• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilk konum ve bana yardımcı olursunuz umarım.Lütfen yardımcı olun!!!

Okurken darlandım valla. Ne kadar nazlıymışsınız. Acıayacaksa acıyacak, herkes yaşıyor o geceyi. Sevdiğin adamın evlilik teklifini bunun için mi geri çevireceksin? Azcık akıllı ol.

Bir de "beni" yerine "B'ni" gibi bir şey yazman deli etti beni.

Allahim tas patlsa 16 yasinda bi ergen dir bunu yazannnn adetliyken pedini kim değiştiriyor ???? Okurken darlandim hakketten o kadar ofleme pofleme...git kumda oyna :)

<3 bebek <3

Okurken darlandım valla. Ne kadar nazlıymışsınız. Acıayacaksa acıyacak, herkes yaşıyor o geceyi. Sevdiğin adamın evlilik teklifini bunun için mi geri çevireceksin? Azcık akıllı ol.

Bir de "beni" yerine "B'ni" gibi bir şey yazman deli etti beni.

Tabletten bu kadar oluyor ne yapmamı bekliyorsun?

Allahim tas patlsa 16 yasinda bi ergen dir bunu yazannnn adetliyken pedini kim değiştiriyor ???? Okurken darlandim hakketten o kadar ofleme pofleme...git kumda oyna :)

<3 bebek <3

Açıkçası şuan bu yazıyı yazanın bebek olduğunu düşünüyorum.Bebek nedir ya laf bile sokamıyorsun.Bütün yorumları okudun mu tamamen okusan anlardın

yaşın küçük ilk önce git üniv oku hayatını kazan bi olgunlaş o yaşta hem cinsellik yaşayıp hem evi temizleyip hem kocaya yemek yapıp bütün gün koca karılar gibi eve tıkılmak için uygun bi yaşın yook bence kararın çok yanlış millet senin yşında okuyor senin kafanı yorduğun şeylerre bak çok saçma geliyor kusura bakma da sonradan pişman olursun özgürlüğün tadını çıkarmadan kocaya teslim olmak normal değil ekonomik özgürlüğün olmalıydı çok yanlış bi karar vermisin iş işten geçmiş geç gördüm yapacak bişey yok umarım pişman olmassın bu arada korumak için sürekli doğum konntrol kullanan yani ömür boyu kullnamassı kullnsan bedenine çok zararlı bi sen korundun 2 sene eninde sonunda 23 üne gelmeden hamile kalacaksın o zaman anlarsın yazdığımı :16:

yaşın küçük ilk önce git üniv oku hayatını kazan bi olgunlaş o yaşta hem cinsellik yaşayıp hem evi temizleyip hem kocaya yemek yapıp bütün gün koca karılar gibi eve tıkılmak için uygun bi yaşın yook bence kararın çok yanlış millet senin yşında okuyor senin kafanı yorduğun şeylerre bak çok saçma geliyor kusura bakma da sonradan pişman olursun özgürlüğün tadını çıkarmadan kocaya teslim olmak normal değil ekonomik özgürlüğün olmalıydı çok yanlış bi karar vermisin iş işten geçmiş geç gördüm yapacak bişey yok umarım pişman olmassın bu arada korumak için sürekli doğum konntrol kullanan yani ömür boyu kullnamassı kullnsan bedenine çok zararlı bi sen korundun 2 sene eninde sonunda 23 üne gelmeden hamile kalacaksın o zaman anlarsın yazdığımı :16:
klavyemde hata olmuş yazı eksik gelmiş anlaşılırdır umarım doğum kontrol hapını sürekli kullanamassın vücudu felç eder o da ömür boyu korunamaz eşinen bahsediyorum en fazla 2 sene 23 üne gelmeden hamile kalablirsin kazara da olsa olurr yani hayırlı olsun şimdiden

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim &#65532; ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki &#65532; hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back