Lekeler, Çiller Kızlar haydi marula

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ashkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
264
2
1 aydır düzenli marul yiyorum cildim pırıl pırıl oldu marulun cile ve tene çok iyi geldigini ögrenince yemeye başladım süper haydi marula yemeye başlayanlar yorumlarınızı bekliyorum

marulu nerden ögrendin ? aç karnına mı yiyorsun ?? paylaşımlarını bekliyorummm

her akşam iri iri dogruyorum üzeine limon sıkp yiyorum aç karnına degil hem cilde hem vucuda çok faydası var cildi matlık kurtarıyor canlılık ve pembelik getiriyor düzenli yemek lazım ama

marulun lekelerede cok iyi geldigini annem hep söyler..
ama ben hiç denemedim ... -tatlicadiarzu-

evet gerçekten çok fydalı cildiniz içten beslenerek bebek cildi gibi pırıl pırıl oluyor

Selamlar.
Ben acik tenli bir bayanim.
Yurtdisinda günessiz bir ülkede kaliyorum.
Turkiyed eki guzel klima burda yok.
Ve yine bambaska faktörlerden dolayi yuzumde
kizarikliklar ara ara beliren sivilceler vs. acaip kompleks
olmaya basladi.

Ne kullandiysam tam anlaminda fayda görmedim.
Fakat inaniyorum ki dogal cozumler hep iyi. Ve
bende bundan sonra cok miktarda marul yiyecegim (her aksam..)
SOnucu buraya yazarim bye!

bende burdan okuduktan sonra 1 haftadır düsenli yiorum öncedende yerdim ama düsenli deil tabii marulun etkisimi tam olarak bilmiorum ama cildimin rengi deisti sanki canlılık geldi gibi tabii dwm ediorum umarım gercekten bi faydası olur tsq ler paylasımın icin

marulu hergün kahvaltıda mutlaka yerimm birde maydonoz çok sefioumm:)

gün içinde bi sürü şey yiyoruz cildin parlamasının maruldan olup olmadığını nasıl anlayacağız ki. marul zaten zararsız bişey ama bi etkisi olduğunada inanmıyorum. bunun yerine bol bol su içmek daha mantıklı.yani etkisi açısından suyun cilde etkili oluduğu kesin

çok basit bu zamana kadar yediğin şeyler cildine iyi geldiyse devam et, ama marulu denemek istersen düzenli olarak bir süre marul da ye, gerçekten iyi geliyorsa diğer yediklerinin yanında bunu ek olarak yiyeceğin için görünüşüne de yansıyacaktır oradan anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…