- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 32
- Konu Sahibi KeriminHilali
-
Hayırlı olsun varKızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2676661
Valla var hayırlı olsun tabi kan testiyle netleştir kesinlikle. Normalde gebelik testinde daha geç yansır. Eğer burada çıktıysa kanında da çıkar. Hayırla kucağına al inşallahKızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2676661
Artık o kadar alıştık ki bu testlere hiç hamile kalmadım ama testim böyle çıksa gebeyyim gebeyyim diye dans ederimKızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2676661
Bence kan verin kesin sonuçKızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2676661
Özele gidip kan versenize...Çok pahalı değil test,ben olsam şu anda sonucumu bekliyordumkızlar bende hiç bir belirti yok.. acaba hatalı test mi diye üzülüyorum
Hayırlı olsun yaklaşık 5 haftalık gebelik benceKızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.
Eki Görüntüle 2676661
Hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar konuyu hortlatıyorum sırf hepinize gerçekten teşekkür etmek için gerçekten hamileyim bugün kesemizi gördük rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?