- Konu Sahibi sibel19901989
-
Çok sade ve hoşmuş iyi günlerde kullan canım:)))) peki çorba kasesi ayrı mı olacak nasıl olcak o iş :))
o işe gelincee çorba kasesini yapan adam nie fırın porselen kaplarını yapmamıs bunların dedimmm yemeği nasıl mutfakta koyuyosak çorbayı da mutfakta koyarım yaniii bi ha bi de ben daha o kadar yemek yaptım daa piştiği tencereden diğerine boşaltmak var misafrler çorba kasemi de görmiyiversinlerrr=)))
Çok sade ve hoşmuş iyi günlerde kullan canım:)))) peki çorba kasesi ayrı mı olacak nasıl olcak o iş :))
Hee senin çorba kasesi dediğin şu büyük çorba servis için olanı kastediyordun :) bende normal kaseleri sandıydım:)) O olmasa olur yaa çok önemli bişey değil :)) bence iyi bi karar vermişsinn
çorba kaseleri çok demode oldu artık canım..:) çeşit çeşit porselen servis gereçleri, porselen tencereler, kaseler var.. alttan mumla ısıtmalı vs. çeyizde mutlaka olmalı birkaç tane ısıya dayanıklı porselen tencere ve mum ısıtıcılı çelik masa servis gereçleri..
hisar'ın mum ısıtıcılı modellerine bayılıyorum ama çok pahalıama bir-iki tane almak lazım illaki..
Yok canım ben onu kastetmedim ya ben içtiğimiz kase sandım:))))) amaan çok da önemli değil servis içen canım olmayıversin:)))))
:))) 24 parça 6 kişilik yemek takımlarının içinde 6 tane çorba kasesi oluyor ya.. o yüzden onları kasteddiğin hiç aklıma gelmedi
6 büyük düz servis tabağı, 6 çukur tabak, 6 düz tatlı tabağı, 6 çorba kasesi oluyor o takımlarda..2 takım alınca da hepsinde 12 şer tane oluyor :)
çok şık porselen tencereler var hayatım.. hem de gazlı ocak ısısına dayanıklı, çorbayı koyduktan sonra ocakta ısıtabilirsin bile servisten önce
çok teşekkr edrimm cevabın içinn=)))Hee senin çorba kasesi dediğin şu büyük çorba servis için olanı kastediyordun :) bende normal kaseleri sandıydım:)) O olmasa olur yaa çok önemli bişey değil :)) bence iyi bi karar vermişsinn
Çok kibarmış canım güle güle kullan
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?