• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Tuğramla evimizdeyiz :))))

tebrik ederim, Allah analı babalı büyütüsün. sıkıntıları baştan cekmiş olun da bebekken hiç hastalanmasın inşallah.
darısı bizeee...

Arkadaşım gözün aydın. Allahım birdaha sana ve bebeğine kötü şeyler yaşatmasın. (AMİN)

sağlıkla buyusun minik kuzun ne kadar ağlamıs üzülmüşşündür bunddan sonrası iyi sağlıklı hayırlı olur inşallah

tebrikler. ailecek uzun,sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle...hihoyyyt

canım gözün aydın
doğum hikayeleri hep ağlatır beni yine gözyaşlarıyla okudum hikayeni
ne mutlu sana biraz sıkıntılı da olsa şimdi yavrun kollarında mis kokusuyla yanında canım
Allah mutluluğunuzu daim etsin tuğran ve eşinle birlikte inşallah
hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim darısı başımıza

gözün aydın canım allah korumuş bebegini ne güzel tek tek herkes dogumunu yazmaya başladı benimde son 28 günüm bebegimi şimdiden çok özledim allah hepimizi bebegimize kavuştursun inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canim gözün aydin allah anali babali büyütsün inşallah:nazar:NE GÜZEL ALDIN SAĞ SALİM BEBİŞİNİ KUCAĞINA MİS KOKULU MELEĞİN KOYNUNDADIR ŞİMDİ...TEKRAR TEBRİKLER CANIM:1hug:

canım yaa aynı şeyleri yaşadık senle hemen hemen.ayrı kalmak beslenme hortumları nefes hortumları küvezler damar yolları .Allaha şükürki kuzular koynumuzda artık.Allah bidaha ayırmasın kuzuyu annesinden .analı babalı büyüsün hayırlı evlet olsuın inşallah

pamuk gibi bebişin var maşallah...
Allah analı babalı büyütsün..tebrikler.........

canim çok geçmiş olsun neyseki bebişin ve sen şimdi iyisiniz allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın.sana ve hiç bir anneye

Dur bakıyım sana mı benziyor ne bu Ebuka ya. Allah'ım o ne tatlılık. 41 hatta 1041 kere maşallah. O dudakları falan ne tatlı yarabbim. Uzun zamandır bu kadar güzel yeni doğmuş bebek görmemiştim Ebukacım. Eminim annesi olduğun için sana dünyanın en tatlı bebeği gibi görünüyordur ama emin ol o zaten çoooook tatlı. Koklamazsan içimde kalır bak :)

ayy canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza bebeğinin iyi olmasına çok sevindim

Allah analı babalı büyütsün Ebukacım... Doğumu zor olmuş, umarım bundan sonrası çok güzel olur. Her ikinizi de öpüyorum...

canımsın öncelikle çok geçmiş olsun sıkıntı çekmişsin ama dünyanın en güzel mutluluğuna kavuşmuşsun çok şükür ki; allah analı babalı büyütsün inşallah oğluşunla bir ömür mutluluklar dilerim darısı benim gibi bu mutluluğa erişmek isteyen herkesin başına inşallah....

Back