• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ikiz olabilir mi anlayan varmı ?

sevdozdmr34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
33
4
1
29
Kızlar bu hafta gebe oldugumu ögrendim konu açmıştım bu konuda pkos var bende 4 5 ay sadece klomen inofolic kombi ve duphaston kullandım inofolic kullamdıgım ikinci kutuda gebeligimi ögrendim ama beta hcgden pek anlamıyorum yorumşayabilecek olan varmı acaba yükseliş normal mi teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• IMG_9764.png
    IMG_9764.png
    113 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bu hafta gebe oldugumu ögrendim konu açmıştım bu konuda pkos var bende 4 5 ay sadece klomen inofolic kombi ve duphaston kullandım inofolic kullamdıgım ikinci kutuda gebeligimi ögrendim ama beta hcgden pek anlamıyorum yorumşayabilecek olan varmı acaba yükseliş normal mi teşekkür ederim şimdiden
Öncelikle hayırlı olsun. Beta hcg ile çoğul gebelik anlaşılmiyor. İkiz gebeligimde 228 le öğrenmistim. Sonradan ikiz olduğunu öğrendim. 😊 Yükseliş normal gibi duruyor. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤲

Normal bı artış olması gerektiği kadar hayırlısı olsun inşallah, normal gebelikte iki gunde iki kat kadar artması gerekirken ikizde üç dört kat artıyor öyle bakabilirsin

Back