Kızlar her yere yazdım burayada yazayım dedim lütfen fikir verin :((

bugün dr gittim kan değerim 3 katlamış 171.95 şe yükselmiş fakat dr gösteremedim sanırım hamileyim sizce ?

bugün ctesi olduğundan dr hanım erkenden gitmiş sonucu gösteremedim ama hamileyim galiba artış var çünkü ayyyy bilmiyom yaaa hayırlısı

İnsaallah olmayan herkese nasip olsun.. Yeni uyeyim.. Cocuk dusunuyorum ikinci denememiz olacak yarindan itibaren.. Dualarinizi bekliorum kizlarrr..

canım inşallah hepimizin bebeği olur bende 3 aylık evliyim ve çok bebek istiyoruz 3 aydır çalışıyruz bakalım bu ay çok ümitliyim bat var daha şuan gıdaklama dönemindeyim çalışmalar devam anlayacağınız rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tattırsın

bugün dr gittim kan değerim 3 katlamış 171.95 şe yükselmiş fakat dr gösteremedim sanırım hamileyim sizce ?

havintok çok sevindim inşallah hamilesindir. bence 1 haftalık falandır.. 3 e katlanmasından belli benim 2 haftalıkken 400dü 2 gün sora 3e katlanmıştır. yine şunu diyeyim o derece bir rakam çıktıysa vardır.. her şey gönlünce olsun.. hayırlı haberlerini bekliyorum...

çok sağol canım inşallah.yarın sonucu dr gösterecegim sonucu yazarım :)

kızlar hamileleği gösteriyormuş sonuç haftaya ultrasonla bakarız dedi folik kullanmaya devam et dedi biraz içim rahatladı birde kalp atışını duysaydım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…