Canım aramızdaki durumun henüz adı konulmadığı için ölü yatırım da yapmayayım diyorum aslındaBütçeni az çok söyle ki ona göre söyleyelim.. hediyee çoookk paradan haber verr :))
Aynen sonra iş olmayınca insan çok acıyor paraya :))Canım aramızdaki durumun henüz adı konulmadığı için ölü yatırım da yapmayayım diyorum aslında
150'ye kadar çıkabilirim gibi
bayıldım bu cümleyearamızdaki durumun henüz adı konulmadığı için ölü yatırım da yapmayayım diyorum
Gömlek giyiyor tabi, utanmasa uyurken bile takım elbiseyle uyuyacakAynen sonra iş olmayınca insan çok acıyor paraya :))
Gömlek giyiyorsa kaliteli güzel bir gömlek alabilirsin
Haha teşekkür ederim canım benim öyle ama yabayıldım bu cümleye
İmza kalemi diye geçen kalemler var. O şekilde olanlardan seçGömlek giyiyor tabi, utanmasa uyurken bile takım elbiseyle uyuyacak
Ben şu isim yazdırılan kalemlerden düşünmüştüm ama inan ki daha önce hiç kalem seçmediğimden kaldım öyle canım ya
Bir de öyle bakayım, imza kalemlerinde tercih edilen bir marka var mıdır ki acaba?İmza kalemi diye geçen kalemler var. O şekilde olanlardan seç
Genelde her türlü kalemin imza için olanı oluyo yani daha akışkan mürekkepli ve uçları da ona göre oluyo. Yani şöyle düşün 0,5 uç ile 0,7 uç arasındaki fark gibiBir de öyle bakayım, imza kalemlerinde tercih edilen bir marka var mıdır ki acaba?
Yarın bir de öyle sorayım kuzum o zaman ya, valla şaşırdım bi anda ne yapacağımıGenelde her türlü kalemin imza için olanı oluyo yani daha akışkan mürekkepli ve uçları da ona göre oluyo. Yani şöyle düşün 0,5 uç ile 0,7 uç arasındaki fark gibiİşine aşıksa bayılacaktır o tür bir kaleme. Öbür türlüsü çünkü zaten elinin altında olur ama imza için özel olarak kullanabilecek :)
İmza kalemi diye sor hatta google'dan fikir edinebilirsin, ön bilgi olurYarın bir de öyle sorayım kuzum o zaman ya, valla şaşırdım bi anda ne yapacağımı
Çok teşekkür ederim canım benim yardımcı olduğun için, dediğin gibi bir bakmak lazım belki içime siner belli mi olurİmza kalemi diye sor hatta google'dan fikir edinebilirsin, ön bilgi olurHatta offis1storelarda bile bulursun çoğu markayı da satıyolar
Rica ederim canım. Bol şans veeee umarım ölü yatırım olmazÇok teşekkür ederim canım benim yardımcı olduğun için, dediğin gibi bir bakmak lazım belki içime siner belli mi olur
Ay hadi inşallah amin canım benimRica ederim canım. Bol şans veeee umarım ölü yatırım olmaz
aramızdaki durumun henüz adı konulmadığı için ölü yatırım da yapmayayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?