• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar...ilk aşılama,beta hcg 157...ama?

kıslar aşılamada ortalama kaç yumurta olması daha iyi bide aşılamada hangi ilaçları kullandınız

yumurta geliştirici olarak pregon,çatlatmak içinde pregnyl kullandık,benim sağlıklı 3 yumurtam oluştu,ama daha fazla yumurta kalitesiz yumurta demekmiş canım,tek yumurta gelişse bile aşılama yapılıyor.Doktor 3 yumurta oluşunca şansın yüzde 25e çıktı demişti.Zaten normalde yüzde 15 canım,inş. yardımcı olabilmişimdir.

yumurta geliştirici olarak pregon,çatlatmak içinde pregnyl kullandık,benim sağlıklı 3 yumurtam oluştu,ama daha fazla yumurta kalitesiz yumurta demekmiş canım,tek yumurta gelişse bile aşılama yapılıyor.Doktor 3 yumurta oluşunca şansın yüzde 25e çıktı demişti.Zaten normalde yüzde 15 canım,inş. yardımcı olabilmişimdir.

evet canım cok yumurta iyi değil ama benim aşılam cok sacma oldu canım sen hamişsin galiba canım tebrik ediyom sağlıcakla kucağına al darısı başımıza

tebrik ederim canim.rabbim kimseye aratmasin.saglikla kucagina alirsin insallah a.s.

estamp hayırlı olsun meleğin canım. korkma bundan sonra bhcg sonucu yaklaşık 1500 olduğunda gebelik keseni usgde görebilirsin canım... güzel anne adayı stres yapıpta kendinide meleğinide üzme artık, aramıza hoşgeldin canım....rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

arkadaşlar eğerki devlet imkanlarından faydalanarak tüp bebek yaptırmak istiyorsanız mecburen rapor alarak 3 kez aşılama yaptırmak zorundasınız, üstelik benim tüp bebekde şansımın % 7 olduğu söylenmişti bırakın aşılamayı... ama meleğim 3. aşılama da geldi nihayet şu an 12+3 günlüğüz (maşallah...) darısı tüm isteyenlerin başına...

estamp hayırlı olsun meleğin canım. korkma bundan sonra bhcg sonucu yaklaşık 1500 olduğunda gebelik keseni usgde görebilirsin canım... güzel anne adayı stres yapıpta kendinide meleğinide üzme artık, aramıza hoşgeldin canım....rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

arkadaşlar eğerki devlet imkanlarından faydalanarak tüp bebek yaptırmak istiyorsanız mecburen rapor alarak 3 kez aşılama yaptırmak zorundasınız, üstelik benim tüp bebekde şansımın % 7 olduğu söylenmişti bırakın aşılamayı... ama meleğim 3. aşılama da geldi nihayet şu an 12+3 günlüğüz (maşallah...) darısı tüm isteyenlerin başına...

amin canım keseyi görmeyide nasib etsin Rabbim inşallah.Neye göre o şansı veriyolar anlamıyorum,Allah verince kısmet işte oluyo.Bebişini hayırlısıyla,sağlıklı bi şekilde kucağına alır,kokusunuda taaaa içine çekersin inşallahhhh,Allah tamamına erdirsin canımmm,nazarl:nazar::nazar::nazar:ardan saklasın

estamp canım saol allah razı olsun inşallah hepimiz bebişlerimizin kokusunu bir ömür duyarız canım benim... korkma bundan sonrası ip söküğü gibi gelicek önce keseyi görürsün sonra kalp atışını duyarsın sonra meleğin kendini gösterir sana....

Back