KIZLAR HERBALİFE MI? DİYETİSYENE GİDEREK ZAYIFLAMAK MI?

1gucluanne

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
76
19
Merabalar kızlar sıkı bir zayıflama sürecine girmek istiyorum ama bi konuda çok kararsızım sizlerden fikir almak istedim Herbalife ürünleriyle zayıflamak istiyorum ama hiç kullanmadım bir zararı yan etkisi olur sağlığıma etkisi olur diye korkuyorum? Aranızda kullanıp deneyimleyen faydası yada zararını gören var mı? Sizce bu ürünle zayıflama sürecine girmek mi yoksa diyetisyene gitmek mi?

Bence diyetisyene gidin spor yapın evde de olsa.. günlük 20 dakika da yürüyebilirsiniz hem ruhsal hem fiziksel 20 dakika yürüşte bile çok rahatlarsınızz.. devlet hastanelerinde ki diyetisyenlerde faydalı oluyor çevremde gidip çok güzel geri dönüş alanlar oldu.. tabi diyetisyenin döylediklerini yapacaksınız gidip aksi halde zaten fayda göremezsiniz ☺️

Merabalar kızlar sıkı bir zayıflama sürecine girmek istiyorum ama bi konuda çok kararsızım sizlerden fikir almak istedim Herbalife ürünleriyle zayıflamak istiyorum ama hiç kullanmadım bir zararı yan etkisi olur sağlığıma etkisi olur diye korkuyorum? Aranızda kullanıp deneyimleyen faydası yada zararını gören var mı? Sizce bu ürünle zayıflama sürecine girmek mi yoksa diyetisyene gitmek mi?
Öğrenci vardı okulumda ilkokulda biraz kiloluydu velilerden herbalife satıcısı kadın bu veliyi ikna etmiş ürün satmış. Çocukta böbrek hasarı oldu aile onlar uğraştı. Bence hiç bulaşma derim

X