• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar işin içinden çıkamıyorum

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
34
Merhabalar ben öğretmenim yaşım 25 kısmen sevdiğim işi yapıyorum en azından rahat bir iş sosyal biri değilim aslında durum şu ben pireyi deve yapan bir insanım psikoloğa gittim ilaç tedavisine başladım vs ama işe yaramadı bi iyiyim bi kötü ve bunun çözümü ilaç değil ben cildimi beğenmiyorum maalesef evet işin komiği ergenlik geride kalmışken niye bunları yaşıyorum bende bilmiyorum üstelik ergenliğimi rahat geçirmişken, kolalar cipsler çikolatalar tatlılar yerdim ona rağmen alnımda çıkan bir kaç sivilce olurdu şimdi ise hiçbirini yapmadığım halde çıkıyor evet çok değil halime çok şükür ama kızaran bir yüzüm var bu yüzden çok dikkat çektiğimi düşünüyorum bu olay rüyalarıma kadar giriyor eğer beğenirsem o gün çok Mutlu oluyorum sinema p bu şu geziyorum aksi olursa iş bitince kendimi eve kapatıyorum etrafıma bakıyorum aslında idol olarak aldığım insanların bile yüzü mükemmel değil ama bu benim takıntım oldu hayattan koptum Mutlu olamıyorum aklımdan düşünceler gitmiyor beterin beteri var halime çok şükür ama beynimden düşünceleri kovamıyorum herhangi bir konuya benim gibi takılıp kalanlar beni iyi anlar? Bana öneride bulunur Musunuz? (Not: cildiye ye gittim beyaz pembe bir tenin var kabullen Dedi bu ara çıkan sivilceler için yeniden gidicem bu yüzden bakış açımı Nasıl değiştirebilirim bunun cvbını merak ediyorum ve istiyorum mümkünse)

Kızaran derken isilik gibi mi?

Sivilce bir tane de çıksa benimde moralim bozuluyor.Hayır çocukken de hiç çıkmazdı.Niye çıkıyor bilmiyorum.3 tane çıktı vallahi.Deliriyorum:KK17::110:

Ama stres yapma stres yaptıkça artıyor sanki.Yani ben üzgünken çıkıyor bende hep yada regl döneminde.:cool:

Üzülmen normal bence,normalde çok dikkat ediyorsan kendine,en ufak şey eyvah çok kötü duruyor dedirtebilir.

Sıkıntı yapma böyle şeyleri.

Çık gez dolaş
:63:

Elindekilerin kıymetini bilip haline şükrederek işe başlayabilirsin. Bir kaç sivilceden bahsediyorsun,öğretmen olmuş,25 yaşına gelmiş bir insanın kızaran bir ciltten daha farklı dertleri olmalı.

Sivilce bir tane de çıksa benimde moralim bozuluyor.Hayır çocukken de hiç çıkmazdı.Niye çıkıyor bilmiyorum.3 tane çıktı vallahi.Deliriyorum:KK17::110:

Ama stres yapma stres yaptıkça artıyor sanki.Yani ben üzgünken çıkıyor bende hep yada regl döneminde.:cool:

Üzülmen normal bence,normalde çok dikkat ediyorsan kendine,en ufak şey eyvah çok kötü duruyor dedirtebilir.

Sıkıntı yapma böyle şeyleri.

Çık gez dolaş
:63:

Evet yapmayayım diyorum bi becerebilsem ah..

Elindekilerin kıymetini bilip haline şükrederek işe başlayabilirsin. Bir kaç sivilceden bahsediyorsun,öğretmen olmuş,25 yaşına gelmiş bir insanın kızaran bir ciltten daha farklı dertleri olmalı.

Çok doğru bende çok kızıyorum kendime ama İnan beynimi terk etmiyor düşünceler bugün o kadar sinirlendim ki bağırdım çağırdım elimde ne varsa kıracaktım sonra tuttum kendimi

pko filan olabilir misin genelde bu problemler o hastalıkta ortaya çıkar diye biliyorum

Takıntı olarak bunları takmayı çoktan geçtim alışıp kabullendim.
Şimdi maalesef başka şeyler takıyorum ara ara.
Sana tavsiyem takıntıların artmadan ortadan kaldır.
Kendini olduğun gibi sev ve kabullen..
Geçmiş olsun.

