- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 40
-
- Konu Sahibi Lonelypoet
Canım babasına gidicek bi hafta kaldı öyle sorun olacak yani sünnet kilodu ile bide denize falan gircekTam.olarak ne zaman sünnet oldu ?
Ben oğlum için yumuşak bardak kapatmıştım uzun süre değdiğinde açıyor diyordu.
Çıplak durdursanız biraz belki faydası olur.
Bi ay olmasına iki gün varCanım babasına gidicek bi hafta kaldı öyle sorun olacak yani sünnet kilodu ile bide denize falan gircek
Bilmiyorum ki canımOğlum 14 günlüktü sünnet olduğunda ve hiç öyle şişlik filan olmadı 10 güne düzeldi.
Başka bir doktora daha mı sorsan acaba ?
Bide küçükken daha kolay geçiyormuş büyük benimkiOğlum 14 günlüktü sünnet olduğunda ve hiç öyle şişlik filan olmadı 10 güne düzeldi.
Başka bir doktora daha mı sorsan acaba ?
Ne kadar süre durdu bardak ileTam.olarak ne zaman sünnet oldu ?
Ben oğlum için yumuşak bardak kapatmıştım uzun süre değdiğinde açıyor diyordu.
Çıplak durdursanız biraz belki faydası olur.
Batikon dedi bize sürdük çok az farketti evde olsa neyse de babasına gidicek öyle olmaz kiBilemedim.
Oğlum 3 aylıktı. Sünnet külodunun plastik kısmını kesip yapıştırdık yaklaşık 10 günde iyileşti..
İlk bir kaç gün şişlik oldu merhemi vardı onu sürdük.
Başka doktora götürseniz. Ya da psikolojik mi acaba?
Keşke yaptırsaydım çok üzülüyorum yaaBen dört aylıkken yaptırdım. Bir haftada sanırım iyileşti. Şimdi o farkında ya biraz da kendisi abartiyor olabilir. Yazık çocuklara, keşke bebekken yaptirsaydiniz. Bence büyük bir travma bu sünnet olayı. İnsanın en hassas bölgesi kesiliyor kolay mı? Çocuk da ufacık bile acisa korkuyordur.
Tamam canım alıcam adı mı öle tama adı neBakın doktorunuz neden batikon veriyor anlamadım gitti. Fito krem süreceksiniz. 2 günde iyileşecek bana dua edersiniz. Biz fito krem sürdük.
Ablamın oğluna da batikon vermişlerdi ama şişti yine işe yaramadı ve canı acıyordu. Ben fito krem verdim ve çocuğun pipisi iyileşti.
Tamam canım alıcam adı mı öle tama adı ne
Yok canım ödem için dedievet batikon sürmeyin. ben 6 aylıkken yaptırdım. bizimde ilk davul gibiydi ve şekli şemalı çok tuhaftı ben çok garipsiyodum mosmor gibiydi et parçası. eşim normal diyordu. 1 ay sonra rengi ve şişliği normale döndü. ama batikon çok saçma. ama belki mikrop kapma riski gördüğü için vermiştir. günde bikerede olsa batikon sürün. diğer zamanlar fito olabilir veya furacin.
Sadece şiş olan yere mi sürcez nasıl sürcez kaç kere canım
Bize hiç bi krem vermedi hatta koşsun oynasın bi gün sonra bişey olmaz dedi ben de araştırdıkça neden krem vermedi şaşırıyorumBenim oğlumda yaklaşık 5 aylıkken sünnet oldu 10 gün sonra iyileşti diyebilirim... aklı kestiği zaman ve ayaklandığında yaptırmak çok zor oluyo ablam oğlunu 14 aylıkken yaptırdı bin pişman oldu çok zorlandı çocuk yürümeye başladığından düşe kalka yarası şişti onunda zor iyileşti bide sürekli ağlardı altının açılmasını istemezdi Allah sizede kolaylık versin
Merhemini sürekli sürüyorsunuz dimi kaç yaşında çocuğunuz bilmiyorum ama keşke bi müddet yatsa fazla hareket etmese daha kolay iyileşirdi bide doktor bize sünnetten 2 gün sonra hergün duşa sokmamızı önermişti siz bence iyi bi doktora gösterin ödemi geçirecek ilaç falan verir