• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR İŞ KURMAK İSTİYORUM FİKRİ OLAN PAYLAŞABİLİRMİ;)

GotikKADIN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
30
17
3
39
Giyim,yeme ,içme, sağlık vs ne olabilir özellikle bayanlaın dikkatini çekebilecek kazanabileceğim bir iş varsa fikirlerinizi alabilirmiyim FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ belki bana çok faydalı olacaksınız. oturduğum yer ufak bir semt fakat çevresinde 40-50 köy mevcut genç nufüs ve okul fazla ne önerirsiniz.

Gençler varsa aklıma ilk gelen cafe tarzı bir yer oldu. Şey var kahve fincanı şeklinde minik bir dükkanları oluyor. Küçük bir fincanın içinde tüm kahve makineleri oluyor mesela avm önlerine yada işlek bir caddeye yapılıyor. Bunlar çok hoşuma gider benim ilerde sermayem olursa düşünüyorum, araştırın isterseniz bu markadan başka markalarında var beğenirseniz.

kahve_dukkani_sizi_bekliyor_h21601.jpg

Bu sıralar yurt dışından getirme özellikle çin alışveriş sitelerinden getirilip satılan giyim ürünleri çok tutuyor. Butik gibi bir şey düşünebilirsiniz. Sosyal medyada da iyi şekilde reklamı ve aktifliği sağlarsanız çok güzel şeyler çıkıyor. Ben daha önce toptancıdan ayakkabı alıp satan bir ablanın yanında çalışıyordum öyle de karlı. e-ticaret şu sıralar çok gelişiyor mesela bizim ayakkabı satarken yaptığımız şey sosyal medyada hesapları aktif tutuyorduk siparisler kendiliğinden geliyordu sonrasında ürünü kargoluyorduk. Detaylı araştırmanızı öneririm

Bu sıralar yurt dışından getirme özellikle çin alışveriş sitelerinden getirilip satılan giyim ürünleri çok tutuyor. Butik gibi bir şey düşünebilirsiniz. Sosyal medyada da iyi şekilde reklamı ve aktifliği sağlarsanız çok güzel şeyler çıkıyor. Ben daha önce toptancıdan ayakkabı alıp satan bir ablanın yanında çalışıyordum öyle de karlı. e-ticaret şu sıralar çok gelişiyor mesela bizim ayakkabı satarken yaptığımız şey sosyal medyada hesapları aktif tutuyorduk siparisler kendiliğinden geliyordu sonrasında ürünü kargoluyorduk. Detaylı araştırmanızı öneririm

Hım buda mantıklı teşekkür ederim fikrinizi benimle paylaştığınız için hepsini düşünüyorum

İşinizi kurdunuz mu bilmiyorum ama size önerim, yurt dışından makyaj fırça seti getirip burda internet üzerinden satmanız. Böylece sadece bulunduğunuz çevrede değil, internette talebi olan herkese ulaşabilirsiniz. Bir internet sitesi yaptırın google reklamlarıyla destekleyin. Zamanla ticaretinizin arttığını göreceksiniz.

Selam, ek işle ilgili siteler var fikirler veren falan, onlara bakarak ilham alabilrsin belki ama yukardaki kahve dükkanı olayı iyiymiş. Bahsettiğim türde sitelerden istersen ...'ye bakabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back