Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk bebegim 10 ay olmadiKızlar selam
Çok merak ediyorum kaç ayda hamile kaldınız denemeye başladıktan sonra?
Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.
Bu süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar :)
5 ay sonra oldu benimkideKızlar selam
Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.
İlk denemede oldu kimyasal ile sonuçlandı kimyasaldan sonra bu ay 3. Ayım olacak bakalım inşallah bu ay hamile kalırımKızlar selam
Bende öyle görüyorum malesefNormal yolla hamile kalanlar benim için bir üst varlık. Bir şaheser. Harika, müthiş bir varlık.
2 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım.
Yaa kaçıncı günündesin. Bel ağrısı var mı?Bende öyle görüyorum malesefsebepsiz hemde. Bende transfer oldum bekliyorum şuan, inş olur
Pek belirtim yok canım arada kasık ağrısı oluyo aşırı gaz var akıntı var o kadar, bel ağrım yok, 8.gündeyimYaa kaçıncı günündesin. Bel ağrısı var mı?
Senin belirtilerin nelerdiYaa kaçıncı günündesin. Bel ağrısı var mı?
Kasık ağrısı vardı, gaz vardı, akıntı vardı bi de bel ağrısı. Ben yattığım için oluyor sanıyordum. Kaçıncı gün embriyosu idi?Pek belirtim yok canım arada kasık ağrısı oluyo aşırı gaz var akıntı var o kadar, bel ağrım yok, 8.gündeyim
5.gün canım, bende yatıyorum hep olmasa da ama bakalımKasık ağrısı vardı, gaz vardı, akıntı vardı bi de bel ağrısı. Ben yattığım için oluyor sanıyordum. Kaçıncı gün embriyosu idi?
Sizi yanlış hatırlamıyorsam 3 yumurtanız vardı çatlatma iğnesi vurup hamile kalmıştınız . Tekil gebelik mi oldu?18 ay sonra hamile kaldım bende.
benim korunmayi braktiktan 2 ay sonra oldu. ama kimyasal gebelikmis. bi 2 ay daha bekledik suan 15 haftalik hamileyim allah izin verirseKızlar selam