- 27 Ağustos 2016
- 60
- 12
- 38
- 32
- Konu Sahibi Ekilemranipulu
Kızlar merhaba 32+4 hamileyim.. ve gün yaklaştıkça beni korku sardı ben ağda yaptıramayan lazerde hüngür hüngür ağlayan insanım ben acıdan o kadar korkuyorum ki telaş sardı beni normalden korkuyorum sezeryan baygın olucam hissetmiycm diyorum sezeryan olsn diyorum onda da belden vurulan iğneden korkuyorum çok acıtıyormuş korku sardı beni sezeryan olup neden kendimi kestireyim diyorum ama normalin evreleri beni korkutuyor tecrübesizim hastane başka ilçede 1.5 saat Yol sürüyor sancı nasıl bilmem su gelmesi nasıl bilmem suni sancı nasıl ben hiçbir bilgim Yok yakın değil ki her sancı da gidelim bi bakalım gelelim kiminin sancısı oluyor suyu gelmiyormuş kiminin suyu geliyor açılması olmuyormuş bu kadar evreden korkuyorum anlayamamaktan ağrısından acısından o yüzden sezeryan ohh diyorum günü belli gider olr gelirim diyorum ama ondan bile korkuyorum o iğneden bile doktora ondan korkuyorum onun şuyundan bunun boyundan diyemem kadın benim nazımımı çekecek stresten ölüyorum ne yapıcam derken nedense dünden beri ben beceremem bakmayı diye bir korku sardı ağlamak istiyorum sürekli annem ve kayınvalidem ilk 15 20 gün yanımda olurlar ama daha şimdiden onlar gidince ben ne yapıcm süt verirken boğazına kaçsa ne yapıcm bilemem banyo yaptırmayı bilemem ya zarar verirsem stresten ölüyorum ağlamak istiyorum sürekli.. gece uykularım kalmadı ağrıdan kramplar uyandırıyor akşam saatleri aksayarak yürümeye başlıyorum.magmezyum alıyorum süt içiyorum hala aynı siz ne gibi şeyler yapıyordunuz.. birde bebeğimin kafası 35+2 önde gidiyor bu erken Doğuma sebep olur mu bu durumu yaşayan var mı ?