Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah vardır emin olamadım aslında daha net ama resimde cikmiyoBen gördüm canım ama çok silik yakınlaştırınca görülüyor hayırlı olsun şimdiden![]()
Teşekkür ederimBen göremedim. Sanırım negatif.
Evet dündü adet günüm daha bugün birinci günü gecikmenin geçen hafta cuma verdiğimde 0.0 çıkmıştı hemen yükselir mi bilemedim bikac gün daha beklemek istedim o yüzdenBen de gördüm, adet geciktiyse kan verin mutlaka kanda çıkar.
Teşekkür ederim canım kanı pazartesi filan anca veririm haber veririmBariz görünüyor ben var diye düşünüyorum sonucunu yaz emi merak ettim![]()
Teşekkür ederim canım kanı pazartesi filan anca veririm haber veririm![]()
Evet yumurtalama tahminim 10u 11 i olmalıydı erken verdim biraz kanı sanırım çok silik çizgi demekki kanda da vardır. Çok sağol canım mutu ettnKanda bile hemen çıkmaz döllenme üstünden en az 10-11 gün geçmesi lazım
İdrara da kana geçtikten sonra geçiyor zaten
Bence sen hamilesin![]()
Amin canım Allah isteyen herkese versin yaa üzüldün canım senin adına ilk bebiş mi? Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olur senindeİnşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin bende aylardır uğraşıyorum kürtajın üstünden 8 ay geçti![]()
Evet Canım gözüküyor bu ne zaman çıktı ne kadar bekledin. Nasıl çıkmadı markası ne acaba testten kaynaklı.mi ?Ben direk gördüm çünkü alışkınım
Benim testlerim hep böyle çıkıyor
Pazartesi günü bat günümdü ve bekleyince böyle çıktı
Bilmiyorum gözüküyor mu fotoda ama yanii mesela bugün yaptığımda bekledi ama asla çıkmadı
Evet Canım gözüküyor bu ne zaman çıktı ne kadar bekledin. Nasıl çıkmadı markası ne acaba testten kaynaklı.mi ?
Yaa benim gecikmez 30 gün de bi oluyo kesin canım, emin olmak için bikac gün daha beklemek istedim ama geçen haftalarda oncomed diye bi test yaptım aşırı kırmızı çıktı inanamadım kanda çıkmamıştı onun üzerine gecikme olunca tekrar yapmak istedim. Inşallah canım sende oylesindir.Bunu sabah yapmıştım öyle bi kenarda duruyırdu
İkindi gibi bi bakayım dedim böyle olmuş
Ama dün ve bugün çizgi göremedim onun gibi labonun testlerinden yapıyorum toplu almıştım bana geçen aylarda da böyle oldu 2 gün gecikmeö var şuan ama geçen ayda 3 gün gecikmeyle olmuştum sabırla bekliyorum
İnşallah hamilesindir canım
Amin canım Allah isteyen herkese versin yaa üzüldün canım senin adına ilk bebiş mi? Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olur seninde
belki geç döllenmedir hiç belli olmaz yükselebilirEvet dündü adet günüm daha bugün birinci günü gecikmenin geçen hafta cuma verdiğimde 0.0 çıkmıştı hemen yükselir mi bilemedim bikac gün daha beklemek istedim o yüzden![]()
Inşallah canım Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsinTeşekkür ederim canım Allah razı olsun ♥
çok şükür bir tane çocuğum var kardeşi olmasını çok istiyorum yaşda ilerliyo inşallah bu sefer sağlıkla nasip olur
hepimizesenin varmı çocuğun