Kızlar hele Bi bakın

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Slm iyi akşamlar öncelik le herkese . Kızlar bi derdim var üst göz kirpiklerim acayip kasın ti yapıyor tam kirpik uçlarım o kadar çok kasiniyoki resmen yoldum orta kısım tamamen koptu hatta bilerek ben çekiyorum o kadar çok batma oluyor 2 ay önce falan Sol gözüm oldu yine orta kısmı çeke çeke kopardım sonra çıktı uzadı şimdi sağ gözüm başladı başınıza gelen varmi neden olur böyle maskara falan kullanmıyorum doktora gitmeden önce sizlere bi danışım dedim

Gidecem randevu aldım da belki başına gelen vardır diye sizlere de danışın dedim

Doktora gidin bizim burda söyleyeceğimiz hiç bir şey tahminden öteye gitmez.
Her konuya, ilk ve hemen hemen benim verebileceğim cevaplarla nasıl yetişiyorsun? Kıskanıyorum
Konuya dönecek olursak, ilk kez kirpiklerde böyle sorun duydum. Belki de mikrop kaptı göz kapaklarınız kabul etmiyor kirpiği

Haha öyle mi yapmisim farkında değilim. Ilk mesajı attığım konular da sayılıdır aslında

Gidecem randevu aldım da belki başına gelen vardır diye sizlere de danışın dedim
Göz bu hassas bir organ tavsiye vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama göz kaşıntısına çay buharının iyi geldiğini söylemişti arkadaşım. Bir deneyin isterseniz sıcak çayı bardağa koyup gözünüzü kapatıp tutun. Belki ise yarar.

Bahar doneminde mi oluyor benim alerjim var müthiş kasinti oluyor goz pinarlarimda ozellikle ama sizin tarifle pek uymuyo... kesinlikle doktora bi görünün gecmis olsun

mikrop kapa bilir,alerji ola bilir,bilgisayar arkasinda cok oturuyorsan gozler yorgun dusub kasina biliyor.Ama bir toktora git en iyisini dr.bilir

Kızlar saolun çay pansumani yaptım kaşıntısi durdu pc basında is yapıyorum ondan da olabilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…