaç gün önce gönderdiğimiz fotoğraf ı attı geri bize hakkaten azalmış :) lütfen rahat oldun hiç birşey sürmeyin geçicek dedi inşallah kızlar ya. Denize de girebilir dedi hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Babasına da sünnet kilodu ile göndericem artık napim gelince de yavaş yavaş normal kiloda geçeriz inşallah
Dr a şimdi ulaştık fotoğraf da attık şişlik daha iyi dedi hatta bikaç gün önce gönderdiğimiz fotoğraf ı attı geri bize hakkaten azalmış :) lütfen rahat oldun hiç birşey sürmeyin geçicek dedi inşallah kızlar ya. Denize de girebilir dedi hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Babasına da sünnet kilodu ile göndericem artık napim gelince de yavaş yavaş normal kiloda geçeriz inşallah
Canım gece gece nasıl iyi geldi mesajın Allah razı olsun düşünmekten kötü oldumNasil ki bazi sezeryanlar 1 hafta da bazilari 40 gunde
Bazi normal dogumlar hemen bazilari zor kalkiyor onun gibi dusunun merak etmeyin gececektir
İnşAllah dua edin nolurNasil ki bazi sezeryanlar 1 hafta da bazilari 40 gunde
Bazi normal dogumlar hemen bazilari zor kalkiyor onun gibi dusunun merak etmeyin gececektir