Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar ilk kez boya yapacağım yardım lütfen? (resimli)

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.148
1.773
333
İstanbul
Kızlar aşağıda gördüğünüz resimler ablamın saçına ait yani onun saçını boyayacağız şimdiki saç rengi bu (tam olarak rengi bilmiyoruz malum işgüzar kuaförler biraz ondan biraz bundan katıyor kafasına göre renk elde ediyor her dip boyasında başka bir renge boyuyor)

İstediğimiz saç rengide bu

Bu renge nasıl ulaşırız ya da şimdiki saç rengini nasıl elde ederiz belki aynısına boyarız bize detaylı bir şekilde yardımcı olur musunuz lütfen? Bu konuda pek birbilgim yok ama ben boyacağım hangi boyaları almalıyız hangi markayı almalıyız ve nasıl boyamalıyız yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Bu benim eski saç rengim fakat ben kuaförde boyatmıştım ve dediğin gibi 1 den fazla boya karıştırılmıştı o nedenle nasıl elde edebilirsin bilemiyorum :/ ama bu tam bakır değil de kumral bakır.. çokta güzel bir renk.. fikir sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum :)

Bu benim eski saç rengim fakat ben kuaförde boyatmıştım ve dediğin gibi 1 den fazla boya karıştırılmıştı o nedenle nasıl elde edebilirsin bilemiyorum :/ ama bu tam bakır değil de kumral bakır.. çokta güzel bir renk.. fikir sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum :)

Tamam canım çok teşekkür ederim :)

Back