• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kafam çok karışık acil yardim

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
648
40
Ankara
Beş seanstir lazer epilasyon a gidiyorum güzellik merkezine baslarken cihazlarinin diod lazer ütü sistemi olduğunu söylediler ama cihaz eski gibi ipl ye benziyor nasıl emin olacağım üstünde yazmıyor da birşey ne olur yardım üstelik 1500 tl de ödedim ama tüylerim hala varr

Beş seanstir lazer epilasyon a gidiyorum güzellik merkezine baslarken cihazlarinin diod lazer ütü sistemi olduğunu söylediler ama cihaz eski gibi ipl ye benziyor nasıl emin olacağım üstünde yazmıyor da birşey ne olur yardım üstelik 1500 tl de ödedim ama tüylerim hala varr

MErhabalar,

Bende epilasyona gidiyorum cihaz diod kaçıncı seanstasınız acaba ? Ben 7 senası gideğim bu hafta ama benım bıttı gıbı koltuk altı bitti bikini bölgesi bitti gibi sadece bacaklarımda bazı bölgelerde kalmış oda tek tek lazer uygulanacak oda acıo dıe bıraz fazla yaptırmıyordum ama bu sefer yaptırcam Yanı ben memnunum ve ben 1000 tl 8 sans yaptrdım 1500 tl isteyende oldu bana fazla geldıgı ıcın yaptırmadım.Sizinkisi kaçınca seans?:2:

Canım merhaba ben beş seans gittim 300 tl seansı ama cihaz dan nasıl emin oldun üstünde mi yazıyor adı

Benim cihaz hakkında suphelerim var ipl yapıp diod yapıyorum diyor gibime geliyor

Benim cihaz hakkında suphelerim var ipl yapıp diod yapıyorum diyor gibime geliyor

Güzellik merkezlerinde lazer kullanılıbilir fakat sadece diod kullanılabilir alexander kullanmak yasak Zaten Benım gıttıgım yer aile gibi bir yer kendı evınde gıbı hıssedıyorsun.Ordaki çalışanlar herkes bu konuda bilgi verdi yok makinaya bakmadım açıkçası zaten cok memnunum kafamda soru ısaretı olmadı .AMa arkadaşlarım farklı bıryere gıdıyor Alexander kullandığı halde ayarı yukleeltmıyorlarmıs cunku seansı çoğaltıp daha cok para almak için :) Bende arkadaşlarımı benım gıttımgım yere yonlendırdım Bukadar olurmu yaa?

Güzellik merkezlerinde lazer kullanılıbilir fakat sadece diod kullanılabilir alexander kullanmak yasak Zaten Benım gıttıgım yer aile gibi bir yer kendı evınde gıbı hıssedıyorsun.Ordaki çalışanlar herkes bu konuda bilgi verdi yok makinaya bakmadım açıkçası zaten cok memnunum kafamda soru ısaretı olmadı .AMa arkadaşlarım farklı bıryere gıdıyor Alexander kullandığı halde ayarı yukleeltmıyorlarmıs cunku seansı çoğaltıp daha cok para almak için :) Bende arkadaşlarımı benım gıttımgım yere yonlendırdım Bukadar olurmu yaa?

canım benim güvenilir tanıdık yer bulmak oyle zor kı herkes umut avcısı para avcısı gibi olmuşlar. her seyden onemlısı ınsanın umudunu calmaları.
gıdenler bılenler bılınclı kısıler nasıl emın eoluyorsunuz gıttıgınız yerın cıhazından bır belgesı kımlıgı vs bırseyı var mı? hem dunyanın parasını verıp hemde acı cekıp sonucta kocaman bır hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum.

bılenler tecrubelıler varsa lutfen bır bılgı vverıp bır yol gosterırlerse cok mutlu olacagım..

arkadaslar 117 kez goruntulenmıs ama hıc cevap yok. gııtıgınız makıneden nasıl emın oldunuz. sadece onların soylemesı mı. rıca edıyorum okuyanlar bı yorum yapsın. sadece soyledıklerıne gore veya ustunde yazıyordu veya makıneyı tanıyorum dıyenler lutfen yoprum yapar mısnız?

dıod lazer cıhazın nasıl bır cıhaz baslıgı nasıl? Tabanca baslıgı gıbı ucu kare seklınde mı? bı yorum atın lutfen bı yardımcı olun

sonucta buraya belkı guzellık merkezı sahıbı bıle gırıyordur. bır bılen bır yorum yapabılır mı? bugun sordum tanıdıklara dıod lazere gıdıyorlarmıs baslıgının ultrason cıhazı gıbı oldugunu soyledı. benım kı tabanca gıbı kucuk kare baslıgı var. yardım edın dıod dıye ıpl mı yapıyorlar acaba???

sonucta buraya belkı guzellık merkezı sahıbı bıle gırıyordur. bır bılen bır yorum yapabılır mı? bugun sordum tanıdıklara dıod lazere gıdıyorlarmıs baslıgının ultrason cıhazı gıbı oldugunu soyledı. benım kı tabanca gıbı kucuk kare baslıgı var. yardım edın dıod dıye ıpl mı yapıyorlar acaba???

