Kızlar İzmir Buca Tıp mı İzmir Buca doruk mu yoksa Konak hayat hastanesi mi?

Emoss0104

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
350
33
318
26 Haftalık hamileyim ben nerde doğum yapıcama hala karar veremedim sizin tavsiyeniz varmı ?

Ben tüm hamileliğim boyunca ve doğururken de Buca Kadın Doğum Ve Çoc. Hst.'ne gittim. Gebelik takibimi Cevat Bey yaptı, doğumda da Şinasi Kılıç Bey vardı. İkisi de birbirinden iyi doktorlar. Hatta bir gün sırf Şinasi Bey için Gaziemirden sabahın 6'sında hastaneye gelen bir çift görmüştüm. Buca Tıp'ı da övdüler ama iki test için gitmiştim oraya. Yine de karar senin. Benim hastaneme gideceksen, internet sitesinde aylık çalışma tabloları var. Oradan öğrenebilirsin.

Buca Kadın doğumada çook güzel diyorlar ama ebelerden korkuyorum ya bana iyisi denk gelmez diye:18:

Buca Kadın doğumada çook güzel diyorlar ama ebelerden korkuyorum ya bana iyisi denk gelmez diye:18:

Artık o şansına kalmış. Bana orada birisi "sakın kadın doktora muayene olma, çok cadılar" demişti. O yüzden erkek doktora muayene oldum.
Gelelim ebe mevzusuna... Ben doğum yaparken kızıl saçlı bir ebe vardı. Allah onu ıslah etsin diyorum. 3 gün doğum sancısı çektim ve 4. gün hastanedeydim. Kadın kupkuru latekslerle açılmama bakıyor zaten canım acıyor, kastım. Kadın bana bağırdı iyi mi? Normalde olsa paralardım ama doğuruyorum bana lazım. Gık diyemedim. Sonra çatı darlığından sezeryana aldı Şinasi Bey. Orada Hilal Hanım ve Melike Hanım var. En son acildeydi, doğumhaneye gelmiş midir bilemem. Hilal hanım iyidir ama Melike Hanım kadar sabırlısını görmedim. Acilde kontrol ederken çok yumuşak davrandı sağolsun.
Doğumun sezeryansa kolay kurtulursun, normal doğumsa şans artık. Unutmadan, eğer Şinasi Bey'e gideceksen bilmen gereken iki husus var: Muayeneye giderken yanına bütün testlerin, ultrasonların vs al. Bakmak isteyecektir. Bir de çoook erken gitmeni tavsiye ederim. Şinasi Beyin hastası çoktur. Sabah 7 buçukta 35'i almıştım bir kere. Saat 9 da yanımda 70 numara vardı. Artıksen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…