• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar Kaç Ayda Hamile Kaldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam

Çok merak ediyorum kaç ayda hamile kaldınız denemeye başladıktan sonra?

Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.

Bu süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar :)
Ilk denemede 1 ay sonra oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.🤲🏻😇🥰

Kızlar selam

Çok merak ediyorum kaç ayda hamile kaldınız denemeye başladıktan sonra?

Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.

Bu süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar :)
6 ay sonra hamile kaldm pko vardi bende simdi ikinciyi dusunuyrm bu seferde kist var bakalm ne zman olur kismet rabbim isteyen jerkese saglikli evlatlar nasip etsn en kisa zamanda 😊

Oğlumda 2.ayda hamile kalmıştım, hemde o ay sadece 3 kez ilişki olmuştu farklı zamanlarda öyle gün aşırı yada yumurtlama takipli falan değildi o ay :KK51:
İkinci 1 yıldır olmuyor:KK14:
Ocak ayında kimyasal oldu, daha da gelen giden yok:KK14:
Bakalım bu ay çatlatma deniyoruz💚
İlk cocuk kac yasinda ikinciyi ne zaman istedinz bende kararsiz kaliyrm bi olsun bi olmasin diye . benim kiz agustosta 2 olacak

İlk cocuk kac yasinda ikinciyi ne zaman istedinz bende kararsiz kaliyrm bi olsun bi olmasin diye . benim kiz agustosta 2 olacak
6 yaşında ve hala kararsızım aslında :KK70:
4 yaşına geldiğinde eşim istemeye başladı. 5 yaşına geldiğinde beni anca ikna etti korunmayı bıraktım. Şuan 6 yaşında hala bebek yok:eek:
Sanırım benim kararsızlığımı hissediyor gelmiyor
Ben istiyorum ama yine de, başıma gelecekleri bu sefer bildiğim için heralde, ilk çocuğumdaki kadar istek yoko_Oama eminim öğrendiğimde deli gibi mutlu olacağım:KK68: çünkü kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım:KK14:

6 yaşında ve hala kararsızım aslında :KK70:
4 yaşına geldiğinde eşim istemeye başladı. 5 yaşına geldiğinde beni anca ikna etti korunmayı bıraktım. Şuan 6 yaşında hala bebek yok:eek:
Sanırım benim kararsızlığımı hissediyor gelmiyor
Ben istiyorum ama yine de, başıma gelecekleri bu sefer bildiğim için heralde, ilk çocuğumdaki kadar istek yoko_Oama eminim öğrendiğimde deli gibi mutlu olacağım:KK68: çünkü kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım:KK14:
Baya buyumus seninki masallh bende arasi pek seyrek olmasin istiyrm bide kist olunca korkuyrm ya olmazsa sorusu beni korkutyr 😬

Teşekkürler kızlar yanıtlarınız için 🤗

Ben de bu hafta doktora gidip kontrollerimi yaptıracağım

Daha önce gittiğimde bir sorun yoktu ama bu sefer kan değerlerime de baktırmak istiyorum ve folik asit başlamak istiyorum

Bana bu süreçte verebileceğiniz tavsiyeler olursa sevinirim 😊 tabii en önemlisi stres yapmamak diye biliyorum

Şöyle bişey duydum eşiniz uzun süre ilişkiden sonra hemen çekmesin kendini yazıyor bir etkisi var mı gerçekten

Back