- Konu Sahibi Selkawaiii
-
Kızlar sevgilim bana evlenme teklifi etti.Bnde Düşünücem dedim aslında onu sevmediğimden değil onu seviyorum ancak.İlk gece korkum var acayip bir şekilde.Canımnçok acıyacak mı?Çok korkuyorum kızlar birde ilk gece kan gelirmiş ama bn kan görünce bayılırım falan.Kan tutar B'ni öfff napıcam çok kötüyüm.Endişeliyim hiç bir şekilde rahatlayamıyorum.Ya her şey kötü giderse Off Belkide teklife hayır demeliyim evt hayır diyip ayrılmalıyım Bncede.Bn bunu yapacağımı sanmıyorum çünkü ü evt yapamam cesaretim yok.Off çok kötüyüm lütfen yardımcı olun.... :18:
ışığı kapatırsanız görmezsiniz kan felan
regl de mi olmuyorsunuz kuzum
evet diyin gitsin, nasıl olsa hepimiz o yolun yolcusuyuz
Canım evlenme teklifini yapmış iyi güzel evet dediğiniz gün ilişkiyemi gireceksiniz bu ne korku sevdiğin adamla daha rahat olman lazım her bayanın başından geçiyor hiç kendinizi bu kadar bunaltmayın öyle duyduğunuz gibide kan olmuyor afedersinizde peçeteyle sildinmi tmm sanırım yaşın ufak bu endişeni paniğine buna veriyorum..
evet canım ya bu ne korku gerçekten tbi bnmde var bu tarz korkularım bnde bu ay sonu nişanlanıyorum ama dedkleri gbi enin de sonunda olak olan bişi hem hemn evlenmiyosunuz neticede nişanlılık dönemde fln braz daha kurtlursn belki bu korkunda düşünme yanı bunun için hayr mı denir hiç ilahi
20 yaşındayım tecrübem yok bn sadece çok endişeleniyorum cidden
lütfen yapma böyle o aşık olduğun adam o gece rahatlaman için elinden geleni yapacaktır. onu sevdiğin halde evlilik teklifine neden hayır diyesin bu korkun elbette geçicektir.Kızlar sevgilim bana evlenme teklifi etti.Bnde Düşünücem dedim aslında onu sevmediğimden değil onu seviyorum ancak.İlk gece korkum var acayip bir şekilde.Canımnçok acıyacak mı?Çok korkuyorum kızlar birde ilk gece kan gelirmiş ama bn kan görünce bayılırım falan.Kan tutar B'ni öfff napıcam çok kötüyüm.Endişeliyim hiç bir şekilde rahatlayamıyorum.Ya her şey kötü giderse Off Belkide teklife hayır demeliyim evt hayır diyip ayrılmalıyım Bncede.Bn bunu yapacağımı sanmıyorum çünkü ü evt yapamam cesaretim yok.Off çok kötüyüm lütfen yardımcı olun.... :18:
çok insan tecrübeyi o gece kazanıyor bizde evlenmeden önce alıştırma yapmıyoruz heraldeçok küçüksün bence bu yaşta ev geçindirme sorumluluğunu kadın olabilme sorumluluğunu alabilecekmisin sadece ilişki olarak düşünme her açıdan kendine güveniyorsan o evlenme teklifni kabul et..
kan gördüğümde bayılıyorum demişsin regl olduğunda pedini annen mi değiştiriyor kuzum
lütfen yapma böyle o aşık olduğun adam o gece rahatlaman için elinden geleni yapacaktır. onu sevdiğin halde evlilik teklifine neden hayır diyesin bu korkun elbette geçicektir.
peki bu konuyu sevgilin biliyor mu?Seviyorum ama korkumun geçeceğini sanmıyorum bn cinsellik konusunda çok korkwğımdır.Küçüklüğümden beri böyleyiz 20 yaşıma geldim değişmedim.
peki bu konuyu sevgilin biliyor mu?
Hayır ama ilaç kullanıyorum.Bu sayede bayılmıyorum.Ama çok başım ağrıyor o dönemde.Çok kötü oluyorum.Sanırım olamicam haklısınız bn hatta hiç bir zaman evlenemem B'nde o cesaret yok yapamıcam sanırım.
yapamıcam dersen olmaz zaten biraz güven kendine tbi kendini hazır hisettmiosanda kabul etme ama yani bunun için de reddedilmez sen bi eş olablcegine innaıosan kabul et o kan olayı fln teferruat yni olr gider
Fake kokusu aliyorum sanki.
20 yasinda yuksek lisans?
Kan tutuyor ama regli de mi olmuyosunuz?
20yasinda evlilikte ilk geceyi dusunmekten ziyade bu cocukluk duygulariyla o evliligi yurutup yurutmeyeceginizi dusunun bence. Ilk gece sonraki kisim.
bence korkuların boşuna kendin diyorsun uzun zamandır tanışıyoruz diye. bence git konuş sevgilinle seni anlayacaktır. o geceyi hayatında bir kere yaşayacaksın ve bu sevdiğin adamla olmalıYüksek lisans doğru değil bn acil bi durum olduğu için direk onu işaretleyin geçtim kan tutuyor B'ni ama Regl oluyorum sadece bayılmamak ve heyecanlanmamak için bir ilaç kullanıyorum.İlişkinizde problem yok baya önceden beri tanışıyoruz zaten.Birlikte büyüdük sayılır o yüzden nişanı biraz acele yapmak istiyorlar ama bn ilk gece korkum olduğundan dolayı düşüneceğim dedim ama çocukça davrandığımı B'nde biliyorum
bence korkuların boşuna kendin diyorsun uzun zamandır tanışıyoruz diye. bence git konuş sevgilinle seni anlayacaktır. o geceyi hayatında bir kere yaşayacaksın ve bu sevdiğin adamla olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?