Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bende anlamadim bende gomlegin kalibiyla alakali..kollari kalin omuzlarida orta duzeyde birde malum yikaninca cekebiliyor urunler o yuzden m aldim alirkende kendi uzerimde denedim acaba diye..erkek arkadasim kemikli et yok adamda hic ondan sanirim :)Vücut yapısı önemli olan omuzları nasıl ?
O boyda biri nasıl s giyiyor onuda anlamadım kollar boy baya kısa gelir :)
Birde kadın bedeniyle erkeği kıyaslamayın aynı değil kesinlikle
Sevgilinize sorsanız ya bedeniniMerhaba kizlar..erkek arkadasim 176 boyunda 68 kilo..gomlek aldim ona M beden ama kararsiz kaldim ince yapili olurmu olmazmi diye degistirsemmi bilemedim..ben 165-50 kiloyum s bedeni biraz bol durdu bende..
Üzerinde deneme düğmeleri geçmiş biçimde etek tarafından tutup sağ belinin başlangıcından sola doğru tut yani pantolonun beline gelen yere tam gelirse sevgilinede gelir yada koltuk altından tutup kendi göğüs altına ölç valla bu bende hiç şaşmaz eşime pantolonda alsam gomlekte alsam tam uyuyor bu yontemleOnu bende anlamadim bende gomlegin kalibiyla alakali..kollari kalin omuzlarida orta duzeyde birde malum yikaninca cekebiliyor urunler o yuzden m aldim alirkende kendi uzerimde denedim acaba diye..erkek arkadasim kemikli et yok adamda hic ondan sanirim :)