- Konu Sahibi happygirl38
-
kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz?
teşekkür ederim canım ev tekstilibul.com adlı bir site var duydunuz mu hiç nasıl?
evim.netten alışveriş yapan varmı kızlar?
Ben yaptım daha önce 2 kez güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti hakkında şüpheniz olmasın.evim.netten alışveriş yapan varmı kızlar?
Pekçok site banka kartı kabul ediyor. Sitelerin ödeme sayfasında görebilirsiniz.yaa arkadaşlar ben de netten alışveriş yapmak istiyorum bi kaç siteye baktım hep geçerli kredi kartları logoları koymuşlar.ben kredi kartı kullanmıyorum mesela banka kartımdan havaleyle alışveriş yapabilir miyim?
evim.netten alışveriş yapan varmı kızlar?
evim.netten alışveriş yapan varmı kızlar?[/QUOTE
Ben yapıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım..evim netten gelen ürünlerimin hiç birinde sorun yoktu.. Aksine markafoni bana sorunlar yaşattı.. Geç yollayıp bir tane ürünümü eksik bir kaç tane ürünümü de hasarlı yolladı.. iade işlemini uzattı.. şikayet var a dahi şikayette bulundum.. Asla alışveriş yapmam markafoniden.. Çoğu insan memnun ama benim şansımaa ben hiç memnun kalmadım..
Ben de birkaç defadır alış-veriş yapıyorum evim.net'ten fakat teslimat sürelerini çok geciktiriyorlar her seferinde. Zira 22-12-2011 tarihinde yaptığım alış-verişten aldığım ürünlerimin teslimat süresi 03/01/2012 - 05/01/2012 tarihleri arasında belirtilmesine rağmen halen gelen giden yok.Üstelik açıklama kısmında halâ 'tedarik aşamasında' yazıyor. Bu durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirmiştim geçen hafta, özür dileyerek en kısa zamanda ürünlerin gönderileceği söylendi ama halâ bir gelişme yok. Bir tedarik edemediler gitti. Beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?