• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar hediye gomlek bedeni kararsiz kaldim

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Merhaba kizlar..erkek arkadasim 176 boyunda 68 kilo..gomlek aldim ona M beden ama kararsiz kaldim ince yapili olurmu olmazmi diye degistirsemmi bilemedim..ben 165-50 kiloyum s bedeni biraz bol durdu bende..

185 boy 85-90 aradı kilosu olan eşim bazı Markalarda L bazılarında XL giyiyor

Klasik giyimde L spor giyimde XL daha çok

Aslinda tek renk tek beden kalmis o yuzden tercih ettim normalde s giyiyor ama biraz dar kesim gorunuyor diye aldim olmazsa artik diger renklere bakarim.tesekkurler kizlar

Vücut yapısı önemli olan omuzları nasıl ?

O boyda biri nasıl s giyiyor onuda anlamadım kollar boy baya kısa gelir :)

Birde kadın bedeniyle erkeği kıyaslamayın aynı değil kesinlikle

Vücut yapısı önemli olan omuzları nasıl ?

O boyda biri nasıl s giyiyor onuda anlamadım kollar boy baya kısa gelir :)

Birde kadın bedeniyle erkeği kıyaslamayın aynı değil kesinlikle
Onu bende anlamadim bende gomlegin kalibiyla alakali..kollari kalin omuzlarida orta duzeyde birde malum yikaninca cekebiliyor urunler o yuzden m aldim alirkende kendi uzerimde denedim acaba diye..erkek arkadasim kemikli et yok adamda hic ondan sanirim :)

Merhaba kizlar..erkek arkadasim 176 boyunda 68 kilo..gomlek aldim ona M beden ama kararsiz kaldim ince yapili olurmu olmazmi diye degistirsemmi bilemedim..ben 165-50 kiloyum s bedeni biraz bol durdu bende..
Sevgilinize sorsanız ya bedenini
Kol uzunlugu omuz yapısı bunlar bedende etkili faktörler
Boy ve kilo belirleyici değil sadece

Esim 1.85 / 75 kilo, gayet zayif, gobeksiz oldugu halde xl giyiyor L düdük gibi oluyor cunku omuzları cok genis.omuz genisligine gore beden cok oynar, degisim karti varsa sorun olmaz degistirir zaten.

Onu bende anlamadim bende gomlegin kalibiyla alakali..kollari kalin omuzlarida orta duzeyde birde malum yikaninca cekebiliyor urunler o yuzden m aldim alirkende kendi uzerimde denedim acaba diye..erkek arkadasim kemikli et yok adamda hic ondan sanirim :)
Üzerinde deneme düğmeleri geçmiş biçimde etek tarafından tutup sağ belinin başlangıcından sola doğru tut yani pantolonun beline gelen yere tam gelirse sevgilinede gelir yada koltuk altından tutup kendi göğüs altına ölç valla bu bende hiç şaşmaz eşime pantolonda alsam gomlekte alsam tam uyuyor bu yontemle

Erkeklerin bedenini bilmem de benim ölçülerimi aynen yazmışsınız :KK48:
M beden giyiyorum salaş istiyorsam da L

Bu konu geçen başıma gelen olayı hatırlattı.Eşim bana gömlek al dedi adam sürekli kilo alıyor diye bir beden büyük alıyım dedim üstüne çuval gibi oldu.Sinirden gömleği parçaladı.:bicak:Büyük almış diye.Ama napim her ay kilo alio geçen ayki aldığı gömlek şimdi zor oluyor:KK70:

Boy aynı eşimin kilosu 65 s dar oluyor m tam oluyor kararsız kalmayın kesinlikle M en iyisi.

Back
X