- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Sizi yanlış hatırlamıyorsam 3 yumurtanız vardı çatlatma iğnesi vurup hamile kalmıştınız . Tekil gebelik mi oldu?
Evet doğru hatırladınız tek gebelik nasip oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi yanlış hatırlamıyorsam 3 yumurtanız vardı çatlatma iğnesi vurup hamile kalmıştınız . Tekil gebelik mi oldu?
Ilk denemede 1 ay sonra oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.Kızlar selam
Çok merak ediyorum kaç ayda hamile kaldınız denemeye başladıktan sonra?
Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.
Bu süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel duygu inşallah bizlere de nasip olurEvet doğru hatırladınız tek gebelik nasip oldu![]()
Ben transfer günü dahil 8. Gün idrar testi yapmıştım5.gün canım, bende yatıyorum hep olmasa da ama bakalım
6 ay sonra hamile kaldm pko vardi bende simdi ikinciyi dusunuyrm bu seferde kist var bakalm ne zman olur kismet rabbim isteyen jerkese saglikli evlatlar nasip etsn en kisa zamandaKızlar selam
Çok merak ediyorum kaç ayda hamile kaldınız denemeye başladıktan sonra?
Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.
Bu süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar :)
İlk cocuk kac yasinda ikinciyi ne zaman istedinz bende kararsiz kaliyrm bi olsun bi olmasin diye . benim kiz agustosta 2 olacakOğlumda 2.ayda hamile kalmıştım, hemde o ay sadece 3 kez ilişki olmuştu farklı zamanlarda öyle gün aşırı yada yumurtlama takipli falan değildi o ay
İkinci 1 yıldır olmuyor
Ocak ayında kimyasal oldu, daha da gelen giden yok
Bakalım bu ay çatlatma deniyoruz![]()
6 yaşında ve hala kararsızım aslındaİlk cocuk kac yasinda ikinciyi ne zaman istedinz bende kararsiz kaliyrm bi olsun bi olmasin diye . benim kiz agustosta 2 olacak
Baya buyumus seninki masallh bende arasi pek seyrek olmasin istiyrm bide kist olunca korkuyrm ya olmazsa sorusu beni korkutyr6 yaşında ve hala kararsızım aslında
4 yaşına geldiğinde eşim istemeye başladı. 5 yaşına geldiğinde beni anca ikna etti korunmayı bıraktım. Şuan 6 yaşında hala bebek yok
Sanırım benim kararsızlığımı hissediyor gelmiyor
Ben istiyorum ama yine de, başıma gelecekleri bu sefer bildiğim için heralde, ilk çocuğumdaki kadar istek yokama eminim öğrendiğimde deli gibi mutlu olacağım
çünkü kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım
![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel duygu inşallah bizlere de nasip olur![]()
O zaman başla hemen çalışmalaraBaya buyumus seninki masallh bende arasi pek seyrek olmasin istiyrm bide kist olunca korkuyrm ya olmazsa sorusu beni korkutyr![]()
Aynen ya baslayim benO zaman başla hemen çalışmalara
ben çok geç kaldım pişmanım yani
İnşallahAynen ya baslayim beninsallh sende en kisa zamanda bebk sahibi olursn yeniden
![]()