• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kafam çok karışık acil yardim

Ürünler markadan markaya değişir.Soprano acısız yöntemidir.

canım cok sağol. cok yardımcı oldun. en azından ıcımdekı tereddutler gıttı. pekı 5 saensımı tamamladım kontollerle bırlıkte bıyık genıtal ve tum bacak seans basına 300 tl odedım suan 1500 tl odedım ama hala sonuc alamadım. eskıye gore ıyı tabkı ama hala bacaklarımda kıl koklerı sıyah sıyah bellı. yok olmadı sankı benek benek sıyah nokta gıbı kıl koklerı var bacaklarımda ustlerde de aynen cıkıyo pek bı sonuc almadım sence bıraksam mı orayı??

atışları güçsüz yada kıl köklerin çok kuvvetli olabilir.Hemen orayı yargılamamalı.Ancak kese mutlaka yap tam 15 günde 1defa.Atışlarıyla ilgili bilgin varmı?Beyaz tenlimisin?Vücudunda yara vs oldumu daha önce?Bunlar hep etkendir çünkü.Yada yapan kişi canın acıyor diye atış gücünü düşürmüş olabilir mi?

atışları güçsüz yada kıl köklerin çok kuvvetli olabilir.Hemen orayı yargılamamalı.Ancak kese mutlaka yap tam 15 günde 1defa.Atışlarıyla ilgili bilgin varmı?Beyaz tenlimisin?Vücudunda yara vs oldumu daha önce?Bunlar hep etkendir çünkü.Yada yapan kişi canın acıyor diye atış gücünü düşürmüş olabilir mi?

Kıl kökleri kuvvetli evet. Kese yapıyorum, kaç enerji veriyor bilmiyorum çok beyaz değilim ama bacaklar beyaz sayılır güneş görmüyorum çünkü atış pek hissetmiyorum, sadece bikini de açitiyor

Back