- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
kızlar ya ben buay yanı 2hafta sonra yumurta geliştırici igneye başlıyorum dr klomenle sonuç alamadık bide bunu deneyelım dedi bide igneler çok pahalıymış öyle dedi dr kızlar bu konuda bir bilginiz varmıhihoyyyt
kızlar ya ben buay yanı 2hafta sonra yumurta geliştırici igneye başlıyorum dr klomenle sonuç alamadık bide bunu deneyelım dedi bide igneler çok pahalıymış öyle dedi dr kızlar bu konuda bir bilginiz varmıhihoyyyt
canım ya işte endışelenıyorum bundada sonuç alamazsam dıye igne kullanacaksın deyınce eve geldım çok agladım rabbım hepimize anne olmayı nasıp etsin en kısa zamandacanım önce hastaneden istenilen belgeleri hazırlayıp rapor çıkartırıyorsun ilaçlar için sonra eczaneden yüzdelerini ödeyip söylenilen dozda göbekten kendin yapıyorsun tahmini 10 gün kadar kullanılıyor tabi 2 günde bir kontrole gidiyorsun hem kan tahlilin hemde yumurta takibin yapılıyor sonra ç.ignesi ve 36 saat sonra aşılama yapılıyor ,nşallah ilk denemende gelir bebişin
meralcim bende gonal f kullandım2 kalem yetti 3 bir doz kullandım ama aşılamam bayram nedeniyle ertelendi adet olunca elimdekileri kullandım aşılamam yapıldı
anladıgım kadarıyla elinde gonalf var ne kadar fiat düşünüyorsun canım sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim
profiline mesaj yazamadım açarsan ayarlarını yazabilirim
canım 1senedır tedavı göruyoru laparoskobı oldum temmuzda yanı çok çektım klomen fayda etmedi yumurta gelışmiyo canım dr izin alamıyordum işyerınden dün işten çıktım 2ay çalışmıycam sonra baslarım sen ne yaptın iş konusunucanım ne kadar süredir deniyorsun sen bebek için ve hangi iğneleri verdi doktorun?
canım inşallah hamiş kalırsın guzel haberını beklıyoruzmerhaba arkadaşlar.bende bu ay aşılama yaptırcam.bugün 3. iğnemi vurucam.hepimiz için hayırlı olur inşallah
canım inşallah hamiş kalırsın guzel haberını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?