Kızaran derken isilik gibi mi?
Sivilce bir tane de çıksa benimde moralim bozuluyor.Hayır çocukken de hiç çıkmazdı.Niye çıkıyor bilmiyorum.3 tane çıktı vallahi.Deliriyorum
Ama stres yapma stres yaptıkça artıyor sanki.Yani ben üzgünken çıkıyor bende hep yada regl döneminde.
Üzülmen normal bence,normalde çok dikkat ediyorsan kendine,en ufak şey eyvah çok kötü duruyor dedirtebilir.
Sıkıntı yapma böyle şeyleri.
Çık gez dolaş
Elindekilerin kıymetini bilip haline şükrederek işe başlayabilirsin. Bir kaç sivilceden bahsediyorsun,öğretmen olmuş,25 yaşına gelmiş bir insanın kızaran bir ciltten daha farklı dertleri olmalı.
Yani kısmen evet eklediğim de yok ama bakarken var :/
Mecburen kendinle barisacaksin
Biraz makyaj yap
İyi giyin
Sacina özen bu sekilde ozguvenini kazanirsin
pko filan olabilir misin genelde bu problemler o hastalıkta ortaya çıkar diye biliyorum
Yüzünüzü ıslak mendil vb şeylerle siliyor musunuz?
Temizim bakımlıyım yani nemlendirici vs sürerim makyaj olayı da istiyorum yapmak ama daha kötü olmasından korkuyorum
Normalde bakımına önem veriyorsan dert etmen normal.
Kendini her halinle sev.
Sivilcede vs.hepsinin kremi var sonuçta
Al kullan.
Akşamları da yüzünü temizle.
Fondöten kullanıyor musun bilmiyorum ama cildime zarar veren şey kullanmam makyaj yapmam diyorsan,yüzünü biraz daha koyu gösteren,dengeleyen kremler var.Fondoten etkisi gibi hem yüzün biraz daha mat durur hem sivilcelerin çok belli olmaz.
Sorun etme
Ergenlikten itibaren 9 yildir berbat bir cilde sahibim.cok tedaviler oldum.hem parasal ,hem ruhsal acidan cok yiprandim. Hic bi caresini bulamadim. Cildime harcadigim doktor ve ilac paralariyle yuz nakli yaptirabilirdim bile suansonuc hala yuzum berbat surekli sivilce, delik desik ve kipkirmizi bi cildim var. Eminim benim ki kadar degildir cildiniz, benim yzumu goren haline sukrediyor abartmiyorum. Yasli teyzeler dualar okuyup ufleyi tukuruyolar gordukce ama zamanla cildim daha kotu olmasina ragmen takmamayi ogrendim. Makyajsiz cikmak istemiyorum cc krem kullaniyorum hafifce en azindan kizarikligi azaltsin diye. Ben takmayi biraktikca insanlarda daha az dikkat etmeye basladi cildime. Eminim ki cok guzelsinizdir ve sivilcelerin buna engel oldugunu dusunuyosuduzdur ama alakasi yok. Cildimi soru etmeyen sevgililerim oldu. Simdi diyorumda iyi ki boyle bi sorunla sinanmisimda beni karakterim icin seven insanlar tanimisim onlr sayesinde bende kendimi sevmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?