Arkadaşlar kimse yorum neden yazmıyor, bu kadar görüntülen mis konu hiç mi tarif edecek yok cihazını yaaa

canım ben ilk seansıma dün gittim candela alekxander yazıyordu ekranda gördüm senin gittigin yerdede o tarz bişey yazıyordur mutlaka

canım ben ilk seansıma dün gittim candela alekxander yazıyordu ekranda gördüm senin gittigin yerdede o tarz bişey yazıyordur mutlaka

Canım öncelikle yorum için çok teşekkürler
Benim ekranda atış aralığı atış enerjisi gibi şeyler yazıyordu model bilgisi yoktu
Umut tacirlerinin eline düşmek istemiyorum yardım lütfen arkadaşlar diod vs yazar miydi diod olsaydi

Canım öncelikle yorum için çok teşekkürler
Benim ekranda atış aralığı atış enerjisi gibi şeyler yazıyordu model bilgisi yoktu
Umut tacirlerinin eline düşmek istemiyorum yardım lütfen arkadaşlar diod vs yazar miydi diod olsaydi

rica ederim canım.bende kıza kacla yapacagını sordum 12 dedi.buradaki yorumları okuyunca 12 azmıs gbi geldi.11 nisanda tekrar gidecem kontrol seansına.

rica ederim canım.bende kıza kacla yapacagını sordum 12 dedi.buradaki yorumları okuyunca 12 azmıs gbi geldi.11 nisanda tekrar gidecem kontrol seansına.

Gecen de gordum mesahjini bizim durum ayni birbrimizi kaybetmeyelim gelismeleri yazalim.. bn de soyliycem 12 az diyorlar diye.. bnm de ayni yapildi p.tesi gunu ve su anda baya sert killar uzuyor da 10.gubu bekliorum bakalim dokulecek mi:-) seninki hastane mi?

Ben estetisyenim.Yardımcı olayım isterseniz?Size işlemi uyguladıkları aletin tipini tarif edebilirmisiniz?

Gecen de gordum mesahjini bizim durum ayni birbrimizi kaybetmeyelim gelismeleri yazalim.. bn de soyliycem 12 az diyorlar diye.. bnm de ayni yapildi p.tesi gunu ve su anda baya sert killar uzuyor da 10.gubu bekliorum bakalim dokulecek mi:-) seninki hastane mi?

canım özel bir klinikte oldum.benmde kıllar cok sert ve malesef hiç dökülme yok suan.10.günü beklemekteyim =) zaten 11 nisandada kontrol seansım var.

Ben estetisyenim.Yardımcı olayım isterseniz?Size işlemi uyguladıkları aletin tipini tarif edebilirmisiniz?

Benimki alexandraite epicare ustunde laptopu olan siyah renki bi makine. Kumralim bembeyaz degilim. 1.seanstan 4 gun gecti Su anda killarim uzamaya devam edyor ama herzamnkinden sertt ve cirkinn gorunuyor:-) insan korkuyor da emek zaman harciyoruz.

canım cok tesekkurler yorum ıcın yardım ıcın de cok sağol.
tarıf edeyım su sebılı gıbıdıkdortgen ve uzun belıme falan gelen bır boyu var alt kısmı tekerleklı beyaz bı govdeye sahıp orta kıısmda kırmızı bır dugme ve bır anahtar var bıldıgın kapı anahtarı gıbı metal bı anahtar. en ust kısmında da ıcıne gomulu bır ekran kısmı var ekran da da atıs aralıgı atıs enerjısı gıbı seyler yazıyo govdesı bu sekılde
govdenın ortasında elektırık supurgesı hortumu gıbı bır hortum cıkıyor hortumun ucunda nasıl desem tabancaya benzeyen uc kısmı kucuk bır kare olan bı aparat var. tabancaya basıyor ve vucutta gezdırıyor. oncesınde jel suruyor ultrason jelı ...
umaraım anlatabılmısımdır....

ne dıyosun sımdı bu cıhaz dıode cıhazı mı?

Back