• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar işte gelinliğim :)

zuhalllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
935
135
123
Sakarya
$2013-gelinlik-modelleri-aysira_38.jpg

kızlar bugün nişanlımla aysiraya gittik bu gelinliği denedim ve aldık üzerinde bi kaç değişiklil olcak mesela dantel omuza düşen bi askı ve tarlatanı yani kasnağı biraz daha geniş olcak burdaki resimden daha güzel sizce nasıl :34:

Eki Görüntüle 678499

kızlar bugün nişanlımla aysiraya gittik bu gelinliği denedim ve aldık üzerinde bi kaç değişiklil olcak mesela dantel omuza düşen bi askı ve tarlatanı yani kasnağı biraz daha geniş olcak burdaki resimden daha güzel sizce nasıl :34:

Cok guzelmis canim sade ve cok SIk..
Allah mutlu mesut etsin insAllah...
Bir omur boyu :16:

zarıh kabartmasan bence assılıgını kaybetmesın yada fazla kabarmasın sen bılırsın yınede canım Allah mesut etsın

sade ve şık ben beğendim üzerinde daha güzel duracaktır güzel bi saç ve makyaj tamamdır..mutlulukla giy inşallah.:16:

şu forumda, ilk defa gösterilen bir gelinliği beğendim. güle güle kullanın, mutluluğunuz daim olsun.

sade ve şık ben beğendim üzerinde daha güzel duracaktır güzel bi saç ve makyaj tamamdır..mutlulukla giy inşallah.:16:

inş. canım saol ben iki yerde giyecem saç modeli birinde topuz birinde dağınık topuz düşünüyorum canım takı olarak su damlası kolye küpe önerdi gelinliği aldığım yerdekiler sence nasıl olur

o dediğin kolye olabilir canm ama boyutu fazla büyük olmasın çünkü gelinliğin sade ama taşlarla hareket verilmiş abartılı şeyler hoş durmayacaktır.inci de beğeniyorum ben.tabi sade ve şık olsun çokta sade değil o gün senin günün.ama ne olursa olsun sen mutlu ol.çünkü mutlu kadın her zaman güzel görünür:16:

o dediğin kolye olabilir canm ama boyutu fazla büyük olmasın çünkü gelinliğin sade ama taşlarla hareket verilmiş abartılı şeyler hoş durmayacaktır.inci de beğeniyorum ben.tabi sade ve şık olsun çokta sade değil o gün senin günün.ama ne olursa olsun sen mutlu ol.çünkü mutlu kadın her zaman güzel görünür:16:

aslında bende inci seviyorum sade ve şık dediğin gibi ama gelinlik aldığım yerdeki bayan inciden su damlası daha güzel olur dedi bende kararsız kaldım ama tabi dediğin gibi en önemlisi o gün her şeyin yolunda gitmesi ve mutlu olmam saol canım:16:

Sade ve şık olmuş. güzel düşünmüşsünüz hafif kabartılı daha da güzel olacaktır. mutluluklar:)

bu arada kızlar gelin çiçeği olarak sadece beyaz çiçek yerine yani bu çiçeği gelinlik aldığım yer veriyo bunun yerine çiçeği renklendirmek istiyorum öle karışıkda değil mesela arasına pempe çiçekler koydursam nasıl olur bu gelinliğe gidermi sizce:44:

Eki Görüntüle 678499

bende çok beğendim.kasnağı biraz daha geniş olsun bence de...mutluluklar dilerim...

kızlar çiçek olarak beyaz pembe ağırlıklı çiçek yaptırsam olurmu yani sadece beyaz yerine aralarına pembe koyarak karışık şekilde olurmu yada canlı çiçek falan nasıl olur:44:

Back