- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Canim erken gebelik testini anlamamda ben normal testi regli iki gun gecince yapmistim kirpkirmiziydi silikte ciksa bebek war demek zaten neye takildigini tam anlamadim, aslinda doktor icin cok erken saglik ocagina kan werio degeri bi hafta takip edip gitsen gittiginde kese gorursun en azindan ama sen bilirsin tabi1 gün arayla 2 tane erken gebelik testi yaptım bugünde şu ucuz kaset testten yaptım silik çıktılar gibi anlamadım normal mi bu? Herkesin belirginmi çıkıyor? Adetime 2 gün var perşembe jinekoloğa randevü aldım.
3 testinde fotosunu yükledim bakar mısınız
Bulunduğum yerde perşembeyle cuma veriliyomuş kan bende doktora randevü aldımCanim erken gebelik testini anlamamda ben normal testi regli iki gun gecince yapmistim kirpkirmiziydi silikte ciksa bebek war demek zaten neye takildigini tam anlamadim, aslinda doktor icin cok erken saglik ocagina kan werio degeri bi hafta takip edip gitsen gittiginde kese gorursun en azindan ama sen bilirsin tabi
Kafamı karıştırdılar 3 testte hatalı göstermez değilmiCanim erken gebelik testini anlamamda ben normal testi regli iki gun gecince yapmistim kirpkirmiziydi silikte ciksa bebek war demek zaten neye takildigini tam anlamadim, aslinda doktor icin cok erken saglik ocagina kan werio degeri bi hafta takip edip gitsen gittiginde kese gorursun en azindan ama sen bilirsin tabi
Ay yok bence hamilesin maşallah ya çok güzel rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağlıklaKafamı karıştırdılar 3 testte hatalı göstermez değilmi
Erken gebelik testinde burdan hatali cikan cok gordum ama iki tane denemissin bide kaset test sanmam hemen gidio saglik ocagina kan ver doktorada gitsen folik asit verip yollucak suan bisi belli olmaz cunkuKafamı karıştırdılar 3 testte hatalı göstermez değilmi
Öylemi dersinizErken gebelik testinde burdan hatali cikan cok gordum ama iki tane denemissin bide kaset test sanmam hemen gidio saglik ocagina kan ver doktorada gitsen folik asit verip yollucak suan bisi belli olmaz cunku
Hemen görünürmü kiHayırlı olsunGittiğinizde keseyi de görürsünüz muhtemelen.
Amin teşekkürlerAy yok bence hamilesin maşallah ya çok güzel rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Ilk gebelikte tecrubemiz yokya hemen kosuyoz doktora tabi bildigin bi saglik sorunun yoksa ama bazisinda problem oluyo hamile kalir kalmaz gidiyolar olac kullanmalari gerekiyoÖylemi dersiniz
Silik değil bariz çıkmış testleriniz. Perşembeye kadar daha da artar hcg. Muhtemelen görürsünüz vajinal falan bakarsa. Görünmezse de sorun değil, hamilesiniz.Hemen görünürmü ki
Bilemiyorum ki işte sorun varmı doktora gitmek mantıklı geldi bizde kan uyuşmazlığıda var hemde ultrasyonla bakıyolarmış sanırım dış gebelikmi değilmi gibisindenBende i
Ilk gebelikte tecrubemiz yokya hemen kosuyoz doktora tabi bildigin bi saglik sorunun yoksa ama bazisinda problem oluyo hamile kalir kalmaz gidiyolar olac kullanmalari gerekiyo
Ben gidiyim yinede değilmi? Kan uyuşmazlığımız varSilik değil bariz çıkmış testleriniz. Perşembeye kadar daha da artar hcg. Muhtemelen görürsünüz vajinal falan bakarsa. Görünmezse de sorun değil, hamilesiniz.
Sen bilirsin canim ozaman gidip herseyide sorabilirsin kan uyusmazligini bilmem ben bizlede paylasBilemiyorum ki işte sorun varmı doktora gitmek mantıklı geldi bizde kan uyuşmazlığıda var hemde ultrasyonla bakıyolarmış sanırım dış gebelikmi değilmi gibisinden
Evet daha mantıklı çünkü gebelik önceside gitmedim doktora evlendim evlenelide gitmedim gitmekte fayda var gibiSen bilirsin canim ozaman gidip herseyide sorabilirsin kan uyusmazligini bilmem ben bizlede paylas
Ozaman git canim hic gitmediysen buzamana kadar hayirli olsunEvet daha mantıklı çünkü gebelik önceside gitmedim doktora evlendim evlenelide gitmedim gitmekte fayda var gibi
Gidin zararı olmaz. Kan tahlili yapılır zaten bir de görebilirse ultrasonda bakar. Folik asit verir, dikkat etmeniz gerekenleri söyler. Siz mi negatifsiniz?Ben gidiyim yinede değilmi? Kan uyuşmazlığımız var
Evet ben negatif eşim pozitifGidin zararı olmaz. Kan tahlili yapılır zaten bir de görebilirse ultrasonda bakar. Folik asit verir, dikkat etmeniz gerekenleri söyler. Siz mi negatifsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?