- 4 Mayıs 2020
- 212
- 79
- 48
- 27
- Konu Sahibi halabirumutvar
Selam Kizlar dugunume 4 gun kala ailem herseyden vazgecti Zaten en basindan beri istememislerdi Ve Sirf kalmayim diye razilik gostermisledi Sevdigim gemi kaptani ailesiyle yasiycaktik, aileme sey demisti Hani o yokken sabahtan Gelirim ailemin evine aksam da donerim gece kalmayim raziligi Yok diye Hani ailem istiyordu ki hafta sonlari baba evinde kalayim , Neyse Ben simdilik ogrenciyim calisma konusunda da da calisacagim ortami esim sececekti hastane veya OKul , Yalniz gelmemi istemiyor birileri olsun yanimda diye . Biz Bunlari daha onceden konusup anlastik ailem duyunca islerine gelmedi bana kizdilar Niye daha once soylemedim diye ne var ki bunda sonucta Ben yasiycam hayati ailem degil . Ailem arayip soylediginde bir bahane uydurarak aileler birbirine girdiler Cok Kotu bir sekilde . Sevdigim Biraz ortalik sakinlessin de Oyle gelip konusmak istiyordu Ama ortalik baya karisti . Beni Eve kitlediler Elimden telefonu aldilar kardesim sirtimdan vurdu hep kiskirtti Annemi ailemi , sevdigime ulasmayi denedim hep intihara bile kalkistim fazla ustume gelindi Evde Ben aglayarak Herkes dahada ustume geldi Cok zor gunler yasadim Onlarin gibi konusmaya basladigimda yani bittigini soyledigimde bana degistiler telefonumu verdiler . O kadar ortalik karisiyor Ve bana a bak sevseydi Gelirdi diye psikolojimi bozdular , oysaki o hep gelmis kapima geceleri Ve beni aksam uzeri de Gormus kapinin onunde Ben Ona inaniyorum . Suan oda aci cekiyor bende Aci cekiyorum . Ailelerimiz Bize Yardim etmediler baska Kiz mi Yok baska erkek mi Yok diyip duruyorlar , kardesim bile bana Yardim etmedi sevdigimle konusabilmem icin . Kizlar Cok Kotu durumdayim Onu Cok seviyorum Ve Cok aci cekiyoruz ikimizede Yazik o demisti bana Ona ulasmaya calistigimda kacalim diye . Annem hep tehtid etmis Hani beni kacirirsia kopekler kan yalar diye , Evde iken de Babam beni oldurecegini soyluyordu kacarsam Onu Cok seviyorum Ona Cok guveniyorum kacarsam ailem beni Affetmez , Boyle aci cekerek ya Canima kiyacam Yada kacicam ne yapicagimi Bilmiyorum . Pazartesi almanyaya gidicek ailesiyle biz Yurt disinda yasiyoruz Zaten . Kizlar bu arada 22 yasindayim yani Oyle Cocuk sanmayin Onu Cok seviyorum bana kimse destek cikmadi ailemden hep aglattilar .