Ergenlikten itibaren 9 yildir berbat bir cilde sahibim.cok tedaviler oldum.hem parasal ,hem ruhsal acidan cok yiprandim. Hic bi caresini bulamadim. Cildime harcadigim doktor ve ilac paralariyle yuz nakli yaptirabilirdim bile suan:KK45: sonuc hala yuzum berbat surekli sivilce, delik desik ve kipkirmizi bi cildim var. Eminim benim ki kadar degildir cildiniz, benim yzumu goren haline sukrediyor abartmiyorum. Yasli teyzeler dualar okuyup ufleyi tukuruyolar gordukce:KK48: ama zamanla cildim daha kotu olmasina ragmen takmamayi ogrendim. Makyajsiz cikmak istemiyorum cc krem kullaniyorum hafifce en azindan kizarikligi azaltsin diye. Ben takmayi biraktikca insanlarda daha az dikkat etmeye basladi cildime. Eminim ki cok guzelsinizdir ve sivilcelerin buna engel oldugunu dusunuyosuduzdur ama alakasi yok. Cildimi soru etmeyen sevgililerim oldu. Simdi diyorumda iyi ki boyle bi sorunla sinanmisimda beni karakterim icin seven insanlar tanimisim onlr sayesinde bende kendimi sevmisim:KK73:

Normalde bakımına önem veriyorsan dert etmen normal.
Kendini her halinle sev.
Sivilcede vs.hepsinin kremi var sonuçta
Al kullan.
Akşamları da yüzünü temizle.
Fondöten kullanıyor musun bilmiyorum ama cildime zarar veren şey kullanmam makyaj yapmam diyorsan,yüzünü biraz daha koyu gösteren,dengeleyen kremler var.Fondoten etkisi gibi hem yüzün biraz daha mat durur hem sivilcelerin çok belli olmaz.
Sorun etme
:KK14:

Normalde bakımına önem veriyorsan dert etmen normal.
Kendini her halinle sev.
Sivilcede vs.hepsinin kremi var sonuçta
Al kullan.
Akşamları da yüzünü temizle.
Fondöten kullanıyor musun bilmiyorum ama cildime zarar veren şey kullanmam makyaj yapmam diyorsan,yüzünü biraz daha koyu gösteren,dengeleyen kremler var.Fondoten etkisi gibi hem yüzün biraz daha mat durur hem sivilcelerin çok belli olmaz.
Sorun etme
:KK14:

Evet çok önem veriyorum hayır kullanmıyorum fondöten makyaj da yapmıyorum istesem de:/ birde tenim açık esmer Olsaydım keşke

Ergenlikten itibaren 9 yildir berbat bir cilde sahibim.cok tedaviler oldum.hem parasal ,hem ruhsal acidan cok yiprandim. Hic bi caresini bulamadim. Cildime harcadigim doktor ve ilac paralariyle yuz nakli yaptirabilirdim bile suan:KK45: sonuc hala yuzum berbat surekli sivilce, delik desik ve kipkirmizi bi cildim var. Eminim benim ki kadar degildir cildiniz, benim yzumu goren haline sukrediyor abartmiyorum. Yasli teyzeler dualar okuyup ufleyi tukuruyolar gordukce:KK48: ama zamanla cildim daha kotu olmasina ragmen takmamayi ogrendim. Makyajsiz cikmak istemiyorum cc krem kullaniyorum hafifce en azindan kizarikligi azaltsin diye. Ben takmayi biraktikca insanlarda daha az dikkat etmeye basladi cildime. Eminim ki cok guzelsinizdir ve sivilcelerin buna engel oldugunu dusunuyosuduzdur ama alakasi yok. Cildimi soru etmeyen sevgililerim oldu. Simdi diyorumda iyi ki boyle bi sorunla sinanmisimda beni karakterim icin seven insanlar tanimisim onlr sayesinde bende kendimi sevmisim:KK73:

Bakış açınız ne güzel :) yaşınızı merak ettim

Back