Eki Görüntüle 678499
kızlar bugün nişanlımla aysiraya gittik bu gelinliği denedim ve aldık üzerinde bi kaç değişiklil olcak mesela dantel omuza düşen bi askı ve tarlatanı yani kasnağı biraz daha geniş olcak burdaki resimden daha güzel sizce nasıl
Cok guzelmis canim sade ve cok SIk..
Allah mutlu mesut etsin insAllah...
Bir omur boyu
zarıh kabartmasan bence assılıgını kaybetmesın yada fazla kabarmasın sen bılırsın yınede canım Allah mesut etsın
sade ve şık ben beğendim üzerinde daha güzel duracaktır güzel bi saç ve makyaj tamamdır..mutlulukla giy inşallah.
şu forumda, ilk defa gösterilen bir gelinliği beğendim. güle güle kullanın, mutluluğunuz daim olsun.
o dediğin kolye olabilir canm ama boyutu fazla büyük olmasın çünkü gelinliğin sade ama taşlarla hareket verilmiş abartılı şeyler hoş durmayacaktır.inci de beğeniyorum ben.tabi sade ve şık olsun çokta sade değil o gün senin günün.ama ne olursa olsun sen mutlu ol.çünkü mutlu kadın her zaman güzel görünür
bu haliyle oldukça şıkhatta rüya gibi
Sade ve şık olmuş. güzel düşünmüşsünüz hafif kabartılı daha da güzel olacaktır. mutluluklar:)
Eki Görüntüle 678499
kızlar bugün nişanlımla aysiraya gittik bu gelinliği denedim ve aldık üzerinde bi kaç değişiklil olcak mesela dantel omuza düşen bi askı ve tarlatanı yani kasnağı biraz daha geniş olcak burdaki resimden daha güzel sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?