KIZLAR KAFAYI YİCEM ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN

Salihefeninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
506
342
33
36
ADETİM 2 GÜN GEÇTİ DÜN KAN TESTİ VERDİM 1,20 ÇIKTI BETA HCGM. GEÇ DÖLLENME OLMUŞTUR DİYE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI. KÜRTAJIMDAN SONRA HİÇ AKSAMAM OLMAMIŞTI. KASIK AĞRIM ŞİŞKİNLİĞİM BEL AĞRIM HEPSİ VAR KESİN GEÇ DÖLLENME HAMİLEYİM DİYORUM BİRAZ ÖNCE KASET TEST YAPTIM GENE NEGATİF BENİM BİR ÖNCEKİ DŞÜKLE SONLANAN GEBELİĞİMDE 1,20 İLE BAŞLAMIŞ SONRA POZİTİFE DÖNMÜŞTÜ. NE YAPAYIM BANA BİR AKIL VERİN.

Ne zaman kürtaj oldun ki?

Geçen forumda denk gelmstm 1.20 ile öğrenen biri vardı sonra duzenli yukseliş gosterdi geç döllenmeymiş..
Sizinde öyledir inşallah.

Tekrar kan verin derim 2 3 gün sonra.

Gönlünüzce olsun

Ağustosta kürtaj oldum ikinci kez kalp durması nedeniyle. Evet bende 1,20 ile adet gecikmesiyle başlamıştım 2 günde bir düzenli artışlarla devam etmişti. Artık tüm ümitlerim kaybolmak üzere gücümde kalmadı

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada lütfen kusura bakmayın...

Merhaba tekrardan adetim 6 gün geçti dün evde kaet test yaptım gene negatif evde hergün test yapar oldum sanırım kafayı yedim kan mı vermeliyim sizce idrar testi hatalı çıkar mı?

adet oldum maalesef canım bir daha adetim hiç gecikmezdi diye umut etmicem hiç.
Gebe kalabiliyorsunuz o yüzden bu bile çok büyük birşey sürekli test yapmak insanı daha çok stres yaptırıyor kürtajdan sonra belki normaldir gecikme hormonlariniz değişiyor çünkü inşallah çok geçmiş olsun umut etmek her zaman iyidir .. bizi de ayakta tutan budur.

tabi ki ne kadar şükür etsek az Allahım kimin ne muradı varsa gerçekleştirsin herkese duacıyım

Merhaba tekrardan adetim 6 gün geçti dün evde kaet test yaptım gene negatif evde hergün test yapar oldum sanırım kafayı yedim kan mı vermeliyim sizce idrar testi hatalı çıkar mı?
Benimde adetime 3 gün var 2 çıktı nir hafta öncede 1,20 çıktı bu sabah test yaptım yine negatif bende senin gibi durumdayom allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…