Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beş seanstir lazer epilasyon a gidiyorum güzellik merkezine baslarken cihazlarinin diod lazer ütü sistemi olduğunu söylediler ama cihaz eski gibi ipl ye benziyor nasıl emin olacağım üstünde yazmıyor da birşey ne olur yardım üstelik 1500 tl de ödedim ama tüylerim hala varr
Benim cihaz hakkında suphelerim var ipl yapıp diod yapıyorum diyor gibime geliyor
Benim cihaz hakkında suphelerim var ipl yapıp diod yapıyorum diyor gibime geliyor
Güzellik merkezlerinde lazer kullanılıbilir fakat sadece diod kullanılabilir alexander kullanmak yasak Zaten Benım gıttıgım yer aile gibi bir yer kendı evınde gıbı hıssedıyorsun.Ordaki çalışanlar herkes bu konuda bilgi verdi yok makinaya bakmadım açıkçası zaten cok memnunum kafamda soru ısaretı olmadı .AMa arkadaşlarım farklı bıryere gıdıyor Alexander kullandığı halde ayarı yukleeltmıyorlarmıs cunku seansı çoğaltıp daha cok para almak için :) Bende arkadaşlarımı benım gıttımgım yere yonlendırdım Bukadar olurmu yaa?
sonucta buraya belkı guzellık merkezı sahıbı bıle gırıyordur. bır bılen bır yorum yapabılır mı? bugun sordum tanıdıklara dıod lazere gıdıyorlarmıs baslıgının ultrason cıhazı gıbı oldugunu soyledı. benım kı tabanca gıbı kucuk kare baslıgı var. yardım edın dıod dıye ıpl mı yapıyorlar acaba???
canım ben ilk seansıma dün gittim candela alekxander yazıyordu ekranda gördüm senin gittigin yerdede o tarz bişey yazıyordur mutlaka
Canım öncelikle yorum için çok teşekkürler
Benim ekranda atış aralığı atış enerjisi gibi şeyler yazıyordu model bilgisi yoktu
Umut tacirlerinin eline düşmek istemiyorum yardım lütfen arkadaşlar diod vs yazar miydi diod olsaydi
rica ederim canım.bende kıza kacla yapacagını sordum 12 dedi.buradaki yorumları okuyunca 12 azmıs gbi geldi.11 nisanda tekrar gidecem kontrol seansına.
Gecen de gordum mesahjini bizim durum ayni birbrimizi kaybetmeyelim gelismeleri yazalim.. bn de soyliycem 12 az diyorlar diye.. bnm de ayni yapildi p.tesi gunu ve su anda baya sert killar uzuyor da 10.gubu bekliorum bakalim dokulecek mi seninki hastane mi?
Ben estetisyenim.Yardımcı olayım isterseniz?Size işlemi uyguladıkları aletin tipini tarif edebilirmisiniz?
Ben estetisyenim.Yardımcı olayım isterseniz?Size işlemi uyguladıkları aletin tipini tarif edebilirmisiniz?