- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
-
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
18 aralikta pik olmuş 19 catlamiş canim degerlendirKizlar sat 5 aralik 10 aralikta adetim bitti. 14 aralikta hsg cekildim. 3 gun korundum. Hormonlarim iyi hsg de iyi cikti sperm sonuclarida iyi
18 Aralıkta yaptığım zaman su alimina dikkat etmemistim. Ama şarıl şarilda su icmemistim ( 1 kahve 1 2 bardak) su ilk idrarla da yapmadim tabi.
19 aralikta yaptığımida ilk idrarla yapmadim 2 saat su filan icmedim tabi bu sefer
Suan uzayan akintilarim var seffaf beyaz gibi sol kasigim da doluluk hissi var yürüyünce cekiliyomus gibi tuhaf bi his
Eki Görüntüle 3178783 Eki Görüntüle 3178784
Kizlar sat 5 aralik 10 aralikta adetim bitti. 14 aralikta hsg cekildim. 3 gun korundum. Hormonlarim iyi hsg de iyi cikti sperm sonuclarida iyi
18 Aralıkta yaptığım zaman su alimina dikkat etmemistim. Ama şarıl şarilda su icmemistim ( 1 kahve 1 2 bardak) su ilk idrarla da yapmadim tabi.
19 aralikta yaptığımida ilk idrarla yapmadim 2 saat su filan icmedim tabi bu sefer
Suan uzayan akintilarim var seffaf beyaz gibi sol kasigim da doluluk hissi var yürüyünce cekiliyomus gibi tuhaf bi his
.
Ictigim suyla alakali degildir dimi , 18 aralikta koyu cikmasi bide test yaptiktan hemen sonra cekmedim resmi. Ellerimi yikadim 10 15 dk icinde çekmişimdir dün bugünde en fazla 10 dk icinde cekmisimdir bisey olur mu18 aralikta pik olmuş 19 catlamiş canim degerlendir
Bu arada 17 aralik aksami 18 aralik sabah aksam 19 aralik sabah iliski oldu bekledim bayağı kalkmadim18 aralikta pik olmuş 19 catlamiş canim degerlendirbu a
ben su alimina dikat ediyordum canim sen gene elinde test varsa 4 5 gundaha yap baktin koyulastiysa yeni yumurtlama ihtimalin var silik cikiyorsa yumurtlama olmuşIctigim suyla alakali degildir dimi , 18 aralikta koyu cikmasi bide test yaptiktan hemen sonra cekmedim resmi. Ellerimi yikadim 10 15 dk icinde çekmişimdir dün bugünde en fazla 10 dk icinde cekmisimdir bisey olur mu
ben mesele pik oldugu gun ve catladigi gunu degerlendiriyordumBu arada 17 aralik aksami 18 aralik sabah aksam 19 aralik sabah iliski oldu bekledim bayağı kalkmadim
Aynen cok teşekkür ederim, 30 lu almistim hsgden sonra kullanirim diyodum dun basladim nasıl biseymis diye bugun bide 4 te yapicam 1 e kadar su icsemde bisey olmaz 1 den sonra su içmeyim değil miben su alimina dikat ediyordum canim sen gene elinde test varsa 4 5 gundaha yap baktin koyulastiysa yeni yumurtlama ihtimalin var silik cikiyorsa yumurtlama olmuş
Bilemediğim icin bos buldugum an degerlendirdimben mesele pik oldugu gun ve catladigi gunu degerlendiriyordum
1 saat su icmemen yeterli canim okadar da sıkma kendiniAynen cok teşekkür ederim, 30 lu almistim hsgden sonra kullanirim diyodum dun basladim nasıl biseymis diye bugun bide 4 te yapicam 1 e kadar su icsemde bisey olmaz 1 den sonra su içmeyim değil mi
Stresin vücut bulmus haliyim1 saat su icmemen yeterli canim okadar da sıkma kendini
ben 5 ay kullandim pikide gordum catlmayida ama hamile kalmadim stres cok etkiliyor haberin olsun
Şuan yap at bi canım sabah 12 den önce yapılmaz yanıltırKizlar sat 5 aralik 10 aralikta adetim bitti. 14 aralikta hsg cekildim. 3 gun korundum. Hormonlarim iyi hsg de iyi cikti sperm sonuclarida iyi