kızlar Hülya Ardasına kavuşmuş

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
Kızlar biraz önce Hülya ile telefonde görüştüm.Sonunda Ardasına kavuşmuş. Arda Sezaryenle 4.150gr.ağırlığında 52cm. boyunda dünyaya gelmiş. Hülyanın dediğine göre iyiki sezaryen olmuş, çünkü bebeğinin boynuna kordon dolanmış. Ama şükürler olsun ki bebeği sağsalim kollarında, kendiside çok iyiymiş.

Hepinize çok selam söylememi istedi, Hülyacım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olmayı nasip etsin,eşini ve seni tebrik ediyorum canımmmmm arkadaşım.....

evet canım bende aldım haberini...
hülyacım geçmiş olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah....vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun inşallah....darısı da bize olsun artık yaaa

Canım hadi sıra sana geldi, gerçekten de en rütbeli hamiş sensin. Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

allah analı babalı buyutsun darısı tum hamişlerin ve hamiş kalacak olanların başına

Sonunda muradına erdi, Allah tüm hamişlerin başına. Sağlıkla sıhatle büyütür inşallah bebeğini.

alah analı babalı buyutsun canım
maşşalah bebegine tosun paşa dogmuş iyiki sezeryan olmuş
darısı diger arkadaşlarıma

ve aleykum selam masallah tosuncuk ne guzel tebrikler esini ve onu tebrik ediyorum hayirli evlat vatana millete ugurlu olsun

cnm eliften öğrendim bende sabah 11 de girmiş ameliyata msj attım iyileşip aranıza döneceğim demişşş..bide yağmuru öptm demişşş
hoşgeldi arda bebekk
sıra mavili yani elifteeeeeeee

Allah Anali Babali Büyüttsün Desenize Bi Arda Bebek Daha Eklendi Ne Güzellll

gözümüz aydın o zamaan bir bebişimize daha sağlıkla kavuştuk.sağlıkla sıhatle büyütürler inşallah.darısı biz sıradakilerin başına

allah analı babalı buyutsun ardaya bereketli bir ömür nasip etsin inşaallah allah ....saglıklı hayırlı evlat olsun amin tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…