canım bencede bebişin artık seninle,deger cokta düşük degil aslında...hatta yüksek bile....umarım yarın güzel haberide emin olunca verirsin.benimde asılamam 19 unda oldu.bakalım beklemedeyiz..hayırlısı herseyin....kızlar 10 nisanda aşılama yaptırdım,dün yani 14. gün test yaptırdım beta hcg 157 çıktı, hatta bugün evde yapılan testlerden yaptım çift çizgi,silik de olsa...
doktoru cepten arayıp sordum,hemen sevinme,değer biraz az gibi,pazartesi bidaha bakalım kanda dedi...
sevincim kursağımda kaldı yaaaaa...nolur bişeyler söyleyin...:bbo:
canım bencede bebişin artık seninle,deger cokta düşük degil aslında...hatta yüksek bile....umarım yarın güzel haberide emin olunca verirsin.benimde asılamam 19 unda oldu.bakalım beklemedeyiz..hayırlısı herseyin....
allah yüzünü güldürsün. ama bence bebişin geldi
Hayırlı olsun şimdiden.
degerin gayetde iyi hayrlı olsn cnm rabbim kucagna almayı nasip etsin:Saruboceq:
banada deger çokta düşük gelmedi tabi dokotorla hemen ümit vemek istemedikleri için böyle şeylerde bi süre bu tarz konuşuyolar sen içini ferah tut rabbim saglıcaklakucagına alamyı nasip etsinn inşaalhh dualrım seninlee
değerin üzel canım ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığına kara vermek için 2 gün arayla 2. kez bhcg bakılması isteniliyor. eğer değerin 2 günde 2 katına çıkmışsa sorun yok demektir merak etme sen. benimde aşılama sonucum 15. günde 308 çıkmıştı 3 gün sonra 1500 e fırlamıştı rahat ol canım inşallah meleğin seninledir. hayırlısı olsun...
canım gerçekten haklısın değerim 364 e çıkmış aynen söylediğin gibi 2 günlük aradan sonra 157 den 364e çıkmış,çok mutluyum...
Cnm hamilesin bnce hayırlısıyla sonuna kadar gidersin insallh cnm senin ilk asılamanmıs bnm doktor asılamada sansın %10 dedi bide artık ilaclarını devlet karsılamıyormus arastırma hastanesinin raporu lazımmıs bu ay yaptıracaktım kaldı iirtte ögretmemn alamadıgım için raporu yaptıramadım temmuzda ist da yaptırmayı düsünüyorum ama %10 cok az bi ihtimal korkuyorum daha cok yıkılmaktan sen ne kadar zamn sonra hamile kaldın asılamayı secmenin sebebi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?