Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım gözün aydın doğum hikayeleri hep ağlatır beni yine gözyaşlarıyla okudum hikayeni ne mutlu sana biraz sıkıntılı da olsa şimdi yavrun kollarında mis kokusuyla yanında canım Allah mutluluğunuzu daim etsin tuğran ve eşinle birlikte inşallah hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim darısı başımıza
gözün aydın canım allah korumuş bebegini ne güzel tek tek herkes dogumunu yazmaya başladı benimde son 28 günüm bebegimi şimdiden çok özledim allah hepimizi bebegimize kavuştursun inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dur bakıyım sana mı benziyor ne bu Ebuka ya. Allah'ım o ne tatlılık. 41 hatta 1041 kere maşallah. O dudakları falan ne tatlı yarabbim. Uzun zamandır bu kadar güzel yeni doğmuş bebek görmemiştim Ebukacım. Eminim annesi olduğun için sana dünyanın en tatlı bebeği gibi görünüyordur ama emin ol o zaten çoooook tatlı. Koklamazsan içimde kalır bak :)
canımsın öncelikle çok geçmiş olsun sıkıntı çekmişsin ama dünyanın en güzel mutluluğuna kavuşmuşsun çok şükür ki; allah analı babalı büyütsün inşallah oğluşunla bir ömür mutluluklar dilerim darısı benim gibi bu mutluluğa erişmek isteyen herkesin başına inşallah....