• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar Kaç Ayda Hamile Kaldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

penelo8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
26
3
36
39
Kızlar selam

Çok merak ediyorum kaç ayda hamile kaldınız denemeye başladıktan sonra?

Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.

Bu süreçte deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar :)

Kızlar selam

Biz bir ay denedik olmadı, bu ay da deneyeceğiz ve doktora gideceğim folik asit başlamak için.

Benim ilk bebegim 10 ay olmadi 😂 ama doktora gitmemistim ha oldu ha olacak. Meger prolaktin hormonum yuksekmis o engelliyomus. Bana ilac verdi kullanirken hamile kaldim. Ama ikincisi ilk denemede oldu. Keske bastan gitseydim cok stres yaptim yalandan. Allah gonlunuze gore versin.

Kızlar selam

5 ay sonra oldu benimkide 🤗

Kızlar selam

İlk denemede oldu kimyasal ile sonuçlandı kimyasaldan sonra bu ay 3. Ayım olacak bakalım inşallah bu ay hamile kalırım🤭

Pek belirtim yok canım arada kasık ağrısı oluyo aşırı gaz var akıntı var o kadar, bel ağrım yok, 8.gündeyim
Kasık ağrısı vardı, gaz vardı, akıntı vardı bi de bel ağrısı. Ben yattığım için oluyor sanıyordum. Kaçıncı gün embriyosu idi?

Kızlar selam

benim korunmayi braktiktan 2 ay sonra oldu. ama kimyasal gebelikmis. bi 2 ay daha bekledik suan 15 haftalik hamileyim allah izin verirse😊

Oğlumda 2.ayda hamile kalmıştım, hemde o ay sadece 3 kez ilişki olmuştu farklı zamanlarda öyle gün aşırı yada yumurtlama takipli falan değildi o ay :KK51:
İkinci 1 yıldır olmuyor:KK14:
Ocak ayında kimyasal oldu, daha da gelen giden yok:KK14:
Bakalım bu ay çatlatma deniyoruz💚

Back