bende sizinle aynı durumdayım temmuz 20 de 7 haftalık bebeğimi aldırdım... sanırım kanımdan dolayı beselenememiş... kürtaj oldum.. hiç kanamam falan olmadı... şimdi yeni bir gebeleik için bekliyorum.. ama inşllah kazayla falan da olur diyorum...
maşallah hemen olmuş bebeğiniz... gelişmeleri burya mutlaka yaz olur mu... Allah hayırlısını versin herşeyin...
canım inşallah hepimizin bebeği olur bende 3 aylık evliyim ve çok bebek istiyoruz 3 aydır çalışıyruz bakalım bu ay çok ümitliyim bat var daha şuan gıdaklama dönemindeyim çalışmalar devam anlayacağınız rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tattırsın
havintok çok sevindim inşallah hamilesindir. bence 1 haftalık falandır.. 3 e katlanmasından belli benim 2 haftalıkken 400dü 2 gün sora 3e katlanmıştır. yine şunu diyeyim o derece bir rakam çıktıysa vardır.. her şey gönlünce olsun.. hayırlı haberlerini bekliyorum...
havintok çok sevindim inşallah hamilesindir. bence 1 haftalık falandır.. 3 e katlanmasından belli benim 2 haftalıkken 400dü 2 gün sora 3e katlanmıştır. yine şunu diyeyim o derece bir rakam çıktıysa vardır.. her şey gönlünce olsun.. hayırlı haberlerini bekliyorum...
kızlar hamileleği gösteriyormuş sonuç haftaya ultrasonla bakarız dedi folik kullanmaya devam et dedi biraz içim rahatladı birde kalp atışını duysaydım ....