• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar inanamıyorum pko 5 yıl 1 ameliyat 2 aşılama 1 tüp bebek 2 düşük ardından test🤩

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Kızlar kısaca başlıkta bahsettim polikistikoverliyim 5 yıllık evliyim ilaç iğne ameliyat aşılama tüp bebek yani bu yolda ne varsa hepsi için tükenmeden koşturdum. Rabbim sağlık ve güç verdiği sürece de koşturmaya devam ederim. En son tüp bebek tedavisi sonucu hamileliğim gelişmediği için sonlandırıldı Aralık ayında. 3 ay korunduktan sonra akışına bıraktık ne yumurtalama ne de başka birşey geçmiyor aklımdan zaten virüs olduğu için belki 1 sene böyle süreç geçecek diyordum ve kış boyu kendime hobi(amugurimi😍) edindim hiç ne sıkıldım evde ne de aklım bebiş de olmadı nasıl zaman geçti bilmiyorum bu arada da regl erim düzenli geliyor kürtajdan sonra bu 2. Kurtajimdi bu arada 😔 ve hiç gecikmedigi için acaba deyip test te yapmadım son Ramazan da bikac gün gecikti dedim yine basladi gecikmeye ben bir test yapayım rahatlayayim gelsin aynende öyle oldu test yaptım negatif ve ertesi gün regl başladı 👊 bu ay yine aynı şey oldu sabah kalktım dedim ben yine test yapayım sonra regl gelir zaten yani bu kadar beklemiyorum ki dosyayı aşağıya ekledim hala inanamıyorum ve 2 kayıp tan sonra korkuyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20200620_222942.jpg
    IMG_20200620_222942.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 147
Çok tebrikler canım hemen doktora git geçmişteki kayıplarını anlat doktorun önlem alain ben de 2 kayıptan sonra oğlum oldu. Corasprin ve kan sulandırıcı iğne kullandım. Belki hafif de olsa kan pıhtılaşman vardır. Önlem alirsiniz sağlıkla gelsin bebegin insallah

Çok tebrikler canım hemen doktora git geçmişteki kayıplarını anlat doktorun önlem alain ben de 2 kayıptan sonra oğlum oldu. Corasprin ve kan sulandırıcı iğne kullandım. Belki hafif de olsa kan pıhtılaşman vardır. Önlem alirsiniz sağlıkla gelsin bebegin insallah
Amin Canım inşallah ❤️önceki kaybimda corasprin iğne kullandım baştan beri tüp olduğu için yine doktor tavsiye ederse kullanacağım ama sağlıksız gebelik oluyor bende inşallah bu sefer öyle değildir🤲

Amin Canım inşallah ❤önceki kaybimda corasprin iğne kullandım baştan beri tüp olduğu için yine doktor tavsiye ederse kullanacağım ama sağlıksız gebelik oluyor bende inşallah bu sefer öyle değildir🤲
Hepsi aynı olacak diye birşey yok. İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun. ♥️♥️Bu sefer herşey çok güzel olsun inşallah

Kızlar kısaca başlıkta bahsettim polikistikoverliyim 5 yıllık evliyim ilaç iğne ameliyat aşılama tüp bebek yani bu yolda ne varsa hepsi için tükenmeden koşturdum. Rabbim sağlık ve güç verdiği sürece de koşturmaya devam ederim. En son tüp bebek tedavisi sonucu hamileliğim gelişmediği için sonlandırıldı Aralık ayında. 3 ay korunduktan sonra akışına bıraktık ne yumurtalama ne de başka birşey geçmiyor aklımdan zaten virüs olduğu için belki 1 sene böyle süreç geçecek diyordum ve kış boyu kendime hobi(amugurimi😍) edindim hiç ne sıkıldım evde ne de aklım bebiş de olmadı nasıl zaman geçti bilmiyorum bu arada da regl erim düzenli geliyor kürtajdan sonra bu 2. Kurtajimdi bu arada 😔 ve hiç gecikmedigi için acaba deyip test te yapmadım son Ramazan da bikac gün gecikti dedim yine basladi gecikmeye ben bir test yapayım rahatlayayim gelsin aynende öyle oldu test yaptım negatif ve ertesi gün regl başladı 👊 bu ay yine aynı şey oldu sabah kalktım dedim ben yine test yapayım sonra regl gelir zaten yani bu kadar beklemiyorum ki dosyayı aşağıya ekledim hala inanamıyorum ve 2 kayıp tan sonra korkuyorum 😔
Maşallah test baya koyu ve güzel görünüyor bakıp bakıp duruyordum ben pozitif görünce ;)

Ayyy kuzum korkunu anlıyorum bende 3 sene boyunca 2 düşük bir kimyasal gebeliğin ardından hamile kaldım. Ve senin kalbinin hem heyecan hem korkuyla nasıl attığını biliyorum çok karışık duygular. Ama en önemli seni ve bebeğinİ koruyacak şey dua.Allahına sığın ve dua et. İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın tıpkı Benim gibi. Şimdi Yavrum 7 yaşında 😍

Heyy gidi ya gebelik testim tükenmesin diye ovulasyon larla gebelik öğrenmeye calismalarim geldi aklıma bu da onun şerefine sıra kan testinde 🤲❤️

Eklentiler

• IMG_20200620_232941.jpg
    IMG_20200620_232941.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 114
Maşallah test baya koyu ve güzel görünüyor bakıp bakıp duruyordum ben pozitif görünce :KK66:

Ayyy kuzum korkunu anlıyorum bende 3 sene boyunca 2 düşük bir kimyasal gebeliğin ardından hamile kaldım. Ve senin kalbinin hem heyecan hem korkuyla nasıl attığını biliyorum çok karışık duygular. Ama en önemli seni ve bebeğinİ koruyacak şey dua.Allahına sığın ve dua et. İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın tıpkı Benim gibi. Şimdi Yavrum 7 yaşında 😍
Beni anlayan birileri bulunca çok seviniyorum çünkü şuan korkudan ne seviniyor ne de baskariyla paylaşıyoruz amin canım inşallah ❤️🤲 Rabbim sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağıma almayı nasip etsin 🤲❤️

Bide son 1 haftada çok ağır şeyler kaldırdım baza gibi ağır market torbaları gibi evin bütün yaz temizliğini yaptım inşallah bunlar olumsuz etkilemez😔

Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini ve yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻😍💕💕

Bugün de böyle kızlar artık yapmam yarın doktora gideceğim hayırlısı bakalım 🤲❤️

Eklentiler

• IMG_20200621_125006.jpg
    IMG_20200621_125006.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20200621_124943.jpg
    IMG_20200621_124943.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 74
Back