• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAYALET ÇİZGİ HAKKINDA

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Hanımlar test yaptıktan 5 saat sonra beliren çizgi görüp gebe kalan var mı???

Hanımlar test yaptıktan 5 saat sonra beliren çizgi görüp gebe kalan var mı???
5 saat çok geç kuruma çizgisi olablir bekledikçe belirmiş olabilir ama neden olmasın tekrar yapmayı denedinmi hiç

Ya kızlar her sabah ilk idrarla yapıyorum ve aynı, yani daha önce hep atıyordum o yüzden her seferinde oluyor muydu emin olamıyorum hiç yapıp bekleten var mı?

Eklentiler

• A33C0DD1-8FC3-4C7F-8D55-B899EB5A5413.jpeg
    A33C0DD1-8FC3-4C7F-8D55-B899EB5A5413.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 75
Ya kızlar her sabah ilk idrarla yapıyorum ve aynı, yani daha önce hep atıyordum o yüzden her seferinde oluyor muydu emin olamıyorum hiç yapıp bekleten var mı?
Eğer teatiniz varsa suan yapın ve basinda bekleyin illa cikacaktir bence hamilesiniz bende bu sekilde öğrendim 1 tanesi yanlis 2.cisidemi yanlis hayirli olsun ama suan bi testiniz varsa bekleyin basinda

Canım bekliyorum muhakkak geç çıkıyor asla hemen çıkmıyor senin ne zaman çıkmıştı ah inşallah rabbim 🤲🏻♥️

Canım bekliyorum muhakkak geç çıkıyor asla hemen çıkmıyor senin ne zaman çıkmıştı ah inşallah rabbim 🤲🏻
Canim ben 1.testimi negatif sandim biraktim megersem hayalet cizgi varmis dikkat etmedim sonradan farkettim burdaki arkadaslara sordum kuruma dediler esim bozuk dedi bende herhlde dedim bozuk
Gece yaptim basinda bekledim 10 dk icinde cikmisti.
Oyle oyle koyulasmisti cizgiler sizin nekdr surede cikiyor

Canim ben 1.testimi negatif sandim biraktim megersem hayalet cizgi varmis dikkat etmedim sonradan farkettim burdaki arkadaslara sordum kuruma dediler esim bozuk dedi bende herhlde dedim bozuk
Ah işte keşke benim de öyle olsa 😣 yok canım benim 4 saatte çıkıyor o zaman kuruma demek ki😣

Ah işte keşke benim de öyle olsa 😣 yok canım benim 4 saatte çıkıyor o zaman kuruma demek ki

Back