Merhabalar ben öğretmenim yaşım 25 kısmen sevdiğim işi yapıyorum en azından rahat bir iş sosyal biri değilim aslında durum şu ben pireyi deve yapan bir insanım psikoloğa gittim ilaç tedavisine başladım vs ama işe yaramadı bi iyiyim bi kötü ve bunun çözümü ilaç değil ben cildimi beğenmiyorum maalesef evet işin komiği ergenlik geride kalmışken niye bunları yaşıyorum bende bilmiyorum üstelik ergenliğimi rahat geçirmişken, kolalar cipsler çikolatalar tatlılar yerdim ona rağmen alnımda çıkan bir kaç sivilce olurdu şimdi ise hiçbirini yapmadığım halde çıkıyor evet çok değil halime çok şükür ama kızaran bir yüzüm var bu yüzden çok dikkat çektiğimi düşünüyorum bu olay rüyalarıma kadar giriyor eğer beğenirsem o gün çok Mutlu oluyorum sinema p bu şu geziyorum aksi olursa iş bitince kendimi eve kapatıyorum etrafıma bakıyorum aslında idol olarak aldığım insanların bile yüzü mükemmel değil ama bu benim takıntım oldu hayattan koptum Mutlu olamıyorum aklımdan düşünceler gitmiyor beterin beteri var halime çok şükür ama beynimden düşünceleri kovamıyorum herhangi bir konuya benim gibi takılıp kalanlar beni iyi anlar? Bana öneride bulunur Musunuz? (Not: cildiye ye gittim beyaz pembe bir tenin var kabullen Dedi bu ara çıkan sivilceler için yeniden gidicem bu yüzden bakış açımı Nasıl değiştirebilirim bunun cvbını merak ediyorum ve istiyorum mümkünse)