Kızlar hep sol tarafamı yatıyorsunuz?

arzu-ela

hayat bana güzel...
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.523
1
39
kızlar hep sol tarafamı yatıyorsunuz?ben hep sag tarafa yatıyorum hem daha rahat uyuyorum hemde oglum sag tarafımda kalıyor onun icin sanırım o yüzden sol tarafa yatamıyorum psikolojik heralde.sorun olurmu bilmiyorum bu zamana kadar hep öyle uyudum:sm_confused:

bebis bazen sag taraftan dürtüyo bazen sol taraftan.. o yüzden bende sürekli yön degistiriyorum ..

bende oyle cnm ya sag sol farketmiyor,
aslında sola yatmak lazımmıs ama ben hala yatakta paldır kuldur donuyorum hamile degilmisim gibi
oglumda bana benzedi sonunda yakında donerken karnımdan cıkacak :)))

bende sola yatıyorum ama bazen sag tarafıma yatınca mütiş bir rahatlık hissediyorum sanki hamile degilim rahat rahat yatıyomuşum gibi hissediyorum her zaman olmuyor tabi

sağ,sol,sırt üstü...o anda nasıl rahat hissedersem o şekilde yatıyorum....zaten hiç bir pozisyonda 3-5dk dan fazla kalamıyorum...agrılar baslayınca hemen yön değiştiriyorum....herzamanda sola yatılmıyor...bende kendimi sağa yatınca rahat hissediyorum...7.aya girdiğimde daha çok sola yatmaya gayret edicem...bebişim için...

bende normalde hep ya sağ yada sırt üstü yatardım.ama şimdi mecburen sağ sol karışık yatıyorum ama çoğunluk sağ oluyor.ahhh sırt üstü yatmayı nasıl özledim şöööyle gerine gerine senağlama

arzucuğum valla nasıl yattığımı bilmiyorum sağ sol sırtüstü karışık.. o anda hangisinde rahat edersem öyle değişiyo yani canım

Valla Benim Bebiş Hep Sağ Tarafima Geliyo.sağ Tarafa Yatinca Bakiyorum Hemen Kipirdamaya Başliyoo Ayy Kuzum Demek Rahat Edemiyo Bende Sola Dönüyorum Valla Hep Sola Yatiyorum Sonra Bacağim Uyuşuyo.uyuşuncada Mecburen Arada Bi Sağ Yapiyorumm

kızlar bebeğin eşi(ve diğer organları) sağ tarafta olduğu için doktorların tavsiyesi sol tarafdır.bebek sol tarafda daha sağlıklı olurmuş.organların üstüne geldiği için ama sağ tarafa yatınca organlar bebeğin üstüne geliyormuş nasıl oluyorsa.ama bende nasıl rahat ettiysem öyle yattım.allah kurtarsın hepinizi

kızlar soluma yatıyorum rahatlayadım dıe saga donuyom ama bebeış hemen tekmelıyo rahatsız olmasın dıe sola donuyom bende yuzüstü yatmayı özledım bende artık belım agrıyo yatınca ne yapacaksam sımdıden başladı kıslarrrrrrrrr

wallahi ben daha çok soluma yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışıyorum ama şu ara bacak uyuşmalarım yüzünden sürekli yön değiştiriyorum bi sağ bi sola yatıyorumm düz ve yüz üstü yatmayı çok özledimmm...

ben sırt üstü yatınca tekmelemeye başlıyor bebişimm.diyorum ya en iyi oturarak uyumak.çok rahatlıyorum.sağım solum uyuşunca napayım başka :)))))))))99

ben sırt üstü yatınca tekmelemeye başlıyor bebişimm.diyorum ya en iyi oturarak uyumak.çok rahatlıyorum.sağım solum uyuşunca napayım başka :)))))))))99

evet canım ya bende sırt üstü yatınca hemen vurmaya başlıo:roflol: rahatsız oluo herhlade vurduğu zaman hemen yanıma dönüyorum rahatsız olmasın diye ama çokta hoşuma gidio vurması:dance::teytey:

ben normalde asla sırt üstü uyuyamam ama gece uyandığımda kenimi sırt üstü ve çok rahat bir şekilde buluyorum halbuki sırt üstü yatmak iyi değilmiş.gerçi benim bebeğim böyle rahat galiba tekme felan atmıyo.

kızlar bu yazılar baya eski ama forma girenler için bi bilgi olsun diye yazyorum:bebek tekme attığı zaman rahatsız oluyo demek değilmiş.tam tersine rahat olunca kendine boşluk bulabildiği için kıpırdıyomuş.yani kıpırdadığı zaman bilinki bebeğiniz mutlu ve o pozizyonda rahat....öyle kalın ve biraz daha onu rahat ettirin...herkeze hayırlı doğumlar...

X