Kızlar kafam çok karışık lütfen yardım edinn

meraklimelahat23

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
220
14
23
Merhaba ben 28.04.2024 tarihinde koruması ilişki yaşadım. Adetim duzenlidir ve 28 gunde bir olur. Yumurtalama günümden hayli uzaktım ve bosalma durumu olmadı. 30.04.2024 tarihinde regl oldum ve 5 gün sürdü sonra 28.05.2024 tarihinde 2. Reglimi oldum 1 gun gecikmeyle 4 gün sürdü. Hicbir hamilelik belirtim yok ama evham seviyem cok yuksekte ve asiri stresliyim. Sizce boyle bor durumda hamile kalma ihtimlai nedir? Psikolojik olarak kendimi cok yoruyorum...

Merhaba ben 28.04.2024 tarihinde koruması ilişki yaşadım. Adetim duzenlidir ve 28 gunde bir olur. Yumurtalama günümden hayli uzaktım ve bosalma durumu olmadı. 30.04.2024 tarihinde regl oldum ve 5 gün sürdü sonra 28.05.2024 tarihinde 2. Reglimi oldum 1 gun gecikmeyle 4 gün sürdü. Hicbir hamilelik belirtim yok ama evham seviyem cok yuksekte ve asiri stresliyim. Sizce boyle bor durumda hamile kalma ihtimlai nedir? Psikolojik olarak kendimi cok yoruyorum...
2.aylik hamile olabilrisiniz . Bazen idrar testinde çıkmaz kan verin. Tebrikler müjdeyi babaya verebilirsniz.

Psikolojik olarak kendini bu kadar imkansız bir şey için bu kadar yorana kadar 10 lira verip bir test alıp yapsan? Veya gidip bir kan versen mesela?

Psikolojik olarak kendini bu kadar imkansız bir şey için bu kadar yorana kadar 10 lira verip bir test alıp yapsan? Veya gidip bir kan versen mesela?
Ya evet haklısınız fakat 2 kere regl oldum neden test yapiyim diyorum yine de kafamda sacma sapan kuruyorum eger test yaparsan daha cok kuracagimi biliyorum gercekten zor bir durumdayım hayatimda hic bu kadar evham yaptigim bir dönem olmadı o nedenle yazdım gerçekten bir yardim açıklama istiyorum lütfen...

Eski konularınıza baktım, ta 2023'te bile yine aynı soruyu sormuşsunuz. Madem hamilelikten bu kadar korkuyorsunuz, neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz??? Anksiyete falan yazmışsınız, kusura bakmayın ama bu yaptığınız çok cahilce. 23 yaşında bir kadının sürekli korunmasız ilişkiye girip üstüne sürekli hamile miyim diye evham yapması çok saçma. , Cinsel hayatınız aktifse böyle evham yapmak yerine bir zahmet korunun. Ayrıca burada konu açmaktan çok daha kolay gidip bir kan tahlili verip sonucu öğrenmek. 2 kere de adet olmuşsunuz zaten...

Eski konularınıza baktım, ta 2023'te bile yine aynı soruyu sormuşsunuz. Madem hamilelikten bu kadar korkuyorsunuz, neden korunmasız ilişki yaşıyorsunuz??? Anksiyete falan yazmışsınız, kusura bakmayın ama bu yaptığınız çok cahilce. 23 yaşında bir kadının sürekli korunmasız ilişkiye girip üstüne sürekli hamile miyim diye evham yapması çok saçma. , Cinsel hayatınız aktifse böyle evham yapmak yerine bir zahmet korunun. Ayrıca burada konu açmaktan çok daha kolay gidip bir kan tahlili verip sonucu öğrenmek. 2 kere de adet olmuşsunuz zaten...
Aslında cok haklısınız ama ilk konuyu bu hesap üzerinen arkadasim icin sordum fakat bu benimle ilgiliydi oyle biri de dgilim. Sevgilim ve ben 6 yıldır beraberiz ve evlenmeyi dusumuyoruz ve boyle bir durum icinde kaldigim icin uzdum olay bu ama yazınızda cok haklısınız boyle yansıdığını biliyorum..

Aslında cok haklısınız ama ilk konuyu bu hesap üzerinen arkadasim icin sordum fakat bu benimle ilgiliydi oyle biri de dgilim. Sevgilim ve ben 6 yıldır beraberiz ve evlenmeyi dusumuyoruz ve boyle bir durum icinde kaldigim icin uzdum olay bu ama yazınızda cok haklısınız boyle yansıdığını biliyorum..
Cinsel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. Reşit bir kadınsınız. Ben sadece kendinizi bu kadar strese sokmanıza üzüldüm. Hamile kalmak istememeniz çok doğal. Bunun önlemi de çok basit. Kendinizi o kadar strese sokmuşsunuz ki göğüslerim ağrıyor falan yazmışsınız diğer konuda. Vücut kendini hamile sanıyor siz böyle yaptıkça. Boşalma durumu olmadı demişsiniz ama zevk suyunda da sperm olabilir, tabi siz 2 kere regl olmuşsunuz zaten. Bundan sonrası için konuşuyorum, lütfen korunun. Geri çekilme yöntemi çok tehlikeli. İçiniz rahat etmiyorsa gidin bir kan testi verin ve bu konuyu kapatın içinizde.

Lütfen gerçekten psikolojik olarak cok evham yaptim belki anksiyete ama sizden bana bir aciklama yapmanizi bekliyorum bilenlerden tecrubeli olanlardan. O kadar tuhaf bir his ki
bkz. Ağam bizimle eğleniyy.

Hanımefendi içinizin rahat etmesi için 9 ay beklemekten başka çareniz yok. Eğer 9 ay sonra doğum yapmazsanız anlayın ki hamile değilsiniz. 2 ayı geçmiş zaten kaldı 7 ay sabırlı olun.

Valla kardeşim sana destan yazdım biraz önce geri sildim. Çünkü ne desek bildiğini okuyacaksin farkındayım. 1 ay sonra yine aynı problem le başka hesapla karşımıza çıkıp aynı soruyu soracaksın . Anladığım kadarıyla arkadaşim prezervatif kullanmayı sevmiyo deyip o ne isterse onu yapanlardansin belliki.
Şimdi çok açıklayıcı yazacağım inşallah bu sefwer akillanir kendine de bu eziyeti yapmazsın cnm.
Bebek istemiyorsanız
Korun (hap spreal)
Korunun(prezervatif kondom) markette bile satılıyor artık
Korunmuyorsan,
İdrar testi (eczane de var)
Kan testi (sağlık ocağı ,aciller)
YAAAAPPP.......
Bütün sorularınn cvp i bu arkadaşim. Hep aynı soruları sorup da kendini de sters e sokma

X