Kızlar kafam çok karıştı bir bakarmısınız testlerime

devamkee

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
62
13
38
31
En son yaptığım test bu kızlar pozitif mi bu herkes artımed yalancı pozitif çıkarıyor ama ben daha önce bu markanın testinden yapmıştım hiç böyle çıkmadı
2. Testim de bu dün sabah dı luboquick di
3. Testlerimde nimo diye test üç gün öncesine ait
Bata 2 gün var bu arada böyle olup pozitif olan varmı

Eklentiler

• IMG_8599.webp
    IMG_8599.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8568.webp
    IMG_8568.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8562.webp
    IMG_8562.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 50
Canım adet geçtikten sonra prodictor markası testi en güvenli doğru sonuç veriyor ondan yap bu markaların hepsi yalancı pozitif veriyor maalesef ama inşaallah vardır canım

Canım adet geçtikten sonra prodictor markası testi en güvenli doğru sonuç veriyor ondan yap bu markaların hepsi yalancı pozitif veriyor maalesef ama inşaallah vardır canım
Üç tane pembenin en altta olanı prodictor zaten canım onda da çok silik çizgi çıkmıştı

En son yaptığım test bu kızlar pozitif mi bu herkes artımed yalancı pozitif çıkarıyor ama ben daha önce bu markanın testinden yapmıştım hiç böyle çıkmadı
2. Testim de bu dün sabah dı luboquick di
3. Testlerimde nimo diye test üç gün öncesine ait
Bata 2 gün var bu arada böyle olup pozitif olan varmı
Laboquick te varsa çizgi resimde çok belli olmuyor ama çıplak gözle görüyorsan vardır coook kullandım o testu hic yaniltmadi

Laboquick te varsa çizgi resimde çok belli olmuyor ama çıplak gözle görüyorsan vardır coook kullandım o testu hic yaniltmadi
Evet onda da çok silik çıkmıştı dün bugünde tekrar kaset test aldım artımed di markası daha önce çok yaptım artımed hiç pozitif çıkartmadı beni 2 olmadan pozitif oldu

Evet onda da çok silik çıkmıştı dün bugünde tekrar kaset test aldım artımed di markası daha önce çok yaptım artımed hiç pozitif çıkartmadı beni 2 olmadan pozitif oldu
Sen elinde laboquick vsrsa tekrar yap en hassas ve güvenilir o bence

Sen elinde laboquick vsrsa tekrar yap en hassas ve güvenilir o bence
Yok başka aldığım eczanede de sadece artımed vardı mecbur aldım bide öncesinde böyle sorun yaşamayınca
Silik görünse bile kan verme taraftarıyım her zaman
Herkez de aynı sorun yaşandığını görünce gidip kan vermekde gereksiz geldi nasılsa negatifmiş diyorum 😁

Yok başka aldığım eczanede de sadece artımed vardı mecbur aldım bide öncesinde böyle sorun yaşamayınca

Herkez de aynı sorun yaşandığını görünce gidip kan vermekde gereksiz geldi nasılsa negatifmiş diyorum 😁
Belli olmaz o sen yinede dikkat et ben o markayı burada duydum. Eczanede de hiç denk gelmedim.😃

Buna da bakarmısın buraya foto atarken netlik düşüyor ama laboquick test yaptım regle iki gün var silik çizgi gözle görülüyor

Eklentiler

• IMG_8785.webp
    IMG_8785.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 36
Buna da bakarmısın buraya foto atarken netlik düşüyor ama laboquick test yaptım regle iki gün var silik çizgi gözle görülüyor
Çok silik gözüküyor canım yarın sabah yine yap bence daha belirgin çıkacaktır. Hayırlısıyla inşallah vardır canım

Bunlarda benim kizlar mor awox pembeler prodoctor cizgi goruyorum fotografta belli mi bilmiyorum ama yalanci cizgi cikarir mi bu markalar? Basina gelen var mi🙈

Eklentiler

• IMG_1061.webp
    IMG_1061.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 28
Back
X