kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz?

Valla canım ben Markafoni, Limango, Tchibo, Morhipo ve en son olarak Trendyoldan alışveriş yaptım. Trendyoldan yaptığım henüz elime ulaşmadı ama hepsinden memnun kaldım, sadece teslimat süreleri uzun oluyor. Arkadaşlarımı tac.com.tr den de aldılar ama ben bayilerden pazarlıkla daha ucuza alabildiğim için hiç öyle almadım.
Sana da bu siteleri önerebilirim, güvenle alışveriş yapabilirsin

kesinlikle markafoni cnm..ben ordan alısveriş yapıyorum.iade sartlar çok iyi...öyle bişeyle karsılasmadım ama tavsıye ederiim..

Ben en çok hepsiburada.comdan alışveriş yapıyorum.Gitti gidiyordanda bir kez alışveriş yaptım.Bu zamana dek hiçbir sorun yaşamadım.

su an cogu site guvenilir durumda

akakce.com dan alacagınız seyi sorgulatarak en ucuz siteden alabilirsiniz donem donem sitelerin kampanyaları oluyor

yaa arkadaşlar ben de netten alışveriş yapmak istiyorum bi kaç siteye baktım hep geçerli kredi kartları logoları koymuşlar.ben kredi kartı kullanmıyorum mesela banka kartımdan havaleyle alışveriş yapabilir miyim?

Kızlar ben trendyol, markafoni, limango ve daybuyday den çok fazla alışveriş yapıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bu siteler dışında yurtdışı sitesi olarak ebay çok güvenilir bir de gittigidiyorda para havuzda bekletildiği ürünü beğenmediğiniz taktirde geri iade edip paranız kartınızdan tahsil edilmediği için güvenilir.

evim.netten alışveriş yapan varmı kızlar?
Ben yaptım daha önce 2 kez güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti hakkında şüpheniz olmasın.
İlk siparişimde gürallar air craft kampanyasından aldığım 6'lı bardakların biri yolda gelirken kırılmış. Daha sonra bu durumu mail yoluyla bildirdim onlara ve kargo çalışanının yanında paketi açmadığımı dolayısıylada elimde herhangi bir tutanak olmadığını söyledim. Ancak yolda darbe alarak kırıldığının belli olduğunu, elden düşme ya da çarpmayla kırılmadığını da yazdım.
Kısa bir süre içerisinde döndüler mailime ve fotoğraf çekip gönderip gönderemeyeceğimi sordular. Ben çekip yolladım tabi hemen ve en kısa sürede kırılan ürünün yerine tekrar aynısını yollayacaklarını söylediler. Nitekim gönderdilerde.
Ben memnun kaldım evim.net sitesinden.

Pekçok site banka kartı kabul ediyor. Sitelerin ödeme sayfasında görebilirsiniz.

evim.netten alışveriş yapan varmı kızlar?

Ben de birkaç defadır alış-veriş yapıyorum evim.net'ten fakat teslimat sürelerini çok geciktiriyorlar her seferinde. Zira 22-12-2011 tarihinde yaptığım alış-verişten aldığım ürünlerimin teslimat süresi 03/01/2012 - 05/01/2012 tarihleri arasında belirtilmesine rağmen halen gelen giden yok. Üstelik açıklama kısmında halâ 'tedarik aşamasında' yazıyor. Bu durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirmiştim geçen hafta, özür dileyerek en kısa zamanda ürünlerin gönderileceği söylendi ama halâ bir gelişme yok. Bir tedarik edemediler gitti. Beklemedeyim...

Evim.net ten almış olduğum ürünlerim belirtilen teslimat süresine göre 1 hafta gecikmeli olarak evvelki gün geldi sonunda. Fakat bu sefer de yanlış ürün göndermişler. Destek departmanına durumu belirten bir mesaj gönderdim, henüz bir geri dönüş olmadı... Bir ben mi sorun yaşıyorum hep şu evim.net alış-verişmlerimde anlamış değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…