Gebeliğe Hazırlık Kızlar ikinci çizgi var mı sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.

Eki Görüntüle 2676661
Valla var hayırlı olsun tabi kan testiyle netleştir kesinlikle. Normalde gebelik testinde daha geç yansır. Eğer burada çıktıysa kanında da çıkar. Hayırla kucağına al inşallah

Kızlar ben kafayı yedim galiba yarın adet günüm test yaptım az önce 3 dakika oldu bi çizgi var sanki yoksa ben öyle mi görmek istiyorum.

Eki Görüntüle 2676661
Artık o kadar alıştık ki bu testlere hiç hamile kalmadım ama testim böyle çıksa gebeyyim gebeyyim diye dans ederim siz hala gebe miyim diye soruyoasunuz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayırlı olsun

kızlar bende hiç bir belirti yok.. acaba hatalı test mi diye üzülüyorum

Kızlar konuyu hortlatıyorum sırf hepinize gerçekten teşekkür etmek için gerçekten hamileyim bugün kesemizi gördük rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguları

Kızlar konuyu hortlatıyorum sırf hepinize gerçekten teşekkür etmek için gerçekten hamileyim bugün kesemizi gördük rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguları
Hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin idrar testinde böyle gördüğünüzde kan testiniz kